Διαμαρτυρία στην ΕΣΗΕΑ για το “μακεδονικό” αναγνωστικό

Διαμαρτυρία στην ΕΣΗΕΑ για το “μακεδονικό” αναγνωστικό


0 0 ψήφοι
Article Rating

Η Ε.Σ.Η.Ε.Α. ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΙ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟΥ ΤΗΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ" ΓΛΩΣΣΑΣ !!!!!!

Την Τρίτη 7/11 είχαμε μία πρωτοφανή πρόκληση των σκοπιανών παραχαρακτών της ιστορίας και των εν Ελλάδι υποκειμένων τους, μέσα στο κέντρο της Αθήνας. Έλαβε χώρα η παρουσίαση του αναγνωστικού της "μακεδονικής" γλώσσας στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ένωσης Συντακτών!

Στην εκδήλωση παρεβρέθησαν οι γνωστοί σε όλους μας για τις ανθελληνικές τους θέσεις κ.Δημητράς (εκπρόσωπος του παρατηρητηρίου του Ελσίνκι), κ.Σωμερίτης (δημοσιογράφος), κα Καραμάνου, εκπρόσωποι του Ουράνιου Τόξου και πλήθος άλλων τέτοιων χαρακτήρων…

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Η πρόκληση όπως αντιλαμβάνεται κανείς είναι τεράστια, καθώς πλέον στην πρωτεύουσα της Ελλάδος φιλοξενούνται εκδηλώσεις, υπό την αιγίδα μάλιστα του επίσημου οργάνου των δημοσιογράφων, που αναγνωρίζουν ουσιαστικά την προπαγάνδα των σκοπιανών και την απαίτησή τους να αυτοαποκαλούνται "Μακεδόνες" και να ονομάζουν την γλώσσα τους "μακεδονική"! Φυσικά η κυβέρνηση, η αξιωματική αντιπολίτευση, η αριστερά, τα περισσότερα κανάλια δεν αντέδρασαν στο μείζον αυτό ζήτημα, καθώς ασχολούνται απ΄ότι φαίνεται, με πιό σημαντικά θέματα…

Ωστόσο οι νέοι Έλληνες πατριώτες, φυλλάττοντας όπως πάντα Θερμοπύλες, οργάνωσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω απο την αίθουσα της ΕΣΗΕΑ. Mέλη της ΝΕ.Ο.Σ., τα οποία συμμετείχαν στην διαμαρτυρία, αντέδρασαν χωρίς έκτροπα αλλά με πυγμή στην προπαγάνδα των σκοπιανών και των εγχώριων εγκαθέτων τους.

Σε όσους προσπαθούν να περάσουν τα αντεθνικά τους σχέδια στην μας, εμείς απαντάμε δυναμικά: Φωτιά και Τσεκούρι στους προσκυνημένους!


Δύο διμοιρίες ΜΑΤ επιστρατεύτηκαν για να κρατήσουν μακριά απο το κτίριο της ΕΣΗΕΑ τους συγκεντρωμένους νέους πατριώτες μην τυχόν και ενοχληθούν οι οργανωτές της "εκδήλωσης"  και οι "υψηλοί" προσκεκλημένοι.


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x