Σχέδιο Προγραμματικών θέσεων για το ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

Σχέδιο Προγραμματικών θέσεων για το ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ


0 0 ψήφοι
Article Rating

Το ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ είναι ώριμη ανάγκη της ελληνικής Κοινωνίας. Είναι καρπός της αγωνίας του Ελληνικού λαού και συνιστά την πολιτική έκφραση της οργής και της αγανάκτησης του για όσα συμβαίνουν στον τόπο μας.

Υποχωρούμε συνέχεια σε όλα τα μέτωπα, χωρίs μάχεs. Η Εθνική κυριαρχία μαs αμφισβητείται από «φίλουs» κι εχθρούς. Η κοινωνία μας διαλύεται. Εκατομμύρια λαθροέποικοι καταλαμβάνουν την χώρα. Τα σύνορα δεν φυλάγονται. Λαθρέμποροι, δουλέμποροι, χασισέμποροι, ληστέs, μαστρωποί, απούσηs τηs πολιτείαs ή με την επίδειξη “δήθεν πολιτισμένηs” ανοχήs, οργιάζουν. Η οικονομία καταρρέει. Οι «Επενδυτές» έρχονται να αγοράσουν τα πάντα για ένα κομμάτι ψωμί.ωΔικαιοσύνη δεν αποδίδεται. Η ιστορία μαs διαστρεβλώνεται. Η Πολιτιστική μαs κληρονομιά υποκλέπτεται. Η υποβαθμίζεται. Η μαs κακοποιείται ασύστολα.

H τρομοκρατία της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης είναι εδώ. Η ανεργία , οι απολύσεις τα ελαστικά ωράρια των 72 ωρών, η κινητικότητα των εργαζομένων από εργασία σε εργασία, οι συντάξεις μετά θάνατο. Η πιστωτική ασφυξία, το κλείσιμο των μαγαζιών, και επιχειρήσεων. Εργαζόμενοι, αυτοαπασχολούμενοι, υπάλληλοι χάνουν τη δουλειά τους. Η ανεργία καλπάζει. Οι αυτοκτονίες για χρέη σε τοκογλύφους και τράπεζες είναι καθημερινό φαινόμενο. Οι Συνταξιούχοι αργοπεθαίνουν. Η Ελλάδα δεν παράγει, βουλιάζει, πεθαίνει. Και το δημόσιο χρέος θα πάει στα 450 δις ευρώ σε 2 χρόνια.

Σήμερα, μετά από μια άναρχη και στρεβλή δεκαπενταετή δημοσιονομική πολιτική των αγορών , του εκσυγχρονισμού και των ιδιωτικοποιήσεων καταλήξαμε στο αδιέξοδο. Από την Κοινωνία των 2/3 πάμε στην υπόσχεση για καλύτερες μέρες προς το 1/3.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Το πολιτικό σύστημα στο σύνολό του έχει παραιτηθεί από τον αυτοτελή του ρόλο, έχει παραδώσει τα κλειδιά της χώρας στους ισχυρούς της παγκόσμιας διακυβέρνησης και εξετράπη σε Φαυλοκρατία και Κλεπτοκρατία.
Το πολιτικό προσωπικό του συστήματος έχει ενταχθεί σε κομματικές εταιρείες περιορισμένης Ευθύνης , και με τον « νέο-πατριωτισμό της τσέπης» οδηγει την Ελλάδα στον αφανισμό.

Με πρόσχημα την κατευθυνόμενη οικονομική κρίση, επιχειρείται στη χώρα μας μια γενικευμένη ανατροπή των πάντων. Αδίστακτοι και προκλητικοί πισωγυρίζουν τη ζωή μας στην ανασφάλεια, τη γενικευμένη δυστυχία και την αβεβαιότητα για όλα όσα μας αφορούν.

Η απουσία πολιτικής φωνής ξεκάθαρης, αποφασισμένης και ικανής να εμπνεύσει το μαζικό λαϊκό κίνημα σε κατάλληλα στοχευμένους αγώνες, είναι περισσότερο από εμφανής…….


Το ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ δεν αποτελεί απλά μια άλλη φωνή μέσα σε ένα πολιτικό σύστημα καθολικά χρεοκοπημένο. Αποτελεί την μοναδική εναλλακτική πολιτική πρόταση δράσης με στόχο τη δημοκρατική ανασύνταξη και την εθνική αναδιοργάνωση, και φιλοδοξεί να καταστεί ο πολιτικός καθοδηγητής των αγώνων του Ελληνικού λαού στη νέα του Εθνική Αντίσταση, με στόχο τη διαμόρφωση ενός πλειοψηφικού ρεύματος ανατροπής αλλά και εξουσίας.
Άμεση πολιτική μας επιδίωξη είναι η ανατροπή της ολιγαρχικής ελίτ και των μηχανισμών της που καταδυναστεύουν την κοινωνία, και η απόδοση της πραγματικής εξουσίας στον ελληνικό λαό.

Προγραμματικές θέσεις

Για να υπερασπίσουμε την Πατρίδα και τον ελληνικό λαό, πρέπει να υιοθετήσουμε πολιτικές που ακυρώνουν, τους βασικούς μοχλούς αφανισμού, του κέντρου του ελληνικού έθνους . Ακυρώνουμε και ανατρέπουμε την πολιτική και τα σχέδια της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.

1.
– Η εξουσία επιστρέφει στον λαό. Υπέρτατος νόμος του κράτους, είναι το Ελληνικό Σύνταγμα. Καμιά διεθνής συνθήκη, συμφωνία ή σύμβαση, δεν είναι πάνω από το ελληνικό Σύνταγμα. . Με άμεση αναθεώρηση του Συντάγματος, που εγκρίνεται με δημοψήφισμα , προστίθεται διάταξη που προβλέπει ότι, «Το ελληνικό σύνταγμα είναι υπεράνω όλων των ευρωπαϊκών νομοθετικών πράξεων, και δικαστικών αποφάσεων».Ακόμα προβλέπεται ότι όλοι οι υποψήφιοι για δημόσιες θέσεις και οι δικαστικοί οφείλουν να αποκαλύπτουν όλα τα στοιχεία της καταγωγής τους, να δηλώνουν το εάν είναι Τέκτονες , και εάν ανήκουν σε διεθνείς Λέσχες και εαιρείες.

– Ακυρώνουμε με δημοψήφισμα, την Συνθήκη τη Λισσαβόνας, και τις υποχρεώσεις που μας επιβλήθηκαν με αυτήν. Θέλουμε μια Ευρωπαϊκή Ένωση που θα είναι συνομοσπονδία κρατών και όχι Ολιγαρχική ομοσπονδία. Μια Ευρώπη των Εθνικών Κρατών και των Εθνών και όχι των Ελίτ. Καμιά δέσμευση και καμιά συμφωνία υποτέλειας, που επιβλήθηκε στον λαό μας με συμφωνίες των κλεπτοκρατών , δεν δεσμεύει τον ελληνικό λαό. Μόνον ότι έχει δεχθεί ο Κυρίαρχος Ελληνικός λαός με δημοψήφισμα μας δεσμεύει.

– Αποκατάσταση του Εθνικού Δημοκρατικού Ελέγχου, στο τραπεζικό σύστημα. Ανακτούμε τον Έλεγχο του τραπεζικού συστήματος, με την ίδρυση νέας κρατικής εποπτικής αρχής. που θα εκδίδει τις άδειες λειτουργίας Τραπεζών και των υποκαταστημάτων. Η Τράπεζα της Ελλάδος θα ασκεί εποπτεία μόνο εκ μέρους της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας. Δημιουργούμε νέες Τράπεζες με συμμετοχή του Κράτους , των ασφαλιστικών Ταμείων, και των πολιτών. Αποκαθιστούμε τον ανταγωνισμό στην Αγορά του χρήματος. Επιδιώκουμε το εκδοτικό προνόμιο να επιστρέψει στους λαούς, και να αποκατασταθεί ο Δημοκρατικός έλεγχος στη ΕΚΤ.
Τα κράτη θα μπορούν να δανείζονται με τους ίδιους όρους με τις ιδιωτικές τράπεζες από την Κεντρική Τράπεζα.

– Βάζουμε Βέτο στην ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ και αποκλείουμε με κάθε τρόπο την ελευθερία μετακίνησης και εγκατάστασης των Τούρκων στην ΕΕ, για να αποτρέψουμε την «ειρηνική κατάληψη» της Ελλάδας

-Απέλαση εκτός των ελληνικών συνόρων, όλων των εισβολέων-εποίκων, που μπήκαν και βρίσκονται παράνομα στην χώρα μας. Ακύρωση του λαθρονόμου του ΠΑΣΟΚ. Διαγραφή και ακύρωση όλων των ελληνοποιήσεων που έγιναν με αυτόν. Διαγραφή από τους εκλογικούς καταλόγους των λαθροψηφοφόρων για να αποκατασταθεί η λαϊκή κυριαρχία. Διαγραφή όλων των παιδιών των λαθρομεταναστών από τα ληξιαρχεία και τα δημοτολόγια, και όλων των δήθεν « ορφανών και ασυνόδευτων».
Επανέλεγχος των νομιμοποιήσεων και ελληνοποιήσεων από το 1996, μέχρις ενός , για να διαπιστωθεί η νομιμότητα των εγγράφων. Απόδοση της ελληνικής υπηκοότητας μετά από 10ετή νόμιμη παραμονή στην χώρα και με αυστηρά κριτήρια ενσωμάτωσης.
Η δεκαετία θα μετράει από την νομιμοποίηση, εάν τα χαρτιά είναι νόμιμα.
και κατάργηση όλων των νόμων που τους νομιμοποίησαν και τους παραχώρησαν δικαιώματα. Διαγραφή όλων των παιδιών των λαθρομεταναστών από τα ληξιαρχεία και τα δημοτολόγια. Αποδέσμευση από όλες τις ευρωπαϊκές συμφωνίες περί ασύλου λόγω του εθνικού κινδύνου που αντιμετωπίζει η χώρα.Οι συνοριακές φρουρές θα χρησιμοποιούν βία για την αποτροπή εισόδου στην Ελλάδα των εποίκων.

-Απαγόρευση της λειτουργίας των ΜΚΟ της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

-Ο εθνομηδενισμός θα γίνει ιδιώνυμο αδίκημα.

2.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

-Πρώτο εθνικό ζήτημα είναι η λύση του δημογραφικού προβλήματος. Στηρίζουμε την οικογένεια και την μητρότητα. Αναδιανέμουμε εισοδήματα από τους άγαμους και τους άτεκνους , στις οικογένειες με παιδιά. Επαναφέρουμε τις ευνοϊκές συνταξιοδοτικές διατάξεις για τις μητέρες. Κατοχύρωση κατώτερου εγγυημένου εισοδήματος της ελληνικής οικογένειας..

– Αποδέσμευση από την προδοτική συμφωνία Τζούνη-Τσαγλαγιαγκίλ του 1978.
Άμεση άντληση και εκμετάλλευση των πετρελαίων της Θάσου , της Σαμοθράκης , των Πετρελαίων της Κρήτης, του Ιονίου . Άμεση εξόρυξη και εκμετάλλευση του Ουρανίου της Β. Ελλάδας. Δημιουργία ΑΟΖ μεταξύ Κρήτης και Καστελόριζου.Τα έσοδα θα χρησιμοποιηθούν για την εθνική ανάπτυξη και την στήριξη του κοινωνικού Κράτους. -Άμεση αξιοποίηση των ήδη υπαρχουσών γεωλογικών μελετών, που αναφέρονται στον ορυκτό πλούτο της χώρας, με έμφαση και προτεραιότητα στα στρατηγικής σημασίας και αξίας μέταλλα.

-Επέκταση των χωρικών υδάτων και του εθνικού εναέριου χώρου,
της ηπειρωτικής χώρας, των Κυκλάδων , της Κρήτης, των Ιονίων Νήσων, των νησιών του Βόρειου και κεντρικού Αιγαίου στα 12 ναυτικά μίλια. Στα Δωδεκάνησα και τα νησιά Ανατολικού Αιγαίου, θα παραμείνουμε στα 6 ν.μ

-Για μας το ζήτημα δεν είναι η κατοχύρωση της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας μέσα ή έξω από το ΝΑΤΟ. Επιδιώκουμε την διάλυση του ΝΑΤΟ, που είναι ο μηχανισμός επιβολής της επικυριαρχίας των και της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Θέλουμε μια νέα αρχιτεκτονική της Ευρωπαϊκής ασφάλειας, με τη συμμετοχή της ς και αποκλεισμό των και της Μ. Βρετανίας.

-Κανένας συμβιβασμός στο «Μακεδονικό». Δεν θα δεχτούμε ποτέ οποιαδήποτε ονομασία για τα Σκόπια που θα περιέχει τον όρο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ή παράγωγά του.
Δεν υπάρχει «μακεδονικό έθνος», ούτε «μακεδονική γλώσσα».Διασφαλίζουμε τα δικαιώματα και τις περιουσίες των Ελλήνων που ζουν στα Σκόπια.

– Δεν αποδεχόμαστε τις διεκδικήσεις των Αλβανοτσάμηδων και δεν δεχόμαστε συζήτηση ή διαπραγμάτευση για αυτό το θέμα.

-Μεθοδική και συστηματική ένταξη των Πομάκων στον εθνικό κορμό. Κλείσιμο του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής. Ενεργητική και δραστική παρουσία του κράτους στη Θράκη.

– Είναι αδύνατο να διαχωρίσουμε τις Ένοπλες Δυνάμεις από τον αγώνα για εθνική επιβίωση. Κεντρικό αμυντικό δόγμα η παλλαϊκή Άμυνα. Στρατιωτική θητεία ανάλογη των αναγκών της εθνικής Άμυνας. .Όχι στον επαγγελματικό στρατό. Ναι στον εθνικό λαϊκό στρατό. Ο ένοπλος Έλληνας είναι η δύναμη της πατρίδας. Επαναφορά του Δόγματος Ενιαίου Αμυντικού Χώρου Ελλάδος και Κύπρου.
Επανασχεδιασμός, ενίσχυση και εφαρμογή προγράμματος ταχείας αναπτύξεως της Εθνικής Πολεμικής Βιομηχανίας.

– Δημιουργία στρατιωτικών λυκείων .Ο στρατός δεν είναι υποχρέωση, είναι σχολείο και μέρος άσκησης αρετής .Είναι το σημείο ισότητας όλων των Ελλήνων.

-Η στρατιωτική θητεία θα ορίζεται από την αναγκαιότητα της άμυνας, θα είναι σε συνεχεία της εκπαίδευσης και θα προηγείται οιασδήποτε άλλης δραστηριότητας. Καταργούνται όλες οι απαλλαγές εκπαιδευσης. Εναλλακτική θητεία θα υπηρετούν όσοι έχουν σωματική αναπηρία , και οι μη έγγαμες γυναίκες. . Η στρατιωτική θητεία θα θα αποτελεί προϋπόθεση για το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.Οι στρατιωτικές σχολές θα μετακινηθούν εκτός κέντρου.

-Διεκδίκηση των ελληνικών περιουσιών (σταδιακά) σε όλο τον Κόσμο. Ρωσσία, Ουκρανία,Αμπχαζία,Β.Ηπειρος, Σερβία, Βουλγαρία, Ρουμανία,
, Ιμβρος ,Τένεδος, Κωνσταντινούπολη, Κύπρος. κλπ.

3.
Οικονομία-Δημοκρατικές αλλαγές

-Ίδρυση και οργάνωση και Εθνικής Βιομηχανίας παραγωγής φαρμάκων και ουσιών παραγώγων αίματος .

-Δεν αναγνωρίζουμε τις συμφωνίες που έκαναν με τούς διεθνείς τοκογλύφους οι κατοχικές κυβερνήσεις. Φορολογούμε τους τόκους του δημόσιου χρέους και αποκλείουμε κάθε συνεργασία με τις αμερικανικές εταιρείες αξιολόγησης και τις αμερικανικές τράπεζες. Κάνουμε πράξη το σύνθημα «Κάτω η Χούντα το τραπεζιτών». Ακυρώνονται οι διεθνείς συμβάσεις και συμφωνίες που έχουν οδηγήσει την Ελλάδα σε οικονομική, πολιτική και στρατιωτική εξάρτηση από τα αμερικάνικά και γερμανικά μονοπωλιακά συγκροτήματα..

-Ειδικές φορολογικές ζώνες στα νησιά και τις ορεινές περιοχές για να σταματήσει η εγκατάλειψη της υπαίθρου. Μηδενικός φόρος στα καύσιμα ,τα τρόφιμα, τα ποτά και τα τσιγάρα στα νησιά και τις ορεινές και προβληματικές περιοχές. Εθνική πολιτική για τους αγρότες .Επιβολή πρόσθετης τοπικής φορολογίας στα εισαγόμενα προϊόντα στις νησιώτικες και ορεινές περιοχές για την προστασία της τοπικής αγροτικής παραγωγής.

-Σταθερή δουλειά για όλους. Κατάργηση όλων των αντεργατικών νόμων. Η αγορά εργασίας διαμορφώνεται με συλλογικές διαπραγματεύσεις και συμβάσεις εργασίας .

-Ανάπτυξη της εγχώριας παραγωγής και στήριξη της καινοτομίας.

Ανανεώνουμε τον κοινοβουλευτισμό . Παράλληλα με κάθε εκλογές, εθνικές, τοπικές, ευρωπαϊκές , θα γίνονται δημοψηφίσματα, για εθνικά και τοπικά θέματα, για να αποφασίζει ο κυρίαρχος λαός.Κάθε εξουσία πηγάζει από το Λαό, εκφράζει το Λαό και υπηρετεί το Λαό.
Η κοινωνική, οικονομική και πολιτική δομή της δύναμης στη χώρα μας διαρθρώνεται με τρόπο που να αποκλείει την παραβίαση της λαϊκής θέλησης με οποιοδήποτε τρόπο.

-Ενισχύονται οι εξουσίες του προέδρου της δημοκρατίας, καταργείται ο νόμος περί ευθύνης υπουργών, και η βουλευτική ασυλία περιορίζεται στα πολιτικά αδικήματα.

– Όλοι οι υποψήφιοι για δημόσιες θέσεις και οι δικαστικοί οφείλουν να αποκαλύπτουν όλα τα στοιχεία της καταγωγής τους και να δηλώνουν το εάν είναι Τέκτονες.

-Ο συνδικαλισμός αποδεσμεύεται από την εξάρτηση της οικονομικής ολιγαρχίας και από την κηδεμονία του κράτους,

-Επαναφορά της θανατικής καταδίκης για τα κακουργήματα.

– ΝΑΙ σε μια Ελεύθερη, Ανεξάρτητη και Δημοκρατική Ελλάδα.
– ΝΑΙ στη λαϊκή κυριαρχία και το εθνικό κράτος
– ΟΧΙ στην παγκόσμια διακυβέρνηση και τη χούντα των τραπεζιτών

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x