“Η ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ” ΥΠΕΡ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ

“Η ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ” ΥΠΕΡ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ


Δαμανακη ψηφισε υπερ των μεταλλαγμενων
Η “ιερή αγελάδα” της Αριστεράς στην Ελλάδα, η “είμαστε όλοι εβραίοι”, η “ηρωική εκφωνήτρια του Πολυτεχνείου”, η πρώην βουλευτής του ΚΚΕ, πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού, πρώην βουλευτής επικρατείας του ΠΑΣΟΚ και νυν διορισμένη Ευρωπαϊκή Επίτροπος από την κυβέρνηση, η ενδεικτικής αριστερής ηθικής Μαρία Δαμανάκη, με τις “οικολογικές και σοσιαλιστικές ανησυχίες”, φέρνει τα μεταλλαγμένα στην χώρα μας.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πριν λίγες μέρες ενέκρινε τη παραγωγή γενετικά τροποποιημένης πατάτας με το όνομα Amflora, από μία γερμανική χημική εταιρεία ως ζωοτροφή και για βιομηχανική χρήση κυρίως για την παραγωγή χαρτιού. Παράλληλα ενέκρινε και 3 είδη γενετικά τροποποιημένου καλαμποκιού.

Με επίσημη ανακοίνωση η υπουργός κα Μπατζελή τόνισε πως η Ελλάδα δεν θα επιτρέψει την καλλιέργεια της γενετικά τροποποιημένης νέας πατάτας. Και όμως η Ελληνίδα νέα Επίτροπος κ Μαρία Δαμανάκη ψήφισε υπέρ της παραγωγής μεταλλαγμένων προϊόντων μέσα στην Ευρώπη, όσο και η Κύπρια Επίτροπος κ. Ανδρούλα Βασιλείου. Ως γνωστόν ο πρώην Επίτροπος για το Περιβάλλον ο κ. Σταύρος Δήμας είχε μπλοκάρει τη διαδικασία έγκρισης και είχε αντιμετωπίσει σθεναρά για μεγάλο διάστημα κάθε περίπτωση έγκρισης μεταλλαγμένου προϊόντος στην Ευρώπη. Κατά λογική συνέπεια, ή η Δαμανάκη δεν ξέρει τί ψηφίζει και απλά δηλώνει “ναι” σε όλα, ή είναι σε ενταταλμένη υπηρεσία ψηφίζοντας θετικά στην Ευρώπη αυτά που η κυβέρνηση δηλώνει στο εσωτερικό ότι αρνείται. Προσωπικά ποντάρω στο δεύτερο.

 Πηγή:Eleftherios Gergerakis

Πηγή: Η Αφυπνιση των απανταχου Ελληνων


Σύνδεσμος στην Πηγή…