Υπόθεση Χρυσή Αυγή – Μια ανάλυση “αλλιώτικη” από τις άλλες

Υπόθεση Χρυσή Αυγή – Μια ανάλυση “αλλιώτικη” από τις άλλες


0 0 ψήφοι
Article Rating
Όλοι έπεσαν από τα σύννεφα.

Ξαφνικά, ορισμένοι, ανακάλυψαν την… “Αμερική”.

 

Επιχειρήθηκε πολιτική διαχείριση σε δικαστικό πεδίο.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Αμερικανοεβραϊκές και αμερικανοελληνικές οργανώσεις έρχονταν στην Ελλάδα και πίεζαν για τη Χρυσή Αυγή. Σαφώς έπαιξε ρόλο αυτό στις εξελίξεις.Σαφώς ο πρωθυπουργός έπρεπε να τους πει κάτι.

Από 1η Ιανουαρίου 2014 αναλαμβάνουμε και την προεδρία της Ε.Ε. και υπήρχαν πιέσεις και από την Κομισιόν για τη Χρυσή Αυγή. Οι επίτροποι Μούιζνιεκς και Μάλστρομ έλεγαν, “ούτε ένα νομοσχέδιο δεν καταθέτετε;”.

Οι συλλήψεις ήταν υπαγορευμένες από ξένα κέντρα και αντισυνταγματικές.

Α.Ρουπακιώτης – Πρώην Υπουργός ς – 4/10/2013

“Σάλο” και έκπληξη προκαλούν σήμερα οι δηλώσεις του πρώην υπουργού δικαιοσύνης. Ξαφνικά, στο στρουμφοχωριό, “ανακάλυψαν” πως η πολιτική στην χώρα, ορίζεται αποκλειστικά από τα “κέφια” των Βρυξελλών και της Ν.Υόρκης. Της Ν.Υόρκης, όπου “τυχαία”, αυτή την περίοδο, βρίσκεται ο Ε.Βενιζέλος και ο Α.Σαμαράς.

Η Χρυσή Αυγή υπάρχει από το 1987 ως κίνημα και από το 1980 ως περιοδικό και “ιδέα”. Δεν δημιουργήθηκε πριν λίγα χρόνια, ούτε ήταν “άγνωστη” στις αρχές και το κράτος. Το ακριβώς αντίθετο.

Κάθε “κυνοβουλευτική δημοκρατία” στον κόσμο και ειδικά η “δημοκρατία” του Αθηναϊκού κράτους με την ιστορία και το υπόβαθρο που υπάρχει, έχει 2 “άκρα”, είτε εκ αριστερών, είτε εκ δεξιών, τα οποία “ανέχεται”, ελέγχει και χρησιμοποιεί, για να κρατάει τις μάζες πειθήνιες και “μαντρωμένες” στο επίσημο κομματικό μαντρί, μέσα από το πασίγνωστο πλέον κόλπο της…Τρομοκρατίας.

Τώρα θα μάθουμε πως η Ν.Δ., παρασκηνιακά, έτρεφε και χρησιμοποιούσε την Χ.Α;


Τώρα θα μάθουμε πως το ΠΑΣΟΚ, παρασκηνιακά, έτρεφε και χρησιμοποιούσε την “Αριστερή” τρομοκρατία;

Τώρα θα μάθουμε πως τα άκρα και τα στελέχη του, ήταν και είναι, απόλυτα ελέγξιμα και χειραγωγίσιμα, υπηρετώντας συνειδητά ή και ασυνείδητα πολλές φορές, την “κοινοβουλευτική δημοκρατία”;

Σήμερα θα μάθουμε, πως μετά την λήξη του Β' Παγκοσμίου πολέμου, ο κόσμος διαμορφώθηκε σύμφωνα με τις θελήσεις των “Νικητών”;

Νικητές που υμνούν τις γενοκτονίες του Κεμάλ Αττατούρκ, αλλά που λοιδορούν τα ολοκαυτώματα του Χίτλερ.

Νικητές που επειδή έτσι “βόλευε”, τιμούσαν την μνήμη ενός σφαγέα όπως ο Στάλιν ή ενός απάνθρωπου καθεστώτος όπως του Κομμουνιστικού, αλλά δεν άκουγαν κουβέντα για τα έργα και τις ημέρες της Εθνικοσοσιαλιστικής Γερμανίας, η οποία παρά τις όποιες ιδεολογικές της “αγριότητες”, “τόλμησε” να σηκώσει ανάστημα και να κοιτάξει στα μάτια τα μεγάλα αφεντικά της Γης.

Εθνικοσοσιαλισμός και Κομμουνισμός. Τα 2 αδέρφια που θελημένα ή άθελά τους, υπηρετούν τον Καπιταλισμό. 3 ψευτο-συστήματα, κυριολεκτικά “γεννήματα” των κυρίαρχων της Γης.

Τα σύγχρονα κράτη λειτουργούν με βάση τις πρωτεύουσές τους, ακριβώς όπως οι μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες. Ίδια δομή και “λογική” έχουν, αν έχεις “μάτια” για να το δεις. Και πως να είναι αλλιώς, όταν σχεδόν κανένα κράτος της γης, δεν έχει στα χέρια του την κεντρική του τράπεζα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την άσκηση ανεξάρτητης πολιτικής προς τα συμφέροντα του λαού.

Αυτοί που στα κρυφά πολεμούσαν πριν κάποιους αιώνες το Βατικανό και τις γαλαζοαίματες βασιλικές οικογένειες, δήθεν για το καλό των μαζών, μέσα σε στοές και στην σιωπή, είναι οι ίδιοι που διαμόρφωσαν την “εικόνα” του σύγχρονου κόσμου, αλλά είναι και οι ίδιοι, που πλέον βρίσκονται αντιμέτωποι με τρομερά αδιέξοδα. Αδιέξοδα που οι αλαζόνες πεφωτισμένοι τους δεν είχαν προβλέψει. Αδιέξοδα που νομοτελειακά, θα τους πνίξουν.

Πάει καιρός που βγήκαν από τις στοές τους και στα φανερά, ίδρυσαν κόμματα και μηχανισμούς “φανερής” εξουσίας. Γιατί να έχει πρόβλημα η Μασονία πλέον να είναι “φανερή”, λίγο πολύ ως σκακιστική ακίνδυνη λέσχη, όταν τα τέκνα της, δεν απαιτείται να είναι στελέχη κάποιας στοάς, αλλά απλά να είναι κανείς απόφοιτος των μεγάλων κολεγίων που οι ιδρυτές τους ήταν μασόνοι και εφόσον όλοι οι κυρίαρχοι κομματικοί μηχανισμοί στον κόσμο, είναι στα χέρια εκείνων;

Πως όμως είναι στα χέρια τους; Μα φυσικά μέσω των ιδεών και των ιδανικών που προγραμματίζουν και γαλουχούν τα μέλη τους. Είναι ασύμφορο να ελέγχεις τις μάζες με φυσική παρουσία. Σε μια τέτοια περίπτωση θα σου ασκηθεί κριτική ή και θα πολεμηθείς ευθέως. Όταν όμως μετατρέπεις τις μάζες στα πρότυπά σου, τότε με μαθηματική ακρίβεια, προβλέπεις και φυσικά ορίζεις και τις αντιδράσεις, δίχως να φαίνεσαι και δίχως να φοβάσαι. Όταν οι ιδέες σου κυριαρχούν, δεν έχεις φόβο. Παίζεις μπάλα στο γήπεδό σου και είναι απλά ζήτημα θέλησης να προκριθείς.

Απαιτεί γνώση και μάλιστα “απόκρυφη” για να καταλάβει κάποιος αυτό που προσπαθώ να περιγράψω. Απαιτεί γνώση γεωπολιτικής, ιστορίας, ανθρωπολογίας, περί ψυχής και ιδιοτήτων της, ιδεών, πολιτικής έως και γεωλογίας. Για να καταλάβει κάποιος το “πως” κυριαρχείς και ελέγχεις, θα δώσω ένα παράδειγμα με γνώμονα την βιολογία.

Ας υποθέσουμε πως εμείς οι γήινοι, θέλουμε να κατοικήσουμε, για συγκεκριμένους σκοπούς, σε έναν πλανήτη αφιλόξενο προς εμάς και τις ανάγκες μας. Ας υποθέσουμε επίσης πως δεν έχουμε άλλη επιλογή ή χρόνο, να αναζητήσουμε έναν συμβατό σε εμάς πλανήτη με αντίστοιχο περιβάλλον. Τι θα έπρεπε να κάνουμε; Θα έπρεπε, αναγκαστικά, είτε να βρούμε τρόπο να επιβιώσουμε στο αφιλόξενο περιβάλλον με τεχνητά μέσα, είτε να αναδομούσαμε το περιβάλλον του πλανήτη στα δικά μας πρότυπα. Εάν δεν υπήρχε ατμόσφαιρα, να επιχειρήσουμε να την δημιουργήσουμε, εάν δεν υπήρχε νερό, να φροντίσουμε να το αναπαράγουμε, εάν δεν υπήρχε καθαρός αέρας, να προσπαθήσουμε να τον δημιουργήσουμε. Με λίγα λόγια, να διαμορφώσουμε ένα οικείο περιβάλλον σε εμάς, γκρεμίζοντας το παλαιό και αφιλόξενο περιβάλλον. Έτσι, κάθε γενιά που θα ερχόταν στον κόσμο, θα ζούσε μέσα στο πλαίσιο της νέας πραγματικότητας. Κι έτσι η επιβίωση του ανθρώπου στον πλανήτη αυτόν, θα ήταν απλά θέμα θέλησης και διαχείρισης των κατοίκων. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τις ιδεολογίες και τα συστήματα / πλαίσια σε κοινωνικό και πολιτειακό / πολιτικό επίπεδο. 

Εάν για παράδειγμα οι Τσιγγάνοι έβαζαν στόχο να μετατρέψουν τις ανθρώπινες κοινωνίες στα δικά τους πρότυπα, θα έκαναν το παν, σε βάθος γενεών, για να μεταλλάξουν το πως οι ανθρώπινες κοινωνίες βλέπουν και διαχειρίζονται την ζωή και τις κοινωνίες τους, έως ότου όλοι μετατραπούν σε “Τσιγγάνους”, με κυρίαρχη την νομαδική λογική. Θα περίμεναν, θα οργανωνόντουσαν, θα θυσιαζόντουσαν και με κάθε τρόπο, θα έπρεπε να κυριαρχήσουν πολιτικά, κοινωνικά και το κυριότερο, σε επίπεδο διαμόρφωσης νέων ανθρώπων, άρα στην παιδεία, προκειμένου να μεταλλάξουν μια κοινωνία όπως η σημερινή.

Όταν κάποτε την παιδεία την όριζε το Βατικανό και η Εκκλησία, ήταν πρακτικά αδύνατον να μπορέσουν οι “αντίθετοι” να ελέγξουν τις μάζες. Μπορούσαν να διαφωνήσουν, να συγκρουστούν ή να τεθούν στο περιθώριο. Αλλά να επηρεάσουν τις μάζες, ήταν πρακτικά αδύνατον. Αυτό άλλαξε σταδιακά μετά την Γαλλική και τον περιβόητο “Διαφωτισμό”. Οι ιδέες των Μασόνων και των συν αυτών φιλικά προσκείμενων πεφωτισμένων, κυριάρχησαν στις κοινωνίες και στα νέα πολιτικά και πολιτειακά συστήματα που κυριάρχησαν. Λίγους αιώνες μετά, δεν χρειάζεται να είναι κανείς σε κάποια στοά και να συνωμοτεί. Όλοι λίγοι πολύ είναι επηρεασμένοι από την Μασονία. Όλοι λίγο πολύ είναι μασόνοι. Σίγουρα, σε ένα τέτοιο περιβάλλον, οι ισχυρότεροι, οι όμοιοι και οι απόγονοι των ιδρυτών και των διαμορφωτών της Χ κοινωνικής πραγματικότητας, θα είναι και οι προνομιούχοι της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Αυτό ακριβώς σημαίνει άλλωστε η φράση “Νέα Τάξη Πραγμάτων”. Η πλήρης αναδόμηση και αναδημιουργία του ιδεο-περιβάλλοντος. Του συστήματος που διαχειρίζεται και εντός του δρουν και ζουν οι πολίτες της εκάστοτε εποχής. Και μια τέτοια απόπειρα αναδόμησης και αναδιαμόρφωσης συμβαίνει στην εποχή μας, από τα τέκνα και τους απογόνους των πρώτων αναδιαμορφωτών. Καταλαβαίνει ο αναγνώστης την αλληλουχία και πως εξαπλώνεται αυτό σαν γάγγραινα; Όπως ακριβώς ο καρκίνος έχει μεταστάσεις, έτσι και μια “λάθος” ιδεο-συνταγή ή ασύμβατη με τον ανθρώπινο ψυχισμό, εξαπλώνεται και στα ιδεο-πλαίσια και στις δομές της ανέκαθεν πυραμοειδούς δομής και Ιεραρχίας. Τόσο από κάτω προς τα πάνω, όσο και από πάνω προς τα κάτω. Ταυτόχρονα, παράλληλα και κβαντικά, αρκεί κάποιος να ξέρει να “πυροδοτήσει” τις “βόμβες” εκείνες που θα θέσουν σε ισχύ την αλληλουχία. Θέλει γνώσεις πέρα από τον μέσο όρο ευφυΐας για να κατανοήσει κανείς το πως διαμορφώνεται η κοινωνία και πως αλλάζει η ροή των πραγμάτων. Γνώση που σίγουρα δεν μπορεί και δεν κατέχει ο μέσος άνθρωπος. Γνώση που υπήρχε από την απώτατη αρχαιότητα, όταν συνειδητά γινόταν η χρήση συγκεκριμένων συμβόλων και συγκεκριμένων προτύπων. Γνώση που μπορεί να σε κάνει κυρίαρχο ή άξιο αντίπαλο, ανάλογα την βαθμίδα ισχύος και αντίληψής σου.

Κανένας “αντιπολιτευόμενος” δεν λειτουργεί με γνώμονα το “εδώ και τώρα”, εφόσον δρα και ζει σε μια ασύμβατη με εκείνον εποχή και πραγματικότητα. Ζει, δρα και μάχεται, προκειμένου να επικρατήσει σε βάθος χρόνου. Σε βάθος γενεών. Για να προσφέρει στην ανθρωπότητα και την κοινωνία θα πει κάποιος αφελής. Στην περίπτωση που αναλύουμε, δεν συμβαίνει για αυτό όμως. Γι' αυτό θυσιάζονται οι αγνοί και οι “πιστοί”. Τα κοινώς λεγόμενα και ως πρόβατα. Οι λύκοι, θυσιάζονται μόνο εφόσον γνωρίζουν και η γνώση αυτή τους έχει δώσει “θέαση” και κατανόηση του μηχανισμού.

Στο σημείο αυτό θα έπρεπε, εφόσον θα ήθελα να εμβαθύνω ακόμα περισσότερο, να “δέσω” αυτό που λέω και με γνώσεις εσωτερισμού, περί ψυχής, εξέλιξης και μετενσαρκώσεων. Δεν θα το κάνω όμως. Ο έχων “μάτια” ας δει πίσω από τις γραμμές κι ας συλλάβει αυτό που θέλω να πω και το πως κινείται ο κόσμος. Οι ηλίθιοι και οι νέοι – ψυχικά – στην αρένα της ζωής και να θέλουν, δεν μπορούν να συλλάβουν τέτοιες αλήθειες.

Στο σημείο αυτό, ο αναγνώστης μπορεί να αναρωτηθεί 2 θεμελιώδη ζητήματα:

Α) Με αυτή την λογική και με αυτή την πραγματικότητα, σημαίνει πως δεν ελέγχεται ο κόσμος από φυσικά πρόσωπα;

Β) Που “κολλάει” αυτό που λες, με την Χρυσή Αυγή και τα πρόσφατα τεκταινόμενα;

Φυσικά και δεν ελέγχεται ο κόσμος – τουλάχιστον απόλυτα ή σε γιγάντιο βαθμό – από φυσικά πρόσωπα. Πρέπει να είναι ηλίθιος και αλαζόνας για να πιστεύει πως ελέγχει τον κόσμο ή τις μάζες ή πως μπορεί να προβλέψει όλες τις αντιδράσεις και όλες τις σταθερές γι' αυτό που προσπαθώ να αναλύσω. Στήνεται όμως η σκακιέρα, κι έτσι ορίζονται οι ευνοημένοι και οι μη ευνοημένοι. Οι ισχυροί και οι αδύναμοι. Οι σκλάβοι και οι αφέντες. Είναι καθαρά θέμα “εναρμόνισης” ενός ψυχισμού και μιας συνείδησης με την Κυρίαρχη “Ροή”. Ένας μεγάλος στοχαστής και πολιτικός της απώτατης αρχαιότητας, δεν θα ήταν διόλου απίθανο, στην σημερινή εποχή, να είναι ένας ζητιάνος ή ένας μικρομεσαίος απελπισμένος, κατά τα φαινόμενα, “ασήμαντος” άνθρωπος. Ένας αρχαίος ένσαρκος “βασιλέας”, ένας άνθρωπος του περιθωρίου που κανείς δεν τον καταλαβαίνει κι αντίστροφα. 

Όταν διαμορφώνεται ένα περιβάλλον που κυριαρχεί για αιώνες (γιατί τίποτα δεν μπορεί να κρατήσει αιώνια), σε αυτό το πλαίσιο δρουν, εξελίσσονται ή συμβιβάζονται και οι συνειδήσεις.

Οι του παρελθόντος, οι δαίμονες του σήμερα και αντίστροφα.

Όταν κάποτε επιβλήθηκε ο χριστιανισμός, κυριολεκτικά τσάκισε όλο τον πνευματικό προγραμματισμό και τις αρχές / αξίες του παλαιού κόσμου. Το ίδιο συνέβη και στην ανατολή με το Ισλάμ. Καμία σχέση δεν έχει ο κόσμος προ Χριστού, με τον κόσμο μετά Χριστόν. Επήλθε ρήξη και αλλαγή θεμελιώδης, σε έννοιες, στην κοινωνία και στην ίδια την πραγματικότητα σε κάθε επίπεδο. Μέχρι και οι λέξεις άλλαξαν νόημα και ουσία. Το “χάσμα” ήταν απόλυτο κι έτσι ένας νέος κόσμος άρχισε να χτίζεται με γνώμονα τα Ευαγγέλια και όσα αυτά ευαγγελιζόντουσαν διαμέσου των “αποστόλων” ή των Ιερέων. Το ίδιο συνέβη και επί Μεγάλου Αλεξάνδρου, με την διαφορά πως ο Αλέξανδρος προσπάθησε να βάλει “Τάξη” και να ενώσει, πάνω στον ήδη διαμορφωμένο καμβά του τότε, όλη την οικουμένη δια του ξίφους και της παιδείας, ενώ ο χριστιανισμός γκρέμιζε συθέμελα τα πάντα, κάνοντας αναστροφή αξιών. Ίδιο περιβάλλον. Ίδιες ανάγκες. Ίδια ένστικτα. Άλλες Αρχές και Αξίες. Σαν να λέμε, ίδιος πλανήτης, άλλη αλληλουχία καιρικών φαινομένων και καιρικών εποχών.

Στον σύμπαντα κόσμο, όλα συνδέονται μεταξύ τους και όλα αλληλεπιδρούν σε πολυεπίπεδο πλαίσιο. Όλες οι διαστάσεις μεταξύ τους μέσω κραδασμών επηρεάζονται κι όλες οι πραγματικότητες δρουν και εξελίσσονται στον ίδιο “κοσμικό” καμβά. Το ανθρώπινο μυαλό δεν μπορεί να συλλάβει και να εκλογικεύσει τον περιβάλλοντα χώρο σε όλες τις όψεις του. Όχι αν δεν συνεργαστεί με την διάνοια της ψυχής, τους οφθαλμούς της κι αν δεν εναρμονιστεί με όλες τις όψεις / κόσμους της. Που κολλάνε όλα αυτά όμως με την Χρυσή Αυγή;

Φαινομενικά πουθενά. Βαθύτερα όμως, απόλυτα.

Η Χρυσή Αυγή, ως κόμμα, δεν “βαφτίστηκε” έτσι τυχαία. Σίγουρα κάποια “έμπνευση” υπήρξε. Έμπνευση η οποία μπορεί φαινομενικά να ήταν τυχαία, αλλά για όποιον γνωρίζει, τύχη ούτε υπήρξε μα ούτε θα υπάρξει ποτέ. Σαν τύχη ορίζουμε το φαινομενικά άγνωστο, διότι θέλοντας και μη, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τις θελήσεις στο ορατό, πόσο μάλλον στο αόρατο πεδίο. Τα πάντα ορίζονται από την Θέληση κι όχι απαραίτητα του ένσαρκου ανθρώπου. Όπως κι όλα διαμορφώνονται με βάση τον Πατέρα Πόλεμο.

Εφόσον το κίνημα βαφτίστηκε Χρυσή Αυγή, αυτόματα καταλαβαίνεις πως ο ιδρυτής του είναι μελετητής και κοινωνός των ιδεών και των απόκρυφων ιδανικών του Μακ Γκρέγκορ Μάδερς και της παρέας του. Της παλιάς Χρυσής Αυγής. Της στοάς, της μαγικής εταιρείας της Χρυσής Αυγής. Αυτό δεν αποτελεί ούτε καν ένδειξη πως ο Μιχαλολιάκος είναι μπλεγμένος με την Μασονία ή με κάποια μαγική στοά. Στην εποχή που η απόκρυφη ιστορία και γνώση κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία κι από χίλιους 2 εκδοτικούς οίκους, δεν μπορείς ούτε καν να υποπτευθείς κάτι τέτοιο. Θα ήταν ηλιθιότητα και να το σκεφτείς. Σημαίνει πως ο Μιχαλολιάκος, σίγουρα υπήρξε επηρεασμένος από την ιστορία των Μαγικών Ταγμάτων όμως. Και σίγουρα όχι μόνο ο ίδιος από το στενό του περιβάλλον. Αυτό από μόνο του, δίνει στην Χρυσή Αυγή κβαντικό μπόνους και στήριξη αόρατη. Δίνει “δομή” στην ίδια της την ύπαρξη, άχρονη, και την καθιστά έναν ισχυρό αντίπαλο. Δεν αποτελεί ένα κίνημα που θέλει να ανατρέψει την άρχουσα κυρίαρχη τάξη, όπως την περιέγραψα παραπάνω. Αποτελεί έναν ακραίο πόλο της, ένα αδερφάκι της, το οποίο όμως η Χρυσή Αυγή εκπροσωπεί με πανίσχυρα μέσα. Αόρατα κυρίως και λιγότερο ορατά. Η φήμη της Χρυσής Αυγής εξαπλώνεται ραγδαία. Σχεδόν “μαγικά” και από το πουθενά. Ενσαρκώνει την ίδια φόρμουλα που χρησιμοποίησε ο Αδόλφος Χίτλερ και η “παρέα” του. Η παρέα των αυτονομημένων ροδόσταυρων που νόμιζαν πως θα κυριαρχήσουν, επειδή πίστεψαν στην ηλιθιότητα περί Άριας Φυλής ή Αγίας ιδεολογίας. Κανείς δεν τους είπε πως καμία Ιδεολογία δεν είναι Αγία. Κάθε ιδεολογία είναι όπως ένας μαθηματικός τύπος. Έχει ψεγάδια, αδυναμίες αλλά και “δομή”. Εξυπηρετεί ψυχισμούς και συνειδήσεις. Εξυπηρετεί ανάλογες ψυχές κι αντίστοιχους ψυχισμούς ή μετατρέπει τους κοινωνούς / πιστούς σε όργανα ή “όντα” αυτής της ιδέας. Αν ο Κομμουνισμός μετατρέπει μια ανθρώπινη κοινωνία στα πρότυπα μιας μυρμηγκοφωλιάς, αντίστοιχα ο Εθνικοσοσιαλισμός μεταστοιχειώνει μια ψυχοδομή σε “Ερπετό”. Ή αντίστροφα εκφράζει Ερπετά, όπως ο Κομμουνισμός “Εργάτες” / Μυρμήγκια / Έντομα… Είναι δεδομένο πως τέτοιες ιδέες θα οδηγήσουν σε όλεθρο ή θα αποτύχουν να σταθούν στο πέρας του χωροχρόνου. Είναι δεδομένο, γιατί ο ανθρώπινος ψυχισμός δεν μπορεί να λειτουργήσει σε ξένο και ασύμφορο προς τον ψυχισμό του περιβάλλον για καιρό. Ούτε συλλογική έντομο / ψυχή έχει ο άνθρωπος, ούτε αντίστοιχα “ερπετική”. Κάπου τα ‘μπλεξαν τα μπούτια τους οι “μύστες” που προσπαθούσαν να λάβουν “γνώση” από το αόρατο. Κάπου έχασαν τον προσανατολισμό και την πυξίδα τους και άθελά τους υπηρετούσαν συμφέροντα που ούτε καν να τα διανοηθούν μπορούν πως υπάρχουν. Η δίψα για δύναμη, πάντα οδηγεί σε πτώση. Η δύναμη δεν αρπάζεται. Δίδεται εφόσον την αξίζεις. Κι αυτό, ακόμα να το κατανοήσουν ορισμένοι.

Οι εμπνευστές του καπιταλισμού, σίγουρα γνώριζαν όλα αυτά που κάνω λόγο ως τώρα. Ίσως με άλλες λέξεις και άλλους ορισμούς, αλλά τα γνώριζαν. Αμφιβάλλω αν οι σημερινοί συνεχιστές τους τα έχουν κατανοήσει σε βάθος ή αν έχουν το υπόβαθρο να συντηρήσουν τα οικοδομήματα αυτά που με κόπο και αίμα κάποιοι έφτιαξαν. Ο Καπιταλισμός, είναι μια ιδέα ισοπεδωτική. Μια ιδέα που παντρεύει τον Κομμουνισμό και τον Εθνικοσοσιαλισμό σε μια φυλακή που δεν έχει εγκατασταθεί ποτέ στις ανθρώπινες κοινωνίες. Ο Καπιταλισμός θα βγαίνει πάντοτε κυρίαρχος σε σύγκριση με αυτά τα 2 “αδερφά” ψευτοσυστήματα. Γιατί είναι ανώτερος και των 2. Γιατί είναι και τα 2 μαζί. Γιατί έχει για θεό το χρήμα, το οποίο είναι εγγυητής σταθερότητας και ομαλότητας, εκεί που τα ιδεολογικά πάθη δεν ελέγχονται για κανέναν λόγο και με κανέναν τρόπο. Ο Εθνικοσοσιαλισμός και ο Κομμουνισμός δεν έχουν θεό. Ο Καπιταλισμός έχει. Γι' αυτό είναι πανίσχυρος. Το είδωλο του Χρήματος, εγγυάται την αέναη ισχύ του και για την ισχύ αυτή, θα αλληλοκαταστραφούν οι πιστοί Του. Δεν εγγυάται ενότητα μεταξύ των ανθρώπων ο Καπιταλισμός. Μόνο “συμφωνίες” και “ξηγημένους” συμβιβασμούς για την μπίζνα. Μόνο χρόνο μπορεί να κερδίσει ο αδηφάγος καπιταλισμός. Αλλά στο τέλος, θα καταρρεύσει μαζί με τις κοινωνίες νομοτελειακά, γιατί είναι Καρκίνος. Μεταστατικός και αβυσσαλέος, τόσο προς το φυσικό περιβάλλον, όσο και προς το ιδεο-περιβάλλον.

Σας μοιάζει να είναι δομημένα με θρησκευτικό τρόπο και κριτήρια αυτά τα συστήματα; Όχι τυχαία κι όχι άδικα. Οι εμπνευστές του Καπιταλισμού, χρησιμοποίησαν την Ερμητική Σοφία του “όπως πάνω έτσι και κάτω” για να υλοποιήσουν, με νέο Θεό, τα ήδη κυρίαρχα θρησκευτικά συστήματα, εγκλωβίζοντας τις ψυχές όχι στον Θεό και την αντιφυσική παντοδυναμία του αυτή την φορά, όπως έκανε ο Χριστιανισμός ή το Ισλάμ, αλλά στο Χρήμα και την Ύλη, μετατρέποντας τις ψυχές σε αόμματες. Να υπάρχει ουρανός και να μην τον βλέπουν. Να κυλάει ο χρόνος κι αυτοί να τον υπηρετούν, γιατί ο χρόνος είναι χρήμα και το χρήμα ο Νέος Θεός… Και ο ξεπεσμός, τελειωμό δεν έχει…

Ο Εθνικοσοσιαλισμός, υπηρετεί την βία και μια αλλόκοσμη λογική πίστης σε αυτήν. Και λέω αλλόκοσμη λογική, γιατί δεν είναι συμβατή με τον ανθρώπινο ψυχισμό και την ανθρώπινη διάνοια. Απευθύνεται σε μη “ανθρώπινες” ψυχές ή μετατρέπει ψυχές σε μη ανθρώπινες. Όμως στον αντίποδα, είναι ένα ιδεοσύστημα ελέγξιμο και θα είναι αιώνια ελέγξιμο. Κι αυτό απλούστατα διότι ο Καπιταλισμός σε αφήνει να είσαι άνθρωπος εάν το επιθυμείς, αλλά σου κλείνει όλες τις πόρτες για να μπορείς να ζήσεις ελεύθερος ως άνθρωπος. Σε μετατρέπει σε σκλάβο, αλλά διατηρώντας σε άνθρωπο, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε μπουρδολόγους και ηλίθιους νόες να παλεύουν για…. “Ανθρωπισμό και Ανθρώπινα δικαιώματα”.

Η Χρυσή Αυγή λοιπόν, ως σήμερα, υπηρετούσε και πάντα θα υπηρετεί το κυρίαρχο σύστημα το οποίο τα μέλη και στελέχη της νομίζουν πως πολεμάνε, αλλά δεν “βλέπουν” – και δεν μπορούν να το δουν πως εξυπηρετούν. Αν θες να ελέγξεις τις μάζες, έλεγξε τα πιστεύω της και “μάντεψε” τα αντανακλαστικά της.

Η επιστροφή σε παλαιού τύπου ιδεο-πρότυπα, προσαρμοσμένα στο σήμερα της προόδου και της τεχνολογίας, είναι επιτακτική όσο ποτέ άλλοτε. Το ίδιο το μέλλον της ανθρωπότητας θα κριθεί από το αν θα γκρεμιστεί αυτό το οικοδόμημα. Όχι πως εάν γκρεμιστεί αυτό το οικοδόμημα θα αλλάξει η φύση και τα προβλήματα / ανάγκες του ανθρώπου. Όχι πως θα ξεπεραστεί ο σκόπελος της Ύλης και της φυλακής των μετενσαρκώσεων. Αλλά θα υπάρξει η ευκαιρία να πλαστεί ένα πιο υγιές περιβάλλον ανάπτυξης και εξέλιξης του υλικού πολιτισμού μας. Ένα περιβάλλον που θα σε αφήνει να κοιτάς το σύμπαν και να ταξιδεύεις σε αυτό ελεύθερα και το κυριότερο…

Πηγή…
  


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x