Ζήσε το σήμερα!

Ζήσε το σήμερα!


διαβάζουμε στο υπέροχο posiliving.gr

Έχεις παρατηρήσει ότι πολλές φορές οι άνθρωποι γύρω μας αλλά κι εμείς οι ίδιοι ενεργούμε σαν να ζούμε αιώνια; Περίεργο συναίσθημα..περίεργη συνήθεια..που δεν είναι και ξεκάθαρο και γιατί την υιοθετούμε, αφού βλέπουμε καθημερινά πως εξελίσσεται η ζωή. Άστο αυτό θα το κάνω αύριο”, “Πάντα ήθελα να κάνω ορειβασία, θα αρχίσω μόλις βρω χρόνο”, “Θα πάρω τηλέφωνο τον φίλο μου να πάμε για καφέ την άλλη εβδομάδα”, ” Θέλω τόσο πολύ να πάω μια βόλτα στη θάλασσα, θα προσπαθήσω να πάω αύριο”…  Αύριο ίσως να μην μπορείς.

Η ζωή μας είναι πολύ σύντομη και ορισμένες φορές πολύ απρόβλεπτη. Μην περιμένεις συνέχεια το αύριο για να κάνεις όσα σκέφτεσαι και όσα θέλεις.


Μην περιμένεις το αύριο για να πάρεις τηλέφωνο ένα φίλο σου που θέλεις να δεις. Μην περιμένεις το αύριο για να κάνεις κάτι που θέλεις πολύ. Μην περιμένεις το αύριο για να πεις σε κάποιον πως τον αγαπάς. Κάντο τώρα. Ξάφνιασέ τον. Ναι ίσως το ξέρει. Εσύ όμως έχεις βαρεθεί ποτέ να το ακούς; Πες το τώρα. Μην αναβάλλεις συνέχεια πράγματα που θέλεις ή σκέφτεσαι να κάνεις!

Είναι προτιμότερο να φτάσεις σε ένα σημείο που να μετανιώνεις τελικά για όσα ήθελες και σκεφτόσουν να κάνεις και που τελικά δεν έκανες ποτέ;

Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…