Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα του Ιερώνυμου


0 0 ψήφοι
Article Rating

Ιερώνυμος: Η βία στο όνομα οποιασδήποτε θρησκείας είναι καταδικαστέα!!!

Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να φαίνεται τίμια αλλά πρέπει και να είναι λέει η γνωστή παροιμία!! Ο Ιερώνυμος αν θέλει να είναι  πιστευτός πρέπει να καταδικάσει τις μαζικές σφαγές  εκατομμυρίων  Ελλήνων στο όνομα του χριστιανισμού!! Πρέπει να καταδικάσει τις καταστροφές των ελληνικών ναών και των αρχαιοτήτων από τους χριστιανούς!! Οφείλει να καταδικάσει τούς δολοφόνους  του ελληνισμού  Ιουστινιανό και  Θεοδόσιο!! Αν δεν τα κάνει όλα αυτά δεν δικαιούται να ομιλεί περί δικαιοσύνης!!

ΓΙΑΤΙ ΓΚΡΕΜΙΣΑΤΕ  ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΙΕΡΩΝΥΜΕ;;;


Με αφορμή τα πρόσφατα επεισόδια των μουσουλμάνων στο κέντρο της Αθήνας, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος καταδίκασε σε δηλώσεις του τη θρησκευτική βία από οπουδήποτε και αν προέρχεται:

«Αποτελεί αυτονόητο και απαράγραπτο δικαίωμα κάθε ανθρώπου να απευθύνεται ελεύθερα στο Θεό του. Να Τον τιμά και να Τον λατρεύει σε χώρους που Του πρέπουν, χωρίς προσκόμματα. Το ευρύτερο δικαίωμα της θρησκευτικής ελευθερίας είναι δικαίωμα θεμελιώδες σε κάθε ευνομούμενη και δημοκρατική Πολιτεία, όπως η ελληνική, και πρέπει να χαίρει πάντα αναγνώρισης και απόλυτου σεβασμού, όπως άλλωστε και το Σύνταγμά μας σαφώς επιτάσσει.

Όμως, κάθε εκδήλωση βίας στο όνομα της οποιασδήποτε θρησκείας, απ”; όπου κι αν προέρχεται, είναι απόλυτα καταδικαστέα, γιατί πρωτίστως προσβάλλει βαθύτατα τον ίδιο τον πυρήνα της θρησκείας και μετατρέπει πιστούς ανθρώπους σε αθύρματα πάσης φύσεως φονταμενταλιστών και καιροσκόπων, που ουδόλως σέβονται την ελευθερία του προσώπου.

Η ειρηνική συνύπαρξη ανθρώπων με διαφορετικά πιστεύω, στο πλαίσιο πάντα των νόμων της Πολιτείας, αποτελεί άλλωστε βασική προϋπόθεση της κοινωνικής συνοχής και εκφράζει απόλυτα τη μακραίωνη πολιτιστική και πνευματική μας παράδοση».

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x