Βρήκε το χαμένο του σκυλάκι αλλά το χάρισε στους ανθρώπους που το αγάπησαν!

Βρήκε το χαμένο του σκυλάκι αλλά το χάρισε στους ανθρώπους που το αγάπησαν!


0 0 ψήφοι
Article Rating
Mία άκρως συγκινητική ιστορία ”γράφτηκε” μέσα απ το Διαδίκτυο.  Πριν 2 μέρες μία αγγελία καταχωρήθηκε στο adespoto.gr για ένα ημίαιμο Πεκινουά που χάθηκε στη Θεσσαλονίκη.  Είχε τη συνήθεια να δραπετεύει και να παίζει..με τα παιδάκια της γειτονιάς!
Ο Λεόν ήταν μόλις 8 μηνών και τον είχαν βρει στο δρόμο. Στη σελίδα του Adespoto.gr στο facebook μόλις φιλόζωοι είδαν την αγγελία μας έστειλαν ένα πεκινουά που έμοιαζε και το είχε βρει δόκιμος της ομάδας ΔΙΑΣ.
Ο υπεύθυνος νεαρός, ο Παναγιώτης, όπως έπρεπε, αναζήτησε τον ιδιοκτήτη του ζώου και είχε φροντίσει να γράψει ότι θα πρέπει να αποδείξει ότι είναι δικό του, να του

πει το φύλο του και το όνομα του! Βλέπετε τον είχαν ήδη αγαπήσει και σημείωναν πως θα τον κρατήσουν, αν δεν βρεθεί ο ιδιοκτήτης.
Προωθήσαμε άμεσα την ανάρτηση απ τις ΑΔΕΣΠΟΤΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ στο email του καταχωρητή της αγγελίας ”χάθηκε” και η απάντηση που μας ήρθε μας άφησε άφωνους. Το σκυλάκι ήταν αυτό όμως σε μια φοβερή ένδειξη ανθρωπιάς, οι άνθρωποι του αποφάσισαν να το χαρίσουν στους ανθρώπους που το βρήκαν αφού είδαν πόσο το αγάπησαν!!! Bλέπετε ο σκυλάκος ήθελε πάντα…μια οικογένεια με ΠΑΙΔΙΑ!!!

Διαβάστε το email:

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών
”Καταρχάς να ευχαριστήσω την ομαδα του Adespoto.gr για το πολύτιμο έργο της τόσα χρόνια!  Χωρίς εσάς δεν θα ήξερα τι απέγινε το λατρεμένο μου σκυλάκι! Με χαρά θέλω να σας πω οτι ο Λεόν βρέθηκε από ένα παλικάρι της ομάδας ΔΙΑΣ που κατοικεί στην περιοχή που τον έχασα.
Κάπως έτσι τον είχα βρει κι εγώ, αδέσποτο και δεμένο σε έναν φράχτη ένα βράδυ που βγήκα να ταίσω τα αδέσποτα της γειτονιάς, τα οποία εδώ στο Ασβεστοχώρι είναι ουκ ολίγα. Τον έλυσα και με ακουλόυθησε στο σπίτι μου. Τον ερωτευτήκαμε και τον κρατήσαμε, αφού βρήκαμε τα προηγούμενα αφεντικά του και μας έδωσαν την συγκατάθεσή τους. Επίσης τον λάτρευαν, αλλά τους είχε κουράσει με τις τάσεις φυγής του. Ο Λεόν ήταν από κουτάβι μαθημένος να τριγυρνα και λόγω μεγέθους δραπέτευε συχνά-πυκνά από την αυλή, όσα μέτρα πλαστικό πλέγμα και αν είχα βάλει παντού στον φράχτη. Λάτρευε τα παιδιά και έβρισκε πάντα τρόπο να το σκάει για να είναι μαζί τους. Περίμενα να ενηλικιωθεί για να τον στειρώσω και να περιορίσω έτσι τις τάσεις φυγής του, μιας και είναι γεννημένος τον Ιούνιο που μας πέρασε, όπως πληροφορήθηκα από την προηγούμενη του οικογένεια.
Ο Λεόν μέχρι να δημοσιευθεί η αγγελία μου στο adespoto.gr φιλοξενήθηκε 2 βράδια στο σπίτι του νεαρού αστυνομικου, όπου τον ερωτεύτηκε ο ίδιος, τα αδέρφια του και οι γονείς του. Οταν πληροφορήθηκε από μέλος της ομάδας σας μέσω facebook από την σελίδα ΑΔΕΣΠΟΤΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ για την αγγελία που είχα βάλει, με κάλεσε αμέσως και πήγα να τον παραλάβω
μαζί με τον άντρα μου. Η αδερφούλα του με δάκρυα στα μάτια μας παρέδωσε τον Λεόν, αλλά τελικά αποφάσισα με τον άντρα μου να της τον δωρίσουμε. Της παρέδωσα το ταμπελάκι με το όνομα του και το τηλέφωνο μου σε περίπτωση που ξαναδραπετεύσει και το βιβλιάριο του.
Στεναχωρέθηκα πολύ που αποχωρίστηκα το σκυλάκι μου, αλλά χαίρομαι που ο Λεονάκος μου θα κάνει μια παιδική ψυχούλα χαρούμενη. Είμαι σίγουρη οτι ο Λεόν βρήκε μια σωστή οικογένεια και θα είναι πιο ευτυχισμένος και ασφαλής, αφου θα τον έχουν μέσα στο σπίτι.
Να σας έχει καλά ο Θεός και να σας δώσει οτι επιθυμείτε. Καλή χρονιά σας εύχομαι ολόψυχα.”
Μία απόδειξη ότι υπάρχουν ακόμα σε αυτή την εξαθλιωμένη διεφθαρμένη χώρα αληθινοί ΑΝΘΡΩΠΟΙ! Και οι δύο πλευρές φέρθηκαν με αξιοπρέπεια και υπευθυνότητα!
Οι μεν δεν κράτησαν ένα σκύλο που δεν τους ανήκει χωρίς πρώτα να κάνουν προσπάθεια να βρουν τον ιδιοκτήτη και νοιάστηκαν για το ζώο που είδαν να κυκλοφορεί μόνο του και οι δε προτίμησαν να χαρίσουν τη χαρά στο παιδί της οικογένειας που με δάκρυα στα μάτια επέστρεφε το σκυλάκι σε αυτούς.
Ενα μεγάλο μπράβο στους ανθρώπους αυτούς που δείχνουν πόσο μικροί είναι όσοι κακοποιούν ή ενοχλούνται έστω απ τα ζώα!
Πόσο δύσκολη είναι μια τέτοια ανθρωπιά απ τον καθένα;;; Να νοιάζεσαι για ένα πλάσμα που περνά δίπλα σου; Ισως κάποιος το ψάχνει…!!!

Μακάρι να αξιοποιούμε πάντα τη δύναμη του διαδικτύου για τόσο καλούς σκοπούς!

 http://www.adespoto.gr

 

Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x