Η ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ

Η ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ


0 0 ψήφοι
Article Rating

Μείζον πολιτικό ζήτημα. Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ απέρριψαν κυβερνητικό νομοσχέδιο !!!


Οι βουλευτές του Κοινοβουλευτικού Τομέα Ελέγχου (ΚΤΕ) Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ απέρριψαν σήμερα ΟΜΟΦΩΝΑ το νομοσχέδιο για τα “φρουτάκια” που τους παρουσίασε ο κ. Παπακωνσταντίνου.

“Κάγκελο” ο υπουργός ρώτησε τους βουλευτές αν αντιλαμβάνονται ότι αυτό που κάνουν συνιστά κυβερνητική κρίση

“Μας απειλείς;”

απάντησαν οι βουλευτές

Τότε το ζήτημα με υπερβαίνει” απάντησε ο κ. Παπακωνσταντίνου και πρόσθεσε ότι “δημιουργείται μείζον πολιτικό ζήτημα” Να σημειωθεί ότι το νομοσχέδιο για τα φρουτάκια είχε ήδη εγκριθεί από το υπουργικό συμβούλιο, αφού τέθηκε προηγουμένως σε δημόσια διαβούλευση, πέρασε από νομοπαρασκευαστικές επιτροπές και τελικά κατατέθηκε στην Βουλή. Πρόκειται δηλαδή για πρωτοφανή πολιτική πράξη των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Κατά τα άλλα όλοι αντιλαμβάνονται ότι αν δεν υπήρχε η απεργία των ο κ. Παπακωνσταντίνου δεν θα ήταν ήδη υπουργός.
Όπως επίσης όλοι αντιλαμβάνονται τι θα γινόταν αν το νομοσχέδιο είχε πάει στην Ολομέλεια της Βουλής

Τι είπαν οι βουλευτές

«Δεν το ψηφίζω… άν είναι έτσι να νομιμοποιήσουμε τα ναρκωτικά και την πορνεία για να
έχει έσοδα το κράτος» προειδοποίησε η Βάσω Παπανδρέου κάνοντας λόγο για «στυγνό εισπρακτικό μέτρο»


«Ο τζόγος υπάρχει. Γιατί να μην εισπράττει το κράτος 700 εκ. ευρώ ετησίως; Τι θέλουμε να γίνουμε Βόρεια Κορέα, να τα απαγορεύσουμε όλα;» φέρεται να της απάντησε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου

για να σχολιάσει ο Γιάννης Αμοιρίδης «Δεν είναι ηθικό, το εν λόγω νομοσχέδιο»

«Μας κοροϊδεύετε όταν λετε ότι θα εισπράξετε 700 εκατομμύρια ευρώ, όταν μόνο το πηγαινέλα για τις διατυπώσεις στις Βρυξέλες με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα μας πάρει ένα χρόνο. Σε μια χώρα που μπαινοβγαίνει ο Χριστοφοράκος και ο Καραβέλας, μας λες ότι θα ελέγξεις τον τζόγο χωρίς ρυθμιστική αρχή; Είσαι σίγουρος ότι θα είσαι υπουργός του χρόνου όταν θα ρέει το χρήμα;» του είπε ο Δ. Λιτζέρης

Στον πρωθυπουργό…

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου μετά την επικοινωνία που είχε με τον πρωθυπουργό επιχείρησε να θέσει τους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ προ τετελεσμένων. Η προσπάθειά του όμως απέτυχε και αναγκάσθηκε να τους προειδοποιήσει ότι το θέμα πλέον εναπόκειται στο χειρισμό του από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό: «Αυτό που γίνεται με υπερβαίνει. Θα το πάω στον πρωθυπουργό. Αλλά θεωρώ ότι θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα στην κυβέρνηση γιατί το νομοσχέδιο έχει περάσει δύο φορές από το υπουργικό συμβούλιο» τους είπε για να σχολιάσει Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του: “Αν είχε σήμερα δελτία ειδήσεων θα είχε πέσει η κυβέρνηση“.

* * *

ΔΙΚΤΥΟ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΝΔΡΙΩΝ

ένα blog για την αυτοθέσμιση της κοινωνίας και την πατριωτική αναγέννηση

«Σε παρακαλώ και τούτο πριν αποθάνω· με τον Βάμβαν να ενωθής σφιγκτά και με τον Κούμαν και να κάμετε ιεράν συνωμοσίαν υπέρ της αναγεννήσεως της νεκρωμένης ημών πατρίδος· και θέλεις ιδείν πόσα καλά απροσδόκητα μέλλει να γεννήση η τοιαύτη σύμπνοια. Είναι και οι δύο στενοί μου φίλοι και πείθονται εις τας συμβουλάς μου, όχι ως σοφωτέρου, αλλ' ως γηραλαιοτέρου και ως μαθόντος διά την μακρά μεταξύ φωτισμένων εθνών διατριβήν πως διαδίδονται και πως αυξάνονται τά φωτα. Άκουσέ με και συ διά την αγάπην της Ελλάδος, και προθυμήθητε και οι τρεις αντάμα να την πλύνετε από τον βόρβορον της απαιδευσίας διά να αξιωθήτε, όταν φθάση η τελευταία σας ώρα, να εκφωνήσητε χωρίς κομπασμόν ή της συνειδήσεως κανένα δισταγμόν τα άξια της ελληνικής ψυχής λόγια ταύτα: “Δεν σε φοβούμαι θάνατε, επειδή η ζωή μου όλη αφιερώθη εις ωφέλειαν της πατρίδος μου”».

Αδαμάντιος Κοραής προς Θεόφιλο Καϊρη

Πηγή…

.-


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x