Τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν κάνουν διακοπές


0 0 ψήφοι
Article Rating

Η Βίβιαν Ρέντιγκ, η Ευρωπαϊκή Επίτροπος για τη Δικαιοσύνη, τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και την Ιδιότητα του Πολίτη διοργανώνει δημόσια διαβούλευση μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου 2012 σχετικά με τα δικαιώματα των κατοίκων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τα σχόλια που θα προκύψουν από αυτή τη διαβούλευση θα χρησιμοποιηθούν για να διαμορφωθεί η αναφορά της Ε.Ε. για το 2013 σχετικά με την Ιδιότητα του Πολίτη, η οποία με τη σειρά της θα βοηθήσει να καθοριστεί η ατζέντα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Παρ' όλ' αυτά, η ανησυχία της Διεθνούς Αμνηστίας είναι ότι δεν υπάρχει ούτε μία αναφορά στην ατζέντα της διαβούλευσης για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Μέχρι τώρα η Ε.Ε. έχει αποτύχει να παραγάγει μια ουσιαστική εσωτερική πολιτική για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Και αυτό που έχει καταφέρει δεν είναι αρκετά φιλόδοξο. Επομένως η Ε.Ε. αποτυγχάνει να φέρει πραγματικό αντίκτυπο στα ανθρώπινα δικαιώματα.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Η Επιτροπή πρέπει να ενεργεί περισσότερο προληπτικά όσον αφορά την απόδοση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε όλους τους πολίτες της Ε.Ε. Η Ε.Ε. έχει το καθήκον να σέβεται και να προωθεί τα ανθρώπινα δικαιώματα και έχει τα εργαλεία για να δρα ανάλογα. Αλλά συχνά αγνοεί τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στις 27 χώρες της Ε.Ε. Η Διεθνής Αμνηστία καλεί την Ε.Ε. να προστατέψει ενεργά τα ανθρώπινα δικαιώματα και να φέρει ουσιαστική διαφορά να καταπολεμήσει τις διακρίσεις, όποιον και αν πλήττουν.

Μπες εδώ, διάβασε περισσότερα και απαίτησε από την Ευρώπη να σεβαστεί τα δικαιώματά ΣΟΥ, υπογράφοντας την έκκλησή μας προς την Ευρωπαϊκή Επίτροπο για τη Δικαιοσύνη, τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και την Ιδιότητα του Πολίτη.

Index_Page

 


Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x