Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΠΑΛΜΟΥ PAPIMI

Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΠΑΛΜΟΥ PAPIMI


0 0 ψήφοι
Article Rating

Η συσκευή Papimi είναι μία γεννήτρια παλμικών ηλεκτρομαγνητικών πεδίων. Σχετίζεται δε με τη μέθοδο του βιοσυντονισμού και της συχνοτικής θεραπείας. Οι νανοπαλμοί που παράγει χαρακτηρίζονται από μεγάλη ένταση και πολύ μικρή διάρκεια. Η μεγάλη αυτή ισχύς της συσκευής και ο μοναδικός τρόπος λειτουργίας της είναι οι λόγοι της ευρείας γκάμας εφαρμογών της και των εντυπωσιακών αποτελεσμάτων που έχει. Η εφαρμογή γίνεται εξωτερικά, επαγωγικά (και πάνω από ρούχα), ανώδυνα χωρίς ιδιαίτερους περιορισμούς και χωρίς να προκαλεί αύξηση της θερμοκρασίας των ιστών. Επίσης από την εικοσαετή χρήση της συσκευής, έως τώρα, δεν έχει αναφερθεί ουδεμία αρνητική παρενέργεια.

Η λειτουργία της συσκευής βασίζεται στην εξής γενική αρχή:

Όσο οι ηλεκτρομαγνητικοί νανοπαλμοί είναι όλο και βραχύτερης διάρκειας (στιγμιαίοι) και μεγαλύτερης στιγμιαίας ισχύος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ενεργοποίηση των εσωτερικών βαθμών ελευθερίας των μορίων (και του προκαλούμενου Πυρηνικού Συντονισμού και Διέγερσης), που είναι παράγοντες βιοσύνθεσης, και όσο μικρότερη είναι η διαχεόμενη θερμότης (παράγων βιο-αποσύνθεσης), τόσο καλύτερα τα βιολογικά αποτελέσματα.”  

Η συσκευή Papimi έχει ελεγχτεί και επιτυχώς περάσει όλες τις δοκιμασίες που υποδεικνύει η Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία και έχει πιστοποιηθεί με CE medical (CE0044) από τους διαπιστευμένους φορείς δοκιμών και πιστοποιήσεων ΕΛΚΕΠΗΥ και TUEV Nord Cert GmbH. Επίσης η εταιρεία παραγωγής της συσκευής είναι πιστοποιημένη κατά ISO9001:2008 και κατά ISO13485:2003 + AC2007 και CAN/CSA ISO13485:2003 και πιστοποιημένη για τη συμμόρφωσή της με την Ευρωπαϊκή οδηγία MDD 93/42/EEC που αφορά στην κατασκευή ιατρικών συσκευών.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Πηγή…

ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ PAP-IMI

Όλοι οι ιστοί του σώματος σας, είναι φτιαγμένοι από κύτταρα. Κάθε λειτουργία που συμβαίνει στο σώμα σας, οφείλεται στη δραστηριότητα των κυττάρων. Κάθε κύτταρο έχει μία αδιάβροχη μεμβράνη που το περικυκλώνει και το προστατεύει. Αυτές οι κυτταρικές μεμβράνες έχουν ένα ηλεκτρικό φορτίο. Ένα νέο και υγιές κύτταρο έχει φορτίο στη μεμβράνη του περίπου στα 70 millivolts. Ένα γερασμένο ή άρρωστο κύτταρο έχει κυτταρικό φορτίο αισθητά χαμηλότερο, όσο 50 millivolts. ένα κύτταρο καρκινικού όγκου έχει μεμβρανικό φορτίο όσο 15 millivolts. Τα ερεθισμένα κύτταρα έχουν χαμηλό μεμβρανικό φορτίο και είναι η πηγή των σινιάλων που προκαλούν την αίσθηση του πόνου.Τα ιόυτα, είναι σωματίδια μέσα στο κύτταρο τα οποία περιέχουν ένα ηλεκτρικό φορτίο. Ο ηλεκτρικός των ιόντων είναι αυτό που διατηρεί το μεμβρανικό φορτίο και κάνει το κύτταρο να λειτουργεί αποτελεσματικά. Όταν το μεμβρανικό φορτίο είναι πολύ χαμηλό, πράγμα το οποίο συμβαίνει σε μη υγιές οστό, το κύτταρο έχει πολύ μικρή ενέργεια. Για να γίνει το κύτταρο υγιές ξανά, θα πρέπει να του δοθεί ενέργεια και να κάνει τα κύτταρα υγιή. Η συσκευή PAP-IMI είναι σχεδιασμένη να αποκαθιστά το χαμένο ηλεκτρικό φορτίο των κυττάρων, έτσι ώστε το κύτταρο να ξεπεράσει την κατάσταση χαμηλής ενέργειας. Το PAP-IMI διεγείρει το κύτταρο σε πιο ενεργητικές εσωτερικές καταστάσεις, κάνοντας το ικανό να επανακτήσει το χαμένο του μεμβρανικό φορτίο.Οι παλμοί παρέχουν την κατάλληλη ενέργεια χωρίς ναπαράγουν επιβλαβή ποσοστά θερμότητας. Αυτό επιτρέπει τα άτομα να κινούνται και να συμμετέχουν σε χημικές αντιδράσεις, οι οποίες δεν θα μπορούσαν να γίνουν αλλιώς, εξαιτίας της έλλειψης απαραίτητης ενέργειας. Με λίγα λόγια, το PAP-IMI βοηθάει στην θεραπεία, ενεργοποιώντας την ευφυή δράση του ίδιου του σώματος.


Πηγή…


.-
0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x