Πρόσκληση στα δρώμενα του 1ου Υπερμαραθωνίου “Εχετλαίος”

Πρόσκληση στα δρώμενα του 1ου Υπερμαραθωνίου “Εχετλαίος”


0 0 ψήφοι
Article Rating

Αγαπητοί Συνέλληνες,

Σας προσκαλούμε εκ μέρους των ομάδων «ΟΔΕΥΩ», «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ» και ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, στην διεξαγωγή του 1ου Ελλάνιου Υπερμαραθωνίου Δρόμου Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων, ο «ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ». Ο Υπερμαραθώνιος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 7 Σεπτεμβρίου 2014, με έναρξη από τον Τύμβο του Μαραθώνα και τερματισμό στον αρχαιολογικό χώρο της Ελευσίνος όπου η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με τελετή λήξης, με ζωντανή μουσική, μπαλέτο καλλιτεχνικού χορού και άλλα καλλιτεχνικά δρώμενα.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Σκοπός μας είναι η ειρηνική διαμαρτυρία για τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης που έχει περιέλθει η πατρίδα μας και οι πολίτες αυτής. Αξιώνουμε από τους Θεσμούς της Χώρας μας να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να πράξουν τα δέοντα.

Βασιζόμενοι στο άρθρο 120 του Συντάγματος ως Ενεργοί Πολίτες είναι χρέος μας – όπως και κάθε Έλληνα – να προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την τήρηση και την περιφρούρηση του. Ζητούμε να πραγματοποιηθεί λογιστικός έλεγχος του χρέους από Επιτροπή Διεθνών πραγματογνωμόνων υπό την εποπτεία των Ανωτάτων Δικαστών του Αρείου Πάγου για την εξακρίβωση του πραγματικού ύψους του Δημοσίου Χρέους και να αποδοθούν οι αντίστοιχες ευθύνες στους Πολιτικούς και Δημοσίους παράγοντες που διαχειρίστηκαν δημόσιο χρήμα.


Όλοι μπορούμε να παίξουμε πρωταγωνιστικό ρόλο για την σωτηρία της Πατρίδας μας. Αντιτιθέμεθα λοιπόν στην γενοκτονία του έθνους μας και σε όλους αυτούς που προσπαθούν με οποιοδήποτε τρόπο να διαλύσουν τον κοινωνικό και οικονομικό ιστό της πατρίδα μας. Η αγωνία μας για τον αφανισμό του Ελληνισμού που επιχειρείται τεχνηέντως τα τελευταία χρόνια από ντόπιους και ξένους ολιγάρχες, μας θέλει ενωμένους κάτω από την Ελληνική Σημαία.

Ήρθε η ώρα να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας ούτως ώστε αυτός ο πρώτος Υπερμαραθώνιος, να γίνει ξεχωριστός και να δώσει ηχηρά το μήνυμα των Ελλήνων που οδεύουν σύσσωμοι για την απελευθέρωση της Ελλάδας από τους τοκογλύφους δανειστές, τα αντισυνταγματικά, παράνομα μνημόνια της ντροπής και την οικονομική κρίση που τεχνηέντως ενορχηστρώθηκε και γιγαντώθηκε δια μέσου των αποτυχημένων μέτρων «δημοσιονομικής οικονομικής εξυγίανσης»

Γι' αυτό απευθύνουμε ανοικτό κάλεσμα σε όλες τις Ελληνικές ψυχέςΕλληνίδες και Έλληνες και ειδικότερα στους έφεδρους των Ενόπλων Δυνάμεων της Ελλάδας, που αποδεδειγμένα στέκονται ιεροί φρουρείς του Ελληνισμού.

Είθε αυτός ο Λόγος να γίνει Δράση και η Ροή αυτού του Μαραθωνίου, των Πανελλήνων η στρατιά και η εξόρμησις των Ενεργών Ελεύθερων ταξιδευτών και κυνηγών, ν' αποτελέσει συμβολικά την αφετηρία της Ιχνηλάτησης του παρελθόντος προς το μέλλον, να λύσει το «Γόρδιο Δεσμό» και με γενέτειρα την Κοσμική Μήτρα της Οικουμενικής Ελληνικής Διόσταλτης ς και Διανόησης, να Συντονιστούμε και να Συγχρονιστούμε εις του κοινού μας του ρυθμού την Απαρχή και να στρέψουμε και πάλι τον «Πώρο*» σε φυγή.* (Μέγας Αλέξανδρος στη μάχη του Υδάσπη Ποταμού – το 326 π.χ. εναντίον του Βασιλιά Πώρου με τους 200 οπλισμένους ελέφαντες.)

Πρόσκληση στα δρώμενα του 1ου Υπερμαραθωνίου "Εχετλαίος"


Ο Υπερμαραθώνιος Εφέδρων δεν θα έχει ανταγωνιστικό χαρακτήρα. Θα είναι συνολικού μήκους 65 χιλιομέτρων περίπου και θα διεξαχθεί υπό μορφή αγήματος με σταθερό, αργό ρυθμό. 

Όλοι οι συμμετέχοντες ενήλικες και μη, θα τρέχουν με δική τους ευθύνη. Τα παιδιά οφείλουν να έχουν γραπτή συγκατάθεση των γονέων τους καθώς και να τα συνοδεύουν κατά την έναρξη και λήξη της εκδήλωσης.

Εγγραφές, ατομικές ή ομαδικές, γίνονται δεκτές έως την Τετάρτη 03.09.2014, τηλεφωνικά ή μέσω email, προς την Οργανωτική Επιτροπή, (www.oramaellas.gr/ypermarathonios)

Email: ypermarathonios.echetlaios@gmail.com 

Τηλ Επικοινωνίας: 6972 478 990, 6944 646 850, 6938 372 070, 6934 905 164, 6940 506 948  με το Ονοματεπώνυμο, την Ημερομηνία Γεννήσεως, Κινητό και Σταθερό τηλέφωνο. 

Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής και κατ' επέκταση καμμία επιβάρυνση προς τους συμμετέχοντες.

Η όλη εκδήλωση οργανώνεται εξολοκλήρου από εθελοντές.


Έρρωσθε και Ευδαιμονείτε.

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

http://www.oramaellas.gr/ypermarathonios

 

Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x