Η ΚΛΟΠΗ  ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΩΝ ΗΛΙΟΥΓΕΝΝΩΝ

Η ΚΛΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΩΝ ΗΛΙΟΥΓΕΝΝΩΝ


0 0 ψήφοι
Article Rating


Η ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΩΝ ΗΛΙΟΥΓΕΝΝΩΝ.
Ο ΙΗΣΟΥΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ  07 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ


Πάντως η φωτοχυσία στους δρόμους, οι φωτιές ξύλων στις 22 Δεκεμβρίου, το φωτισμένο δένδρο, τα κάλαντα (λέξη για τραγούδια που ήταν προ των χριστιανών και δήλωνε αλλαγή εποχής και Ηλιούγεννα), είναι δικά μας τραγούδια, δικά μας έθιμα εορτών.
Τώρα πως και κατόρθωσαν και άλλαξαν εορτές και κάλαντα, σαν δικά τους, αυτό εξηγείται από την βία θανάτου που επικρατούσε επί των Ελλήνων. Έκαναν μια παρωδία και μας ξεφύτρωσαν χριστιανικά καπελωμένα κάλαντα.
Όσο αφορά, αν ο δικός τους ξενόφερτος Ιησούς γεννήθηκε στις 7 Μαρτίου αν γεννήθηκε ποτε καθότι κανένας Ιστορικός συγγραφέας της εποχής του δεν τον αναφέρει, και όχι στις 25 Δεκεμβρίου, το παραδέχονται και οι ίδιοι ότι είναι ψέμα, εκεί τους συνέφερε, εκεί την έβαλαν. Απλώς είδαν ότι ο αρχαίος κόσμος εόρταζε κάτι σε αυτήν την ημερομηνία τα Ηλιούγεννα και αυτοί έβαλαν τον δικό τους ξενόφερτο θεό εκεί. Οι εορτές έμειναν αλλά το νόημα άλλαξε με βία. Σκοπός μας να επαναφέρουμε το πραγματικό νόημα της εορτής. Δεν θα κάνουμε τίποτα δύσκολο, αφού είναι και στα γονίδια μας ριζωμένο. Για τον λόγο αυτόν όπως γράφω και παραπάνω γίνεται η φωτοχυσία. Για αυτό θεωρώ ότι πρέπει να εορτάζουμε με γλυκίσματα και δώρα, όπως πάντα κάναμε, χωρίς να αλλάξουμε τίποτα διότι είναι δικές μας εορτές από τις 22/12 μέχρι την 1/1, σαν το Ηλιοστάσιο και Ηλιούγεννα. Όσον αφορά την φωτιά  με ξύλα στους δρόμους των μακεδονικών πόλεων στις 22 Δεκεμβρίου δεν μπορούν να την εξηγήσουν με τίποτα οι Χριστιανοί.Η μέρα των Εβραϊκών Χριστουγέννων είναι μέρα θλίψης για τον Ελληνισμό καθότι άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την καταστροφή του!!

Απολλώνιος

Πηγή: Φιλόστρατος (Απολλώνια Ελληνική Κίνηση)

Σύνδεσμος στην Πηγή…


Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών
0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x