Χρόνια Πολλά από το Pizza Festival Game

Χρόνια Πολλά από το Pizza Festival Game


0 0 ψήφοι
Article Rating

Αγαπητοί φίλοι του PizzaFestival και του Game16 Εβδομάδων,

σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου Χρόνια Πολλά, Δημιουργικά, Ευτυχισμένα, να χαίρεστε τους ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν, και να είναι η ζωή σας πλημμυρισμένη από θετικότητα και έμπνευση!!

Λόγω των εορταστικών ημερών και με δεδομένη την ανάγκη όλων μας να είμαστε αυτές τις ημέρες με αγαπημένα πρόσωπα, το Game16 Εβδομάδων δεν θα στέλνει νέες Οδηγίες. Η επόμενη Οδηγία θα σταλεί στις 02/01/2014, οπότε και ξαναμπαίνουμε δυναμικά στο Παιχνίδι με έπαθλο την οικονομική μας απελευθέρωση σε ένα χρονικό διάστημα 4 μηνών!

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Για όσους ήδη έχουν επισκεφτεί την πλατφόρμα εγγραφής του Game 16 Εβδομάδων, παρακαλώ σημειώστε τα εξής:

α)           Όσοι δηλώσατε συμμετοχή και ξεκινήσατε στο Game, να γνωρίζετε ότι υπάρχει ένα επιπλέον βοήθημα για σας, ώστε να εξασφαλίζετε την επιτυχή και γρήγορη ολοκλήρωση της κάθε Οδηγίας. Είναι το κουμπάκι «Έχω απορίες σχετικά με την οδηγία», το οποίο μπορείτε να συμπληρώνετε με απορίες, ερωτήσεις, διευκρινίσεις – πριν ακόμη ολοκληρώσετε την Οδηγία, ακόμη και πριν να την αρχίσετε! Το κουμπάκι αυτό βρίσκεται στην αναφορά για την ολοκλήρωση της Οδηγίας, και μπορείτε να πάτε εκεί από το link που βρίσκεται στο κάτω μέρος του e-mail της κάθε Οδηγίας. Αν θέλετε να σας βοηθήσουμε σε οτιδήποτε, γράψτε μας εκεί – και θα λάβετε άμεση απάντηση!!


β)            Όσοι δεν μπορέσατε να ξεκινήσετε το Game, γιατί είστε σε περιοχές που δεν καλύπτονται προσωρινά από το PizzaFestival, αλλά επιθυμείτε να ενεργοποιηθείτε ως Τοπικοί Αντιπρόσωποι Εστιατορίων στην περιοχή σας, θα έχετε τηλεφωνική επικοινωνία τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου για συντονισμό και έναρξη συνεργασίας (και οι αμοιβές σε αυτόν τον τομέα είναι άκρως ενδιαφέρουσες…)

γ)            Όσοι δεν ξεκινήσατε, γιατί δεν έχετε την οικονομική άνεση για την συνιστώμενη παραγγελία των 15 ευρώ – αλληλούια και για εσάς!! Σε λίγες ημέρες αρχίζουμε το Game 8 Εβδομάδων, ειδικά για όσους έχουν στενότητα που δεν τους επιτρέπει να ξοδέψουν ούτε 1 ευρώ. Με αυτό το Game 8 Εβδομάδων θα ξεκινήσετε χωρίς λεφτά, και μέσα σε 2 μήνες θα μπορείτε:

  1. i)             να μπείτε κανονικά στο Game 16 Εβδομάδων χωρίς να πληρώνετε,
  2. ii)            να τρώτε κάθε εβδομάδα το αγαπημένο σας φαγητό δωρεάν, και
  3. iii)           να έχετε ήδη έτοιμο το μισό σας δίκτυο, ώστε να φτάσετε πιο σύντομα στον τελικό σας στόχο στο Game 16 Εβδομάδων!!

 

Και πάλι Χρόνια σας Πολλά, Δημιουργικά, Ευτυχισμένα!

Τα ξαναλέμε στις 2 Ιανουαρίου!!

(και μέχρι τότε, εννοείται ότι ισχύουν κανονικά: και η καθημερινή δυνατότητα να δίνετε παραγγελίες, αλλά και η συγκέντρωση ποσοστών από τις παραγγελίες του δικτύου σας!)


Ακόμη μπορείτε να λάβετε μέρος. Κάντε κλίκ στον σύνδεσμο: 

Με αγάπη, με εκτίμηση και με ειλικρινείς ευχές,

Νικόλαος Έψιλον.


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x