2 Έλληνες της Γερμανίας θα στείλουν με ποδήλατα μήνυμα αισιοδοξίας!

2 Έλληνες της Γερμανίας θα στείλουν με ποδήλατα μήνυμα αισιοδοξίας!


0 0 ψήφοι
Article Rating

Δύο ομογενείς της Γερμανίας, ο Νίκος Ράδης και ο Βασίλης Κιρτζάκης, ετοιμάζονται για ένα συμβολικό ταξίδι, με το οποίο θέλουν να στείλουν στους συμπατριώτες του μήνυμα αισιοσδοξίας και σύμπνοιας. Θα κάνουν τη διαδρομή Γερμανία-Ελλάδα με ποδήλατα βουνού.

Με αφετηρία τη Στουτγκάρδη στις 7 Ιουλίου και τερματισμό, μετά από 15 ημέρες την , μέσω Ηγουμενίτσας. Δεν είναι επαγγελματίες ποδηλάτες, δεν είναι καν αθλητές, είναι απλώς δύο ανήσυχοι τριαντάρηδες, που επιμένουν στο συμβολικό νόημα του ταξιδιού:

«Αυτό που θέλουμε να δείξουμε, τόσο στους Ελληνες όσο

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών
και στους Γερμανούς, είναι ότι η αλήθεια δεν διαφέρει από αυτά που προβάλλουν τα . Υπερβάλλουν οι Γερμανοί, υπερβάλλουν και οι Ελληνες. Το δικό μας μήνυμα είναι ότι εάν ο Ελληνας θέλει, ακόμη και σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία, μπορεί να τα καταφέρει παντού. Ακριβώς όπως αυτό που θα αποτολμήσουμε εμείς: Δεν έχουμε κάνει ποτέ αυτό το ταξίδι, χρησιμοποιούμε όμως το πιο απλό μεταφορικό μέσον, το ποδήλατο και διασχίζουμε τις Αλπεις με σκοπό να φτάσουμε στην αγαπημένη πατρίδα».

Και προσθέτουν: “Θα περάσουμε από τις Άλπεις στα σύνορα Αυστρίας-ς, καθώς τον Ιούλιο οι θερμοκρασίες είναι αρκετά πιο υψηλές και το χιόνι έχει υποχωρήσει. Περισσότερο μας ανησυχεί το ελληνικό κομμάτι της διαδρομής, αφού δηλαδή περάσουμε με το φέρι από την στην Ηγουμενίτσα, εξαιτίας της ζέστης ,αλλά και των αδέσποτων σκυλιών, καθώς σκοπεύουμε να κινηθούμε αρκετά εκτός δρόμου. Στις Αλπεις κυκλοφορούν πολλοί ποδηλάτες, οπότε τα πράγματα είναι οργανωμένα, θα βρεις βοήθεια σε κάτι απρόοπτο που μπορεί να προκύψει, δεν θα νιώθουμε εντελώς μόνοι στο άγνωστο».

http://www.katoci.com

 


 

Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x