Βουλγαρία: Η σύγχρονη ελληνική τέχνη

Βουλγαρία: Η σύγχρονη ελληνική τέχνη


0 0 ψήφοι
Article Rating

Οκτώβριος 23, 2010.

«Λοιπόν, η Ελλάδα δεν είναι μόνον η , τα νησιά, οι …απεργίες και τα ξωκλήσια.
Η Ελλάδα έχει μια πλούσια πολιτιστική ζωή και καλλιτέχνες που παράγουν τέχνη. Μερικές ελληνικές δημιουργίες θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε στην έκθεση που πραγματοποιείται στην γκαλερί «Karavelov Ljuben Animo» μέχρι τις 15 Νοεμβρίου 2010», γράφει η βουλγαρική «Κάπιταλ».

Η συνολική παρουσίαση της έκθεσης της Γκαλερί ‘ΑΝΙΜΑ', συμπεριλαμβάνει έργα καλλιτεχνών τα οποία εκθέτει και προωθεί με στόχο την δημοσιοποίηση των καλλιτεχνικών δημιουργιών απεικονίζοντας το στίγμα και το ρεύμα της σύγχρονης τέχνης στην νοτιοανατολική Ευρώπη.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Περιλαμβάνονται έργα τα οποία είχαν καλές κριτικές στη χώρα τους από την ελληνίδα επιμελήτρια Σοφία Μακρυγιώργου, η οποία έχει μεγάλη εμπειρία στο χώρο της τέχνης και του πολιτισμού, σημειώνει το δημοσίευμα.

Μερικά ονόματα που συμμετέχουν στην έκθεση είναι: Κορνήλιος, Σοφία Καλογεροπούλου, Μπατόλα, Τάσος Χώνιας, Έντουαρτ Σακαγιάν, Γιώργος Σταθόπουλος, Μίνα Παπαθεοδώρου-Βαλυράκη, Ντέιβιντ Μπενφοράντο, Χρήστος Αντωναρόπουλος, Γιάννης Κουτρίκας, Κωστής Γεωργίου και Μαρία Κτιστοπούλου.

Η έκθεση δίνει τη δυνατότητα στους εκπροσώπους διαφόρων τάσεων να εμπεδώσουν στο στυλ και την εργασία των ελλήνων καλλιτεχνών παρέχοντας στους fans και στους θαυμαστές της τέχνης, τη δυνατότητα να δουν από κοντά τη σύγχρονη ελληνική εικαστική τέχνη και τον πολιτισμό.


Η έκθεση λειτουργεί επίσημα από τις 21 Οκτωβρίου στην Αίθουσα Τέχνης ΑΝΙΜΑ

(οδός Καραβέλοφ 58, Σόφια).

Πηγή: Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x