Φανατικοί ισλαμιστές γιορτάζουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ τα γενέθλια του Μωάμεθ στο κέντρο της Αθήνας

Φανατικοί ισλαμιστές γιορτάζουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ τα γενέθλια του Μωάμεθ στο κέντρο της Αθήνας


0 0 ψήφοι
Article Rating

Ο κατήφορος σε αυτή τη χώρα δεν έχει τέλος. Οι συνεχείς δημόσιες θρησκευτικές εκδηλώσεις μουσουλμάνων δεν έχουν άλλο σκοπό από το να καταστήσουν την Ελλάδα «χώρα του Ισλάμ».

Σημειώνεται ότι δημόσιες θρησκευτικές συναθροίσεις απαγορεύονται ακόμη και στην Τουρκία από το ίδιο το Σύνταγμα της χώρας. Στην Ελλάδα όμως επιτρέπονται… οι νόμοι εδώ δεν ισχύουν για λαθρομετανάστες και φανατικούς ισλαμιστές. Το ανίκανο κράτος έχει εξαθλιώσει τους Έλληνες και αφήνει φανατικούς και λαθρομετανάστες να αλωνίζουν.

Έτσι τώρα αυτή τη στιγμή περισσότεροι από χίλιοι μουσουλμάνοι γιορτάζουν τα γενέθλια του Μωάμεθ υπό την σκιά της Ακροπόλεως, κάνοντας πορεία-επίδειξη δύναμης στο κέντρο της Αθήνας, η οποία ξεκίνησε από το δημαρχείο Αθηνών στην πλατεία Κοτζιά και κατέληξε στο Σύνταγμα έξω από την βουλή όπου βρίσκονται τώρα οι μουσουλμάνοι.

Όπως μεταδίδουν τα ειδησεογραφικά πρακτορεία έξω από την Βουλή βρίσκονται συγκεντρωμένοι αυτήν την ώρα σχεδόν δύο χιλιάδες μέλη της μουσουλμανικής κοινότητας που πραγματοποίησαν πορεία, στο πλαίσιο εκδήλωσης για την επέτειο από την γέννηση του Μωάμεθ.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

ΕΡΩΤΗΜΑ: ΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑ ΝΟΜΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΟΥΝ;…

Πηγή: http://egklimatikotita-allodapwn.blogspot.com/2011/02/blog-post_20.html


.-
0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x