Που τελειώνει η κατρακύλα της ΝΕΤ;

Που τελειώνει η κατρακύλα της ΝΕΤ;


0 0 ψήφοι
Article Rating

..ευτυχώς έχουμε την νέα γενιά της Ελλάδος έτοιμη για θυσίες και δουλειά !!!

Η μεγαλύτερη τραγωδία είναι πως το συγκεκριμμένο γκρουπ ! καλέστηκε για συνέντευξη στο ΚΡΑΤΙΚΟ κανάλι της ΝΕΤ την Κυριακή το πρωί της 26 Σεπτεμβρίου 2010 ως ένα νέο πρωτοποριακό μουσικό συγκρότημα !!!

..κρίμα στους 800.000 Έλληνες επιστήμονες που από το 2000 έως σήμερα έχουν ξενιτευτεί εκτός Ελλάδος μπας και ακούσουν κανένα μπράβο από κάποιο ξένο κρατικό κανάλι το οποίο θα αναφέρεται σε κάποια καινούργια ανακάλυψή τους και όχι για το ρέκλα θέαμα που παρουσιάζουν στο Youtube..

Σε μια εποχή που η Ελλάδα ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ να ΕΡΓΑΣΤΕΙ και να ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙ προτίστως δίνοντας το καλό παράδειγμα σε νέους επιστήμονες να προβληθούν μέσα από τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ κρατικά κανάλια, η ΝΕΤ αποφάσισε να επικροτήσει νέους που επιλέγουν γενικώς την Ρέκλα..

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Ακόμη περιμένουμε από την ΝΕΤ να αρχίσει να προβάλει νέους επιστήμονες που ασχολούνται με την ανάπτυξης της χώρας μας μέσα από Ευρωπαϊκές επιχουρηγούμενες επιστημονικές μελέτες έτσι ώστε να παραδειγματιστούμε και οι υπόλοιποι.
Ακόμη περιμένουμε τα κρατικά κανάλια να ξεκινήσουν ενημερωτικές εκπομπές που να προτείνουν – αναλύουν – επεξηγούν, τρόπους και διαδικασίες για επιχορηγήσεις νέων επιστημόνων και επιχειρηματιών.
Ακόμη αφήνουμε ληξιπρόθεσμα Ευρωπαϊκά κονδύλια να χάνονται λόγω μηδενικής απορρόφησης..

Όλοι οι νέοι σήμερα στην Ελλάδα απλά αναρωτιούνται που να απευθυνθούν για να μαζέψουν πληροφορίες για επιχορηγήσεις ευρωπαικών κονδυλίων για επιχειρηματική ανάπτυξη και έρευνα και οι κύριοι στη ΝΕΤ στήνουν εκπομπές του στυλ “Μένουμε Ελλάδα” και “Κάντε τουρισμό στην Ελλάδα” και γενικώς πως να γλεντάτε στην Ελλάδα από το πρωί έως το βράδυ κάθε μέρα και εποχή και μάλιστα εντελώς μπατιρημένοι !

Θα περιμέναμε από ένα κρατικό κανάλι όπως η ΝΕΤ που το πληρώνει ο Ελληνικός Λαός, να συμβάλει στην έξοδο από την οικονομική ταπείνωση της χώρας μας και όχι να μολύνει την νέα γενιά με τέτοιου είδους πρότυπα ! που προβάλει !


Ας ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ επιτέλους κύριοι !!!
Π.Κ..

Bookmark and Share

Πηγή: ΒΙΣΑΛΤΗΣ

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x