ΟΡΑΜΑΤΙΣΟΥ ΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ Σ’ ΑΥΤΗΝ

ΟΡΑΜΑΤΙΣΟΥ ΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ Σ’ ΑΥΤΗΝ


0 0 ψήφοι
Article Rating

ΟΡΑΜΑΤΙΣΟΥ ΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ Σ' ΑΥΤΗΝ και δημιούργησέ την εσύ μαζί με όλους

Σ' αυτήν τη διαδικασία οραματισμού απουσιάζουν εντελώς τα «δεν», τα «μην», τα «άνευ», τα «όχι», τα «χωρίς». Υπάρχει λόγος για αυτό…

Η εικόνα που οραματίζεσαι θα είναι εικόνα τελικού αποτελέσματος

Ο τρόπος με τον οποίον μπορεί να επιτευχθεί το τελικό αποτέλεσμα που οραματίζεσαι ας μην σ' απασχολήσει καθόλου, είναι δουλειά άλλων. Το σύμπαν έχει πολλούς τρόπους και ξέρει καλλίτερα. Εσύ με τον οραματισμό σου απλώς του λες τι θέλεις.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Βάλε τον πήχυ όσο ψηλά θέλεις, μην αφήσεις να σε φρενάρουν τα παιχνίδια της λογικής «αυτό δεν γίνεται»,  το άλλο «δεν μπορεί» και τέτοια. Στον οραματισμό σου είσαι ο απόλυτος βασιλιάς και κάθε σου επιθυμία πραγματοποιείται αυτοστιγμεί, οραματίσου τα κορυφαία, τα καλλίτερα, τα καταπληκτικότερα, αυτά που η λογική σου χαρακτηρίζει ανέφικτα. Εσύ οραματίσου τα ζωντανά κι εξελισσόμενα.

Κάτσε κάπου ήρεμα, ήσυχα, χαλάρωσε, δώσε χρόνο στον εαυτό σου να φύγει από τις έννοιες της ημέρας και σιγά -σιγά άφησε τον εαυτό σου να αναδυθεί στη νέα πραγματικότητα, αναδύσου στην ιδανική σου Ελλάδα.

Οραματίσου τις πόλεις με δρόμους καλοφτιαγμένους, καθαρούς, άνετους, τα πεζοδρόμια μεγάλα καθαρά, με δέντρα και φυτά, οραματίσου τις πολυκατοικίες με καταπράσινους λουλουδιασμένους κήπους,  με γκαράζ με καθαρούς τοίχους καλοβαμμένες, καλοφτιαγμένες, καλαίσθητες, με οικολογικά υλικά, με φωτοβολταϊκά, οραματίσου τις μονοκατοικίες με τις αυλές τους, τα γατάκια, τα σκυλάκια, τα πουλάκια, οραματίσου τους γείτονες να μιλάνε χαρούμενοι, με αγάπη με φροντίδα κι ενδιαφέρον ο ένας για τον άλλο. Όλοι γνωρίζονται και μιλάνε μεταξύ τους, όλοι χαμογελούν κι είναι χαρούμενοι κι ευγενικοί, κι εσύ περνάς και σε χαιρετάνε όλοι τους, νοιώσε την ευγένεια στα λόγια τους νοιώσε την οικειότητα της γειτονιάς. Να, σε χαιρετάνε κι απ' τα μπαλκόνια καθώς περνάς!


Όλοι σέβονται την καθαριότητα και φροντίζουν ο καθένας στο μέρος που του αναλογεί  να παραμένουν όλα καθαρά.

Οραματίσου τα μαγαζιά, τα προϊόντα, τον κόσμο που ψωνίζει, την αφθονία,  την ευμάρεια, υπάρχουν τα πάντα για όλους ό,τι ζητά η ψυχή σου υπάρχει κι είναι προσιτό.

Δες τους ανθρώπους που πάνε στη δουλειά τους. Κάνουν όλοι το επάγγελμα που τους παθιάζει και χαίρονται την κάθε στιγμή τους σ' αυτό. Ο κάθε ένας είναι στο κατάλληλο πόστο και η εργασία του κυλάει ρολόι. Απολαμβάνουν όλοι αυτό που κάνουν. Νοιώθουν ότι κάνουν το χόμπυ τους και πληρώνονται για  αυτό, έτσι ο κάθε ένας στη δουλειά του «κάνει θαύματα» και το απολαμβάνει. Όλοι εξελίσσουν το επάγγελμά τους, βρίσκουν τρόπους να το κάνουν καλλίτερο, αποδοτικότερο, ποιοτικότερο, οι πελάτες τους είναι ικανοποιημένοι και πληρώνουν με αίσθημα δικαίου την τιμή που τους ζητείται.

Οραματίσου ότι μπαίνεις στις δημόσιες υπηρεσίες. Εδώ είναι ο ναός της εξυπηρέτησης του πολίτη. Οι υπάλληλοι είναι ευγενείς, εξυπηρετικοί, οργανωμένοι, οι χώροι είναι φιλόξενοι, η αναμονή ελάχιστη. Όλα είναι οργανωμένα και λειτουργικά και όλοι εξυπηρετούνται γρήγορα και με τον καλλίτερο τρόπο. Ένα αίσθημα ασφάλειας κι εμπιστοσύνης σε κατακλύζει. Το κράτος σέβεται και τιμά τους πολίτες του, οι πολίτες αναγνωρίζουν κι ανταποδίδουν. Η φορολογία είναι δίκαιη και κανείς δεν παραπονείται, πληρώνουν όλοι τους φόρους τους και βλέπουν αμέσως να υλοποιούνται έργα προς όφελος της ζωής των πολιτών. Βλέπουν την ανταποδοτικότητα των φόρων σε όλους τους τομείς του βίου και αισθάνονται εμπιστοσύνη απέναντι στην πολιτεία. Οι ροή των φόρων και των κονδυλίων είναι προσβάσιμη από τους πολίτες κι ο καθένας μπορεί να δει πώς γίνεται η διαχείριση των φόρων και των οικονομικών.

Στην πολιτική ζωή αναδεικνύονται μόνον άνθρωποι ικανοί, ευφυείς, έντιμοι, που αγαπούν την Ελλάδα και τους συμπατριώτες τους και κάθε τους πράξη έχει γνώμονα το συλλογικό όφελος. Τελούν τα καθήκοντά τους με αίσθημα ευθύνης, τιμής και προσφοράς. Όλοι μπορούν να διακρίνουν την αλήθεια και τις προθέσεις όλων. Δεν υπάρχει κανένα μυστικό, τίποτε κρυφό.

Η χώρα είναι ασφαλής, ευημερεί, προοδεύει, δημιουργεί.  Αφέσου στο αίσθημα αυτό…. Απόλαυσέ το… όλα είναι τέλεια! Νοιώσε την ανεμελιά! Νοιώσε την εμπιστοσύνη στη ροή της ζωής σ' αυτήν την ιδανική Νέα Ελλάδα. Δες τα μεγάλα καταπράσινα πάρκα, φουντωτά, καθαρά, δροσερά, με μεγάλα δέντρα, σαν μικρά δάση να απλώνονται μέσα στις μεγάλες πόλεις δίνοντας στους πολίτες την ευκαιρία να χαρούν την επαφή με τη φύση. Μύρισε το χώμα, άκου τα πουλιά που τιτιβίζουν δες τις πεταλούδες που πετάνε, τα ζώα που κατοικούν σ΄ αυτά τα μικρά και απόλυτα σεβαστά απ' τους ανθρώπους οικοσυστήματα. Οραματίσου τα δάση στα βουνά, μεγάλα, φουντωτά, δροσερά, πνεύμονες καθαρού αέρα. Οραματίσου το σεβασμό της Πολιτείας προς αυτά, τη φροντίδα της πανίδας και της χλωρίδας τους. Οραματίσου την ακεραιότητα και την έκτασή τους, σαν να περνάς πάνω από μια καταπράσινη θάλασσα. Απόλαυσε. Απόλαυσε τα ποτάμια που ρέουν καθαρά κι ελεύθερα προς τη θάλασσα. Δες πώς στις πόλεις έχουν σεβαστεί τις ροές των ρεμάτων κατά την οικοδόμηση και πώς τους έχουν επιτρέψει να ρέουν απρόσκοπτα προς τη θάλασσα. Δες τα παιδάκια που παίζουν και πλατσουρίζουν στα ποταμάκια, άκου τις χαρούμενες φωνές τους, οι μαμάδες είναι εκεί κοντά, δες τους μπαμπάδες, ζευγαράκια, παρέες εφήβων που απολαμβάνουν τα απογεύματα στις όχθες. Τι όμορφα! Οραματίσου τις υπέροχες  παραλίες, τα γαλάζιες καθαρές θάλασσες που σφύζουν από ψάρια. Οραματίσου τα νησιά μας να έχουν άφθονο νερό, υποδομές κάθε είδους, εξαιρετική επικοινωνία μεταξύ τους αλλά και με την ηπειρώτική χώρα. Όλα κυλάνε υπέροχα. Αφέσου πάλι να απολαύσεις το αίσθημα.

Οραματίσου τα χωριά μας, όμορφα τακτικά γεμάτα μόνιμους κατοίκους, να σφύζουν από νέους και δημιουργικούς ανθρώπους. Δες το κύμα δημιουργικότητας κι ευημερίας να απλώνεται σ' όλη την επικράτεια, παντού. Νοιώσε την ενέργεια και τη δύναμή του. Νοιώσε το κύμα της έμπνευσης που φέρνει η δημιουργικότητα…

Οραματίσου ένα καταπληκτικό εκπαιδευτικό σύστημα φτιαγμένο από φωτισμένους ανθρώπους που λατρεύουν την Ελλάδα μας,  όλη την ανθρωπότητα και προπαντός τα παιδιά. Φαντάσου το σύστημα εξαιρετικό για τα indigo και τα κρυστάλλινα παιδιά. Όπου οι γνώσεις περνάνε εύκολα, διασκεδαστικά, παιχνιδιάρικα. Τα παιδιά ξετρελλαίνονται για το σχολείο τους. Λατρεύουν όλες τις δραστηριότητες, αγαπούν τους συμμαθητές τους.  Το σχολείο είναι πηγή χαράς και μαθήσεως. Η γνώση που παίρνουν είναι πραγματικά υψηλού επιπέδου, οι εκπαιδευτικοί λατρεύουν τη δουλειά τους και τα παιδιά. 

Τώρα οραματίσου τα πανεπιστήμια. Τους ναούς της γνώσεως και της επιστήμης. Δες τα κτίρια,  πόσο όμορφα, καθαρά, τακτοποιημένα είναι. Όλα χτισμένα με βάση το εύ ζειν που προάγει τη μετάδοση της γνώσεως και την έρευνα.  Κήποι, εργαστήρια τα πάντα. Οι καθηγητές είναι κορυφαίοι και λατρεύουν την επιστήμη τους και τους φοιτητές τους.  Λατρεύουν να επικοινωνούν και να περνάνε τη γνώση στους φοιτητές τους. Οι φοιτητές τους σέβονται και αναγνωρίζουν το κύρος και την αξία τους. Οι φοιτητές νοιώθουν ευγνωμοσύνη για την υψηλής ποιότητος γνώση που παίρνουν. Τα ερευνητικά προγράμματα δίνουν και παίρνουν και τα αποτελέσματα παρουσιάζονται κατευθείαν στους πολίτες. Οι φοιτητές είναι ευτυχείς για το  έργο που παράγουν. Οι καθηγητές τους οδηγούν, τους επιβραβεύουν και τους μαθαίνουν να εμπιστεύονται τον εαυτό τους και να προάγουν την γνώση τους.  Τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα καταφέρνουν να αυτοχρηματοδοτούνται και η εξαιρετική διαχείριση των οικονομικών τους αποτελεί σημείο αναφοράς.

Η δόνηση της χώρας και των πολιτών είναι λεπτή και υψηλή. Στη χώρα παραμένουν και ζουν μόνον ξένοι φιλοξενούμενοι που ταιριάζουν απόλυτα σ΄ αυτήν τη νέα υψηλή δόνηση, πλήρως, ενσωματωμένοι κι αγαπητοί, οι οποίοι βιώνουν την ενότητα και την αίσθηση του κοινού καλού.

Αυτή η νέα πολύ υψηλή δόνηση σαν χρυσό φως απλώνεται παντού, στον αέρα, στη γη, στη θάλασσα, στα ποτάμια, στους υδροφόρους ορίζοντες, στα υπόγεια πετρώματα, στα φυτά, στους καρπούς της γης που τρώμε, μπαίνει στο σώμα μας κι όλοι οι άνθρωποι εκπέμπουμε ένα λαμπερό φως στην αύρα μας που τώρα πια είναι ορατή. Είμαστε τόσο ασφαλείς σ' αυτή τη νέα δόνηση της αγάπης που κυριαρχεί παντού.

Οραματίσου ότι μιλάμε με τη γη, η οποία μας λέει τι θέλει από εμάς και συνεργαζόμαστε με αγάπη μαζί της. Η ίδια μας υποδεικνύει που να βρούμε τα πετρώματα και τα μέταλλα που φυλάει για μας.     

Οραματίσου ένα εξαιρετικό σύστημα ς, τα νοσοκομεία είναι πραγματικά Θεραπευτήρια, καθώς η ιατρική έχει προοδεύσει τόσο που έχει ενωθεί με την πνευματικότητα. Οι γιατροί είναι σε θέση πλέον να διακρίνουν την εσωτερική αιτία που κρύβεται πίσω από τα συμπτώματα της κάθε ασθένειας και να κάνουν τις κατάλληλες κινήσεις. Οι εναλλακτικές θεραπείες είναι πλήρως αναγνωρισμένες κι εντεταγμένες στο σύστημα υγείας. Οι εναλλακτικοί θεραπευτές και διευκολυντές είναι εξαιρετικοί. Όλες οι θεραπείες λαμβάνουν υπ' όψιν την επιθυμία της ψυχής του ασθενούς, και την εξέλιξη που επιθυμεί να έχει.

Οι ιερείς βρίσκονται σε μία σφαίρα πνευματικότητας. Με άπειρη αγάπη διδάσκουν στους ανθρώπους πώς να αναγνωρίζουν το θεϊκό κομμάτι μέσα τους, πώς να έρχονται σε επαφή μ' αυτό και να παίρνουν καθοδήγηση απ' ευθείας απ' αυτό που είναι στην ουσία το Θείο. Δείχνουν στους ανθρώπους να αποδέχονται και να κρατούν τη δύναμή τους αλλά και την ευθύνη τους. Εργάζονται ακατάπαυστα και με πάθος για να αφυπνισθούν  και να ενδυναμωθούν όλοι οι άνθρωποι.

Οι ιερείς της ορθόδοξης λατρείας συλλειτουργούν με πολύ αγάπη με τους ιερείς της λατρείας των Ολυμπίων Θεών, αλλά και με ιερείς άλλων θρησκευτικών ρευμάτων και δογμάτων. Όλα έχουν τη θέση τους κι όλα γίνονται σεβαστά. Οι ιερείς βιώνουν την πνευματική ενότητα. Απόλαυσε τις νέες κοινές τελετές στην νέα Ελλάδα. Νοιώσε τον εαυτό σου να γειώνεται και να ευχαριστεί τον πλανήτη και τη γη για όλα τα υπέροχα πράγματα, ενώ ταυτόχρονα βλέπεις και ακούς τον Ανώτερο Εαυτό σου να σου μιλάει και να σε καθοδηγεί.

Δες το υπέροχο ηλιοβασίλεμα στον Πειραιά, στα Χανιά, στη Σαμοθράκη, στην Πνύκα, στη Βάλια Κάλντα, στο Πήλιο στον Ταΰγετο, άκου τα αηδόνια. Δες τα πρώτα αστέρια στον ουρανό, που αρχίζει να γίνεται μαβής, σε λίγο θα αρχίσει μια καταπληκτική συναυλία στο κηποθέατρο, μαζί με τους αγαπημένους σου θα απολαύσεις μία καταπληκτική βραδυά κεφιού και γλεντιού στο πανέμορφο θεατράκι του δήμου πνιγμένο στις γαζίες και στα νυχτολούλουδα. Νάτοι έρχονται, ένα χαρούμενο ποτάμι κόσμου πλησιάζει. Το θεατράκι σειέται από το κέφι και τις μελωδίες. Η ενέργεια της χαράς απλώνεται παντού μαζί με της νότες. Γίνεται τρελλό γλέντι, οι θεατές τραγουδάνε και χορεύουν στις κερκίδες. Πανευτυχείς επιστρέφετε σπίτια σας. Το μαλακό σου κρεβάτι σε περιμένει κι η  τρυφερή  αγκαλιά του /της αγαπημένου /ης σου.

Οραματίσου το παράθυρο ανοιχτό για να μπαίνει δροσούλα, νοιώσε πόσο ασφαλείς είστε, νοιώσε την ευγνωμοσύνη για την υπέροχη και γεμάτη δημιουργικότητα ζωή που ζεις στην Ελλάδα και για την υπέροχη μέρα που περάσατε. Νοιώσε την εμπιστοσύνη στην ζωή που ζεις σ' αυτήν την υπέροχη Νέα Ελλάδα

Αυτό είναι ένα μικρό υπόδειγμα.

Φτιάξε το δικό σου όραμα, πρόσθεσε κι άλλους τομείς -οδικό δίκτυο, επικοινωνίες, σχέσεις των ανθρώπων κ.α.- και νοιώσε τα πιο υπέροχα συναισθήματα για την ιδανική σου Ελλάδα και στείλε το όραμα αυτό στο σύμπαν. Μοιράσου τον οραματισμό  με  τους φίλους σου. Όσο περισσότεροι οραματιζόμαστε και αισθανόμαστε τη Νέα Ελλάδα, τόσο πιο γρήγορα θα την κάνουμε πραγματικότητα γιατί όταν εστιάζουμε τη σκέψη μας πάνω σε κάτι αυτό υλοποιείται!

Ας πάρουμε τη δύναμή μας κι ας  υλοποιήσουμε αυτό που θέλουμε εμείς για την ζωή και τη χώρα μας.

(Όλα όσα διάβασες, όπως θα πρόσεξες, είναι εικόνες τελικού αποτελέσματος για τη χώρα μας. Δεν οραματιζόμαστε τίποτα αρνητικό για κανέναν άλλο υποτιθέμενο εχθρό. Στη νέα ενέργεια κανείς δεν μας απειλεί. Στη νέα ενέργεια υπάρχει αφθονία για όλους. Δεν παίρνεις από τον άλλον για να έχεις εσύ, ούτε η αφθονία του άλλου μεταφράζεται σε έλλειψη δική σου. Ένας τέτοιος οραματισμός θα δήλωνε αίτημα έλλειψης στο σύμπαν. Για αυτό προσέχουμε, γιατί το σύμπαν, το Θείο, λέει πάντα ΝΑΙ σε ό,τι πούμε ! Λέει ΝΑΙ ακόμα και στο όχι μας !)  Επίσης όσα διάβασες ανήκουν στη δική μου εικόνα του ιδανικού, εσύ δεν χρειάζεται να βάλεις τα ίδια. Βάλε τη ΔΙΚΗ σου εικόνα και νοιώσε  τη δόνηση του δικού σου ιδανικού, την ενέργειά του. Οι παραπάνω εικόνες  είναι απλώς ένα υπόδειγμα. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις καμμία απ' αυτές αν δεν συνηχεί μέσα σου με  την  δόνηση του ιδανικού σου.  Το δικό σου είναι που  έχει σημασία για σένα. Το δικό σου και μόνο αυτό.

Για να προχωρήσουμε, ο καθένας ας  αναλάβει τη δόνηση του δικού του ιδανικού κι ας μπει σ' αυτήν. Δεν πάσχουμε από έλλειψη κοινού ονείρου, από αδυναμία  ανάληψης της προσωπικής μας δόνησης πάσχουμε κι αυτό μόνο εμείς το κάνουμε στον εαυτό μας. 

Πάρε τη δύναμή σου και οραματίσου τη δική σου Ιδανική Ελλάδα, βάλε στο υπέροχο μπουκέτο μαζί με τους άλλους  τη δική σου πινελιά, κι άσε  το σύμπαν να αποφασίσει. Να έχεις τη βεβαιότητα ότι θα συνθέσει τις δονήσεις μας με τον ιδανικότερο τρόπο και θα δώσει το ένα πανέμορφο μπουκέτο, την καλλίτερη μελωδία.  

Ναι, μπορούμε τα πάντα!!!

)

Επιμέλεια: επαπ


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Περισσότερο ψηφισμένο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x