Πρώην Δήμαρχος θα πληρώσει ροζ τηλέφωνα υπαλλήλων!

Πρώην Δήμαρχος θα πληρώσει ροζ τηλέφωνα υπαλλήλων!


0 0 ψήφοι
Article Rating

Το χέρι στην τσέπη καλείται να βάλει ο πρώην δήμαρχος Μεσολογγίου Γιώργος Πρεβεζάνος, προκειμένου να πληρώσει τα “ροζ τηλεφωνήματα” που έκαναν κάποιοι εργαζόμενοι στο ΧΥΤΑ το 2004.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Γεγονός”, το ποσό ανέρχεται στα 13.000 ευρώ και οφείλεται σε υπερχρεωμένα τηλεφωνήματα.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Πιο αναλυτικά, το 2004 η δημοτική αρχή είχε εξασφαλίσει τηλεφωνικές γραμμές στους εργάτες καθαριότητας του ΧΥΤΑ ώστε να μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους και να συντονίζονται για να κάνουν τη δουλειά τους αλλά και να ενημερώνονται για τυχόν διαμαρτυρίες κατοίκων, που θα τους εμπόδιζαν να μαζέψουν τα σκουπίδια. Και αυτό γιατί τότε ξεκινούσαν οι διαδικασίες για τη λειτουργία του ΧΥΤΑ και οι διαμαρτυρίες και οι αποκλεισμοί περιοχών από τους κατοίκους, ήταν συχνό φαινόμενο.

Όπως αποδείχτηκε στην πράξη όμως, κάποιοι εργαζόμενοι δεν περιορίστηκαν στη “νόμιμη” χρήση των τηλεφώνων, με επακόλουθο να υπάρξουν “φουσκωμένοι” λογαριασμοί, τους οποίους καλείται να πληρώσει ο τότε δήμαρχος.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό προέκυψε λόγω κάποιων διοικητικών παραλήψεων που έγιναν, όπως το ότι το εν λόγω πρόγραμμα δεν πέρασε από το δημοτικό συμβούλιο παρά μόνο από την δημαρχιακή επιτροπή ενώ ποτέ δεν ζητήθηκαν στοιχεία για τα τηλέφωνα που έκαναν κατάχρηση.


Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x