Τρέχει κάτι;

Τρέχει κάτι;


0 0 ψήφοι
Article Rating

Ξεκινήσαμε με την βιαστική κατάργηση του Υπ. ς-Θράκης το επόμενο κίολας πρωί των εκλογών, με την δικαιολογία ότι ο όρος είναι διακοσμητικός (το ακούσαμε και αυτό) και ότι το Υπουργείο δεν είχε αρμοδιότητες. Έκτοτε το Υπουργείο πνίγεται στις αρμοδιότητες και Υπουργός και Υφυπουργός δεν προλαβαίνουν να αλλάζουν φανέλες!!

Μετά είχαμε τις δηλώσεις της κ. Τζακρή (το βίντεο ακολουθεί) όπου μας καθησυχάζει για ότι “πρόκειται να συμβεί στην ”.

Έπειτα έρχεται η όλως τυχαία κατολίσθηση στα Τέμπη που κόβει  επ' αόριστον την Ελλάδα στα δύο και χωρίς να υπάρχει καμιά βιασύνη αποκατάστασης. Το αντίθετο. 

Και τέλος μαθαίνουμε από τον “Παρόν” ότι μπαίνει λουκέτο στην ΕΤ3, το μοναδικό αξιόλογο κρατικό κανάλι και το μοναδικό που πρoβάλλει θέματα της Βορείου Ελλάδας.
… θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή του αυθεντικού παπανδρεϊκού ΠΑΣΟΚ σε μία χαριτωμενιά που πάει να κάνει ο πρίγκιπας Παύλος στην ΕΡΤ. Έχει αποφασίσει να κλείσει την ΕΡΤ 3. Μέχρι το καλοκαίρι θέλουν να την κλείσουν. Η βόρεια Ελλάδα θα γίνει μία απλή γενική διεύθυνση στο οργανόγραμμα της ΕΡΤ και η αυτονομία πάει περίπατο. Μη με διαψεύσετε, η πληροφορία μου είναι επιβεβαιωμένη…” 

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Τελικά είναι σατανικές συμπτώσεις όλα αυτά ή τρέχει κάτι άλλο που θα έπρεπε να μάθουμε;


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x