Πασχαλινό μπαζάρ για τα αδέσποτα στο Γέρακα

Πασχαλινό μπαζάρ για τα αδέσποτα στο Γέρακα


0 0 ψήφοι
Article Rating

Το Πάσχα πλησιάζει και όλοι μας, παρά τους δύσκολους καιρούς, θα αγοράσουμε δώρα για τους αγαπημένους μας ανθρώπους.

Επειδή όμως με την κρίση βασανίζονται και τα αδέσποτα σε αυτήν τη χώρα, τα φιλοζωικά μπαζάρ που θα γίνουν τις μέρες του Πάσχα είναι μια ευκαιρία να αγοράσετε απίστευτα πράγματα σε πολύ χαμηλές τιμές, βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο τα ζώα που τριγυρνούν πεινασμένα και άρρωστα δίπλα μας.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Ένα τέτοιο φιλοζωικό μπαζάρ είναι και αυτό που θα γίνει από την Παρασκευή 26 Απριλίου μέχρι και τη Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου στο Γέρακα, στο café-bar «Moments», στην κεντρική

πλατεία. Το πασχαλινό μπαζάρ διοργανώνουν τα φιλοζωικά σωματεία Αδεσποτάκια Γέρακα, Παλλήνης και Ανθούσας και τα Αδεσποτάκια Λαυρεωτικής που είναι γνωστά για τα αμέτρητα ζώα που εδώ και χρόνια περιθάλπουν αλλά και τα επίσης πολλά ζώα που φιλοξενούν σε πανσιόν για να γίνουν καλά και να υιοθετηθούν.

Εδώ μπορείτε να βρείτε τα πάντα σε απίστευτα χαμηλές τιμές. Ομορφες χειροποίητες λαμπάδες για το Πάσχα, πασχαλινά δώρα, λιχουδιές για τα ζωάκια σας, αξεσουάρ για τα ζωάκια σας, κοσμήματα, βιβλία για μεγάλους, παιδικά βιβλία, παιδικές κούκλες, είδη σπιτιού και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς, καινούργια και μεταχειρισμένα σε πολύ χαμηλές τιμές.

Πασχαλινό μπαζάρ Φιλοζωικών Συλλόγων Αδεσποτάκια Γέρακα, Παλλήνης και Ανθούσας και Αδεσποτάκια Λαυρεωτικής


Από Παρασκευή 26 Απριλίου μέχρι Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου

Από τις 10 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ

Café-bar «Moments», Θεσσαλονίκης 5, Κεντρική Πλατεία Γέρακα

Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x