“Οι Γερμανοί ξανάρχονται”

“Οι Γερμανοί ξανάρχονται”


Δεν έρχονται πλέον με αρμάδες και μηχανές πολέμου, αλλά εξαγοράζοντας τα πάντα, ή ό,τι απομένει από το πτώμα της Ελλάδας. Γιατί όντως η Ελλάς καθίσταται ένα οικονομικό και κοινωνικό πτώμα σε αποσύνθεση. Βέβαια εδώ ισχύει ο Δαρβινικός νόμος της επιβολής του ισχυρού και ανωτέρου και οι Γέρμανοι είναι οι φορείς αυτού του νόμου.

Το 2002 εξαγόρασαν τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά από την “σοσιαλιστική” κυβέρνηση Σημήτη, από την υπερήφανη εκείνη εθνική κυβέρνηση, που είχε ταχθεί δήθεν να διαφυλάττει το εθνικό καλό. Συνέχεια εκείνης της “σοσιαλιστικής” εξουσίας είναι η ερχόμενη “παπανδρεϊκή σοσιαλιστική” για να συνεχίσει το “ιεροποστολικό” έργο της εθνικής υποδουλώσεως. Το αποτέλεσμα εκείνης της αγοράς ήταν να πληρώσουμε τριάμισυ δις ευρώ στους Γερμανούς, προκειμένου να παραδόσουν υποβρυχία στο πολεμικό μας ναυτικό. Τα υποβρύχια δεν παραδόθησαν, εκτός από το “Παπανικολής”, που λόγω της κακοτεχνίας του δεν παραλαμβάνεται από το ελληνικό δημόσιο, ενώ τρια από αυτά τα ίδια που είχαν παραγγελθεί από το Ελληνικό ναυτικό έχουν πουληθεί στην Τουρκία.

Δεν έφταναν μόνο τα ναυπηγεία, δώσαμε το αεροδρόμιο Βενιζέλος σε γερμανικά κεφάλαια για να φτιάσουν το έκτρωμά τους, που δεν ξέρεις αν είσαι στην Αθήνα ή στην Ζιμπάμπουε. Αυτοί οι κύριοι και πάλι έχουν κάνει το ευτελές εκείνο κατασκεύασμα στο ακριβότερο αεροδρόμιο του κόσμου.


Τελικώς ήρθε η κυβέρνηση των “εθνάρχηδων” Καραμανλήδων να πουλήσει την κερδοφόρα κρατική εταιρία ΟΤΕ και πάλι στους Γερμανούς, την στιγμή μάλιστα που η δική τους εταιρία ήταν προβληματική και ο ΟΤΕ είχε απλωθεί για καλά στα Βαλκάνια. Μάλιστα έναν ΟΤΕ που δεν είναι κάποια τυχαία εταιρία. Είναι η εταιρία, που λόγω του νευραλγικού χαρακτήρα της είναι Υπηρεσία, έχουσα τεράστια σημασία για τις εθνικές επικοινωνίες και μάλιστα σε καιρό πολέμου, που δεν φαίνεται να αργεί να έρθει με την Τουρκία.

Στρατηγικής σημασίας εταιρίες, στις οποίες στηρίζεται η ύπαρξη της χώρας, έχουν παραδοθεί στους Γερμανούς, οι οποίοι Γερμανοί ήταν εκείνοι που ποδοπάτησαν την Ελλάδα, εξόντωσαν τον πληθυσμό, ντρόπιασαν την κοιτίδα του πολιτισμού και άρπαξαν όλα τον πλούτο σε χρυσό, χωρίς να τον επιστρέψουν ποτέ. Ενώ σε όλες τις χώρες που υποδούλωσαν πλήρωσαν τις καταστροφές, μόνο η Ελλάδα έμεινε στο περιθώριο. Επιπλέον, αν δεν είχε γίνει η γερμανική κατοχή, δεν θα επακολουθούσε ο τραγικός εμφύλιος και η επάρατη μετανάστευση και προσφυγγιά.

Με αυτές τις “θαυματουργές” κυβερνήσεις μας έχουμε πορευτεί, με ταχυδακτυλουργικό τρόπο, στην υποταγή και μένουμε χωρίς υποβρύχια, χωρίς έλεγχο στις τηλεπικοινωνίες. Ας θαυμάσουμε τους ηγέτες μας που έρχονται να ζητήσουν την ψήφο με το πρόσχημα της υπηρετήσεως του εθνικού καλού!!!!!!!

Τρύφων Ολύμπιος