“Ποιος πήρε το τυρί μου;”

“Ποιος πήρε το τυρί μου;”


0 0 ψήφοι
Article Rating

Επιτέλους, έπεσε στα χέρια μου το βιβλίο “Ποιος πήρε  το τυρί μου;” (εκδόσεις Κλειδάριθμος). Άκουγα τόσα χρόνια να το προτείνουν σε σεμινάρια μάνατζμεντ και αναρωτιόμουν τι σχέση έχει μπορεί να έχει με το μάνατζμεντ ένα τέτοιο βιβλίο. Μάλλον το είχα υποτιμήσει. Είναι και μικρό βιβλιαράκι και είναι λέει εύκολο να το υποτιμήσεις. Τελικά, όπως και στο εξώφυλλό του το βιβλίο είναι ένα διαμαντάκι – μικρό και πολύτιμο!

Θέλετε και εσείς να μάθετε τι είναι το Τυρί; Απλούστατα, είναι ένας καταπληκτικός τρόπος να αντιμετωπίσετε τις αλλαγές στη δουλειά και στη ζωή. Ο συγγραφέας του βιβλίου επινόησε ένα ευφυέστατο τρόπο για να εμπνεύσει τους ανθρώπους να καλοδέχονται τις αλλαγές και να είναι προετοιμασμένοι για αυτές παντού και πάντα. Ο τρόπος του βασίζεται στην αλάνθαστη μέθοδο του storytelling. Αφηγείται μια ιστοριούλα με 2 ποντικάκια και 2 ανθρωπάκια που κυνηγούν το “τυρί” τους.

Είναι απίστευτο, αλλά κάθε αναγνώστης θα βρει τον εαυτό του να ταυτίζεται με έναν από τους 4 ήρωες της ιστορίας. Όλοι έχουμε ένα στάνταρ τρόπο με τον οποίο αντιδρούμε στις αλλαγές. Έχει παγιωθεί μέσα μας και τον επαναλαμβάνουμε σαν μοτίβο συμπεριφοράς. Το γεγονός δε, ότι δεν το κάνουμε συνειδητά, το καθιστά ακόμα πιο επικίνδυνο. Τελικά εσείς ποιος είστε μέσα σε αυτή την ιστορία; Ο Ρουθούνης, ο Τρεχαλής, ο Χμ ή ο Χα;

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Αν σας ενδιαφέρει να το ανακαλύψετε θα πρέπει να αγοράσετε το βιβλίο. Δεν επιτρέπεται να σας αποκαλύψω το μυστικό της ιστορίας. Το μόνο που θα σας πω είναι ότι το βιβλίο αυτό μπορεί να μεταμορφώσει τη ζωή σας. Αξίζει να διηγηθείτε την ιστορία του τυριού σε όσους αγαπάτε και επηρεάζετε.

Πηγή: Πολιτισμός


Σύνδεσμος στην Πηγή…

Ένας ποντικός που ίσα που χωρούσε στην τρώγλη του, έφερε μέσα ολόκληρη κολοκύθα! – Αρχαία Παροιμία.


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x