ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ;


0 0 ψήφοι
Article Rating

Γράφει: ο Αμφικτύων

Ανησυχητικά Μηνύματα

Τα μηνύματα που λαμβάνουμε από τις είναι θολά και οργισμένα . Βέβαια  κάθε θέση έχει και την αντίθεση της. Όλα σήμερα λειτουργούν σε δυαδικό σύστημα, όπως οι υπολογιστές , στο μηδέν και στο ένα. Σήμερα δεν υπάρχουν αποχρώσεις πέραν του άσπρου ή μαύρου, του φωτός και του σκότους, του καλού και του κακού κ.ο.κ . Είμαστε σε μια εποχή που ισχύει το «να ζει κανείς ή να μην ζει» . Άλλοι άνθρωποι(οι  ολίγοι εξουσιαστές) είναι στο έπακρο πληροφορημένοι  , ενώ  οι μάζες εντελώς ανεύθυνες και σε πλήρη άγνοια. Από πλευράς καθεστώτων έχουμε  την άκρα αριστερά με ένα καταπιεστικό  παρεμβατικό  και γραφειοκρατικό κράτος και από την άλλη η άκρα δεξιά με ένα άδικο και νεοφιλελεύθερο κράτος.  Υπάρχουν φυσικά και ενδιάμεσες καταστάσεις . Διλήμματα  που έλυσαν επιτυχώς οι πρόγονοι μας πριν πολλές χιλιάδες χρόνια με το «άστυ»  και την «δημοκρατία» , σήμερα επανέρχονται και επανατίθενται ενώπιον του ανθρωπίνου  γένους. Το συναισθηματικό και λογικό εκκρεμές  κινείται από το ένα άκρο στο άλλο, χωρίς να μπορεί να βρει κάποια θέση  ισορροπίας. Τούτο συμβαίνει σε όλα τα επίπεδα του βίου , με αποτέλεσμα όλα να βρίσκονται   σε μια άνευ προηγουμένου κρίση και ρευστότητα:  πολιτική, οικονομική, ηθική,  κρίση θεσμών , αξιών,  οικολογική , ακόμη και κρίση της λογικής σκέψεως και των συναισθημάτων μας. [ Εμείς οι γηραιότεροι που ζήσαμε τρεις μεγάλες εποχές(Γεωργική-Βιομηχανική – Πληροφορική)     αντιλαμβανόμαστε καλύτερα  τη φοβερή αλλαγή στον ανθρώπινο  βίο. Από τον φυσικό και χαμηλών τόνων  άνθρωπο  της προπολεμικής εποχής φθάσαμε στον σημερινό   πολυσύνθετο άνθρωπο-εξάρτημα της μηχανής-και  σκλάβο των αναγκών του ]

Χαρακτηρισμός των Καθεστώτων
Αν τολμούσαμε να χαρακτηρίσουμε μονολεκτικά τα διάφορα πολιτικά συστήματα και τα συναισθήματα που προκαλούν στην κοινωνία θα  λέγαμε τα εξής:

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

1/ Κομμουνισμός: ,  Πάλη των τάξεων και Γραφειοκρατία. Δοκιμάσθηκε και απήλθε.


2/ Φασισμός:  Πάθος , ψυχικός Πόνος και  Ένταση.   Εξαφανίσθηκε κάτω από  την ταφόπλακα του Ολοκαυτώματος

3/   Σοσιαλδημοκρατία: Ανταγωνισμός και ανεκπλήρωτη  Κοινωνική Δικαιοσύνη. Υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα.

4/   Δημοκρατία: Ισορροπία, Νηνεμία και Μονοτονία. Την μετέβαλαν σε οικογενειοκρατία και ολιγαρχία.

5/  Ρεπούμπλικα (Republic) : Ουδεμία Αλλαγή-Βάλτος . Οι πλούσιοι πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι. Τελικά γκρεμίσθηκε σαν τον Πύργο της Βαβέλ.

6/ Δικτατορία: Ολιγαρχία, Ανελευθερία. Ενταφιάσθηκε στα ερείπια της  Κυπριακής Καταστροφής.

Όλα τα πολιτικά συστήματα δοκιμάσθηκαν και απέτυχαν , διότι παρέμεινε  ο ίδιος   τρόπος σκέψεως και η φιλοσοφία του κέρδους.

Είναι γεγονός ότι κάθε μορφή πολιτεύματος σημαίνει την αλλοτρίωση μέρους των φυσικών ελευθεριών του ατόμου. Όμως η Δημοκρατία είναι το πολίτευμα εκείνο που κάνει την μικρότερη στέρηση των ελευθεριών, ενώ απ' εναντίας  προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες για ανάδειξη και αξιοπρεπή βίο. Όμως κι' αυτή   είναι σήμερον προβληματική διότι δεν εκσυγχρονίσθηκε σε Αμεση Δημοκρατία


Τάση αποδόμησης της Δημοκρατίας

Σήμερα  παρατηρούμε μια τάση αποδόμησης της Δημοκρατίας , όχι διότι δεν λειτουργεί σωστά , αλλά διότι το ίδιο το σύστημα την απαξιώνει συνειδητά προκειμένου να :

α/ Θέσει τους πολίτες του « οικουμενικού χωριού  »  εκτός συμμετοχής στις αποφάσεις,

β/  Να εκμεταλλευθεί για τον εαυτόν της τους πόρους και τις πλουτοπαραγωγικές πηγές.

γ/  Να αλλάξει τις εργασιακές σχέσεις(δουλοκτημοσύνη)

δ/ Να επιβάλλει την παγκόσμια Νέα Τάξη.

Διαφθορά: Ο ‘ καρκίνος' της Δημοκρατίας

Η πτώση της Δημοκρατίας γίνεται εκ των έσω, δια της:

διαφθοράς(σκάνδαλα, κλοπές, βιασμός  των νόμων, κομματική κραιπάλη κ. α)

χασματικής διεύρυνσης της κοινωνικής (άνοιγμα της ψαλίδας πλουσίων -φτωχών)

–  αδυναμίας του συστήματος να ανανεωθεί και να  ανταποκριθεί  στις επιταγές της λαϊκής κυριαρχίας (ανίκανες κυβερνήσεις να λάβουν αποφάσεις υπέρ των λαϊκών συμφερόντωνυποτακτικές στις εντολές των πολυεθνικών και του μεγάλου κεφαλαίου)

Η Παγκόσμια Δικτατορία

Το σχήμα που ευαγγελίζονται  θα μοιάζει με Νομοκρατία και Τεχνοκρατία,   θα έχει και ορισμένα στοιχεία δημοκρατίας για  επουσιώδη πράγματα, όμως στην ουσία θα είναι μια σκληρή και καταπιεστική δικτατορία  . Θα μοιάζει περισσότερο με μεσαιωνική φεουδαρχία (με φεουδάρχες τις μεγάλες ηγεμονικές οικογένειες και τις πολυεθνικές ,  που έχουν συσσωρεύσει τον παγκόσμιο πλούτο και την ισχύ στα χέρια τους)  . Η νέα Φεουδαρχία θα έχει και  ταξικές  διαφοροποιήσεις και διαβαθμίσεις και  θα βάλει πρωτόγνωρους κανόνες διακυβέρνησης και  συμπεριφοράς  στα άτομα  , που θα είναι άτεγκτοι και υποχρεωτικοί.

Σήμερα βρισκόμαστε στο μεταβατικό στάδιο της μετεξέλιξης του  συστήματος κι' αυτό δημιουργεί στα κόμματα και στις τοπικές εξουσίες σύγχυση και χάος. Διότι ναι μεν είναι εκλεγμένοι  από την λαϊκή εξουσία, όμως στην πραγματικότητα είναι υποχρεωμένοι να εκτελούν  τις οδηγίες της διεθνούς εξουσίας, για την ομαλή μετάβαση στην Παγκόσμια Δικτατορία (Νέα Φεουδαρχία)

Όπως συνέβη και με την κατάρρευση του κομμουνιστικού συστήματος στις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ενώσεως, αλλά  και στην ίδια τη Ρωσία , οι ηγεσίες κατά την μεταβατική εκείνη  περίοδο είχαν επιδοθεί σε άγρια λαφυραγωγία(κοινώς πλιάτσικο) της κρατικής περιουσίας , με αποτέλεσμα να γίνουν οι πρώην κομισάριοι,    ολιγάρχες του νέου καπιταλιστικού συστήματος. Έτσι μπορεί να εξηγηθεί η σημερινή διάλυση, ρευστότητα και λεηλασία των πάντων στον κόσμο.   Ετσι, όλα τα λαμβανόμενα μέτρα τώρα είναι υποχρεωτικά(ακόμη και ο  εμβόλιασμός ) αλλά και ατελέσφορα. Διότι μεταβαίνουμε από την άκρατη ελευθερία(οχλοκρατία) των δημοκρατικών   κοινωνιών    στα καταπιεστικά καθεστώτα του μέλλοντος.  Δυστυχώς οι νέες γενιές είναι εθισμένες  από τα και τους Η/Υ στον κομφορμισμό  και στην νέα μορφή δουλείας. Δείχνουν αδιαφορία για τα κοινά, αρνούνται να συμμετάσχουν και  πολύ περισσότερο να αγωνισθούν  για νέες κατακτήσεις. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η καλοπέραση, η υπερκατανάλωση και η φυγή από την πραγματικότητα.  Όμως η καλοπέραση ήδη έδωσε τη  θέση της στην λιτότητα.   αβεβαιότητα και ανασφάλεια , που   συγκλονίζει τις σημερινές κοινωνίες.  Οι νέοι   από τα παθήματα των θα ξεσηκωθούν(θα αφήσουν τους καναπέδες) για νέους αγώνες για ελευθερία, δημοκρατία, εργασία, αξιοπρέπεια , δικαιοσύνη, καλύτερο περιβάλλον,    δικαίωμα στα αγαθά της ζωής κ.ο.κ

Πολωμένη η Αμερική

Η Αμερική σαν ηγέτιδα δύναμη οδηγεί τον κόσμο στο χάος, Η ίδια βρίσκεται μεταξύ Σκύλλας και Χάρυβδις, από την μια μεριά είναι οι αλλαγές που πρέπει να γίνουν σε όλα τα επίπεδα και από την άλλη το άκρως συντηρητικό κατεστημένο της που δεν θέλει αλλαγές.   Για παράδειγμα ο πρόεδρος Ομπάμα θέλει να εφαρμόσει  το Εθνικό  Σύστημα ς για την περίθαλψη των 48 εκατ. ανασφάλιστων Αμερικανών Όμως η συντηρητική κοινή γνώμη της Αμερικής αρνείται  να πληρώσει και αντιδρά. Τα 2/3 των πλουσίων Αμερικανών και φυσικά και οι φαρμακευτικοί κολοσσοί, τα ιδιωτικά νοσοκομεία  και μεγαλογιατροί δεν   επιθυμούν   να   πληρώσουν το κόστος του συστήματος της  κρατικής υγείας. Αυτοί τώρα δημιουργούν αναστάτωση στη χώρα.

Οι μεν συντηρητικοί αποκαλούν τον Ομπάμα και τους υποστηρικτές του «κομμουνιστές» , ενώ οι   άλλοι , οι  ανασφάλιστοι αποκαλούν τους αντιδρώντες «Ναζί» . Την  πόλωση    εκμεταλλεύονται τα δύο κόμματα εξουσίας:   Δημοκρατικό και Ρεπουμπλικανικό. Το ίδιο συνέβη και με την κρατική επιχορήγηση των χρεωκοπημένων τραπεζών. Κατηγόρησαν την Αμερικανική κυβέρνηση για κρατικό παρεμβατισμό και προσπάθεια κρατικοποιήσεως των ιδιωτικών επιχειρήσεων Η εισβολή των  ξένων τριτοκοσμικών λαθρομεταναστών φέρνει αντιδράσεις στους παλαιούς λευκούς εποίκους   και τους   καλούν  για «λευκή αφύπνιση» κατά των ξένων και των Εβραίων  υποστηρικτών τους. 

Ο Αποδιοπομπαίος Τράγος

Τους  Εβραίους, τους θεωρούν ως υπευθύνους για τα δεινά της Αμερικής και του κόσμου ολοκλήρου.  Αυτοί -ή τουλάχιστον η ηγετική τους τάξη-είναι οι    καταστροφείς της Αμερικής: Αυτοί ,λένε, ευθύνονται για την καταλήστευση του δημόσιου και ιδιωτικού πλούτου της Αμερικής μέσω της Εβραϊκής «Federal Reserve Bank» και των λοιπών Εβραϊκών Τραπεζών και Πολυεθνικών κολοσσών. Αυτοί χρέωσαν τους Αμερικανούς, τις επιχειρήσεις  τους και το Αμερικανικό δημόσιο  με την ληστρική τοκογλυφία που ασκούν εδώ και  αιώνες . Αυτοί κατέστρεψαν την Αμερικανική , τη Βιομηχανία και το και τα παρέδωσαν στην Κίνα , και Τρίτο Κόσμο(ΠΟΕ) για καρπωθούν μεγαλύτερα υπερκέρδη, θυσιάζοντας τα Αμερικανικά συμφέροντα, τις θέσεις εργασίας και την ευμάρεια του Αμερικανού πολίτη.  Αυτοί εξάντλησαν τον τεράστιο αμερικανικό πλούτο με τους ατέρμονες πολέμους για να πλουτίσει το Στρατιωτικο-βιομηχανικό σύμπλεγμα τους. Αυτοί εισάγουν τους ξένους μετανάστες (δουλεμπόριο)για να αλλοιώσουν τη δημογραφική και κοινωνική  σύνθεση της αμερικανικής κοινωνίας σε βάρος των λευκών, αλλά και για να οικονομήσουν. Οι Εβραίοι Σιωνιστές και το Ισραήλ έχουν  αλώσει και υπονομεύσει εκ των έσω την Αμερικανική Διοίκηση και την κοινωνία . Αυτοί ευθύνονται για την σήψη και διαφθορά , το ψέμα και την δολιότητα, την φιλαργυρία και την πλεκτάνη,  την θεοκρατία και την φαυλότητα, τα εγκλήματα και την εκμετάλλευση . Αυτοί   ευθύνονται για το σημερινό αιματοκύλισμα του κόσμου που συντελείται στο όνομα των τριών μονοθεϊστικών , κοσμοπολιτικών (ΕβραιογενώνΑβρααμικών) θρησκειών (Ιουδαϊσμός, Χριστιανισμός, Ισλαμισμός) και της ψυχοφθόρου Βίβλου. Αυτοί έφτιαξαν στρατόπεδα συγκεντρώσεως, «πατριωτικούς νόμους» ,εμόλυναν την κοινωνία μας, λένε οι  Αμερικανοί , με εβραϊκές γιορτές, ψεύτικα ολοκαυτώματα, μασονικές στοές(Bilderberg, Trialateral , CFR κ.α), σατανιστές, ομοφυλόφιλους, περιθωριακούς, οκνηρούς και ακαμάτηδες και τους άλλους που ζουν με τις χρηματιστικές απάτες.  Αυτοί άλλαξαν τους νόμους για να περάσουν από μέσα τα τρωκτικά του χρηματιστηρίου και της κλεπτοκρατίας. Αυτοί   μας γεμίζουν με ψέματα και  μας εξαπατούν   με τα ελεγχόμενα . Αυτοί   εμποδίζουν την ελευθερία   σκέψεως   και εκφράσεως. Αυτοί   ποινικοποίησαν ακόμη και την έκφραση ιδεών και απόψεων(κριτική ολοκαυτώματος, Ισραήλ κ.λ.π)

Τέλος, αυτοί   είναι οι «βδέλλες» της υφηλίου που πίνουν το αίμα των λαών  . Είναι  οι «άρπυιες»  που μαγαρίζουν τα πάντα στο  ακούμπισμα  τους. Και τα στοιχειοθετούν όλα   με στοιχεία.  Είναι  άνθρωποι από κάθε γωνιά του πλανήτου, από διαφορετικά επαγγέλματα, θρησκευτικά δόγματα, εθνικότητες κ.α.

Κατηγορούν  τους Εβραίους-Σιωνιστές ότι νοθεύουν όλα τα πολιτικά συστήματα και τα απαξιούν, στην προσπάθεια τους να τα κάνουν υποχείρια. Τους κατηγορούν ότι θέλουν να κηρύξουν πόλεμο στο Ιράν.  Και διερωτώνται πως θα ζήσει η Αμερική αν κλείσουν τα στενά του Ορμούζ και σταματήσει η ροή του πετρελαίου; Τα εκατομμύρια των πόλεων θα πεθάνουν της πείνας και θα παγώσουν το χειμώνα. Τι να περιμένουν από

το στρατοκρατικό και εγκληματικό Ισραήλ;  Και όμως μέχρι τώρα του έχουν  δώσει  94 δις δολάρια βοήθεια . (Όπως δήλωσε ο τέως πρόεδρος Κάρτερ, το Ισραήλ διαθέτει 1350 πυρηνικά όπλα, πολλά εκ των οποίων εκλάπησαν από την Αμερική) Οι Εβραίοι Ιλλουμινάτοι  έχουν βάλει σκοπό να ελαττώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό  κατά το ήμισυ. Τώρα κάνουν γενοκτονία στους Παλαιστίνιους, αύριο σε άλλους . Οι Αμερικανοί θεωρούν τους εαυτούς τους ασφαλείς. Όμως η καταπίεση που   συμβαίνει στην Παλαιστίνη θα  συμβεί κάποια ημέρα και στην Αμερική .   Στην Αμερική κυοφορείται ένα ναζιστικό και αντισιωνιστικό κίνημα  .  Το έδαφος   είναι λίαν πρόσφορο, διότι η ανεργία έχει εκτιναχθεί στο 10% , η φτώχεια σφίγγει τα λαϊκά στρώματα, το έλλειμμα είναι 11,3% , επιχειρήσεις κλείνουν και   τράπεζες χρεωκοπούν .

Η καταπιεστική προπαγάνδα υπέρ του Ολοκαυτώματος και της Βίβλου φέρνουν τα αντίθετα αποτελέσματα . Έχει  δημιουργήσει κίνημα αμφισβήτησης του Ολοκαυτώματος, το οποίον αποκαλούν  Holohoax=ολοκαύτωμα-απάτη και το Ισραήλ  Israhell=Ισραήλ-κόλαση . Κατηγορούν τον Εβραϊκό  τρόπο σκέψεως ότι βασίζεται  στον Υπαρξισμό και είναι αντίθετος προς τον Αντικειμενισμό(αλήθεια) . Και  ο γράφων   πολλάκις έχει γράψει για την μετάλλαξη(ή  λοβοτομή) που έχουν κάνει στον σύγχρονο  τρόπο σκέψεως , που προωθείται με τα ελεγχόμενα σε όλο τον κόσμο. Δημιουργούν ανθρώπους φυτά , μη σκεπτόμενους, μη αντιδρώντες , ανθρώπους που σε άλλες εποχές θα είχαν προσαχθεί σε ψυχιατρείο  για θεραπεία .   Σήμερα πάρα πολλοί λένε ότι ολόκληρη η Αμερική έχει ανάγκη από ψυχίατρο , πολύ περισσότερο δε ο μέσος Αμερικανός και ιδιαίτερα τα παιδιά που παίρνουν καταθλιπτικά φάρμακα και ζουν με συνθετικές τροφές. Τι να σου κάνει μια κοινωνία χωρίς ψυχαγωγία (=αγωγή της ψυχής) διότι ο δεν πέρασε από  την  ιουδαιοχριστιανική Αμερική  ;

Ψέμα: Ο σύγχρονοςΠύργος της Βαβέλ

Οι Εβραίοι μονοπωλούν  την υποκουλτούρα της Αμερικής και δυστυχώς αυτήν εξάγουν στα παιδιά μας.  Κάποτε όμως τα πολλά  ψέματα γίνονται πύργος της Βαβέλ , όπως ακριβώς και η φούσκα του χρηματιστηρίου , και γκρεμίζονται για να λάμψει η αλήθεια. Και τότε , αν μάθει ο Αμερικανός την πλεκτάνη και συνωμοσία που του έχουν κάνει εδώ και αιώνες, τότε θα τους φάει το μαύρο φίδι. Θα ξεσηκωθεί θύελλα που θα τους σαρώσει, διότι στην Αμερική υπάρχουν   όπλα στα χέρια των πολιτών . Τους δίνει το Αμερικανικό Σύνταγμα   το δικαίωμα της     οπλοκατοχής και δεν  μπορούν  εύκολα  να  τους τα πάρουν.    Τα απανωτά σκάνδαλα με ήρωες μεγαλοεβραίους απατεώνες  χρηματιστές, τραπεζίτες , ραβίνους, πολιτικούς κ. α έχουν εξαγριώσει τους σκεπτόμενους Αμερικανούς και αυτό το βλέπουμε στην οργισμένη γραφή τους στο διαδίκτυο.  Εκείνο που τους έχει πληγώσει είναι το ΨΕΜΑ και η δολιότητα της Εβραϊκής Μαφίας. Δείχνουν μηδενική ανοχή προς  κάθε τι το Εβραϊκό , όπως λ.χ η Ιουδαιοχριστιανική , που δεν συνέβαινε στο παρελθόν.

Αστεία μηνύματα σαν κι' αυτό δείχνει το θυμό του σκεπτόμενου Αμερικανού: « Πούτιν  διέταξε  κάποιο πυρηνικό    υποβρύχιο σου  που   περιπολεί  στις ανατολικές ακτές της Αμερικής να ρίξει μερικά πυρηνικά   στη Νέα Υόρκη και  στην Ουάσιγκτον για  να καθαρίσει   τη βρώμα και την σήψη»

*Αμφικτύων ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης

Επισκεφθείτε τον ιστοχώρο:
http://www.amphiktyon.blogspot.com

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ , ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x