ΗΠA: ”Βράζει” η Ομογένεια…

ΗΠA: ”Βράζει” η Ομογένεια…


0 0 ψήφοι
Article Rating
Τα χρήματα των Απόδημων Ελλήνων γιά το ”ομόλογο της Διασποράς”, η κυβέρνηση του GAP, τα θέλει σε επιταγές ή μετρητά;
Αγανάκτηση και απογοήτευση

”ΜΠΡΑΒΟ”, στον πρωθυπουργό της Ελλάδας GAP, στον υπουργό Εξωτερικών και στους ”άξιους” διπλωμάτες μας στις : Κατάργησαν τις δεξιώσεις-εκδηλώσεις γιά την εθνική μας επέτειο της 25ης Μαρτίου και τις αντικατέστησαν με εκδηλώσεις γιά το…Ολοκαύτωμα και προς ”τιμήν” Ελλήνων…υπουργών-πολιτικών.
(Παρά την εντυπωσιακή δουλοπρέπεια του υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας και των διπλωματικών μας αποστολών στις , ΔΕΝ είδαμε -ως αντάλλαγμα- έστω ΜΙΑ εκδήλωση στην πρεσβεία ή στα προξενεία του Ισραήλ στις ή σε εβραιοαμερικάνικη Οργάνωση, γιά τα ”ελληνικά Ολοκαυτώματα” ή άλλα ελληνικά ζητήματα)

Η κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου, κατάργησε (2010) τις καθιερωμένες δεξιώσεις-εκδηλώσεις στις πρεσβείες και στα προξενεία της Ελλάδας, γιά την εθνική μας επέτειο της 25ης Μαρτίου , υποτίθεται γιά ”λόγους οικονομίας”, αλλά και ”γιά λόγους συμβολισμού”. Ακόμα και όταν Ομογενείς προθυμοποιήθηκαν να καλύψουν τα έξοδα, η απάντηση της κυβέρνησης ήταν αρνητική, γεγονός που μας δείχνει ότι δεν ενδιαφέρεται γιά την ιστορία μας και την απόδοση της πρέπουσας τιμής στους ήρωες της επανάστασης στα , που μας απελευθέρωσαν.

Oι εκδηλώσεις γιά το Ολοκαύτωμα αντικατέστησαν τις εκδηλώσεις γιά την 25η Μαρτίου
”Aνεπιθύμητοι” οι…'Ελληνες και οι Ελληνοαμερικανοί γιά να τιμούν την εθνική τους επέτειο στο γενικό προξενείο μας στη Νέα Υόρκη, αλλά ευπρόσδεκτοι οι Αμερικανο-Εβραίοι, γιά να τιμάται το Ολοκαύτωμα !!!

Στις 10 Φεβρουαρίου 2011, έγινε η καθιερωμένη εκδήλωση γιά το Ολοκαύτωμα, που διοργάνωσε το γενικό προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη… Παρόντες, περίπου 60 καλεσμένοι, στην μεγάλη τους πλειοψηφία, Αμερικανοεβραίοι. Εκεί και ο αρχιεπίσκοπός μας, Δημήτριος. Δόθηκε και μικρή θεατρική παράσταση. Ακολούθησε δεξίωση προς τιμήν ολίγων από τους καλεσμένους, στην προξενική κατοικία.
Καλεσμένος και ο αξιωματούχος του ελληνικού σύλλογου ”Αργοναύτες”, που ”γιά ψύλου πήδημα”, χαραχτηρίζει και συκοφαντεί γραπτά, Ελληνοαμερικανούς, Οργανώσεις και ελληνικά στις (και στην Ελλάδα), ως ”λυσσαλέους αντισημίτες”, ”αντιαμερικανούς”, ”παρανοϊκούς”, ”ξενόφοβους” κ.ά… Υποθέτουμε τον κάλεσε η εντιμ. γενική πρόξενος της Ελλάδας (γιά να ”επιβραβεύσει” τις πράξεις του;).
20.000 ευρό θα μοιράσει (2011) το γεν. Προξενείο Νέας Υόρκης σε ομογενειακές Οργανώσεις, που έχουν χρήμα στα ταμεία τους. Αλλά η δεξίωση-εκδήλωση γιά την εθνική μας επέτειο, καταργήθηκε γιά ”λόγους οικονομίας”!!!


Εθνική επέτειος 25ης Μαρτίου , κατάργηση δεξιώσεων-εκδηλώσεων σε πρεσβείες και προξενεία της Ελλάδας: Τι θα κάνουν οι ”φορείς-Οργανώσεις της Ομογένειας”;GAP-papandreouΗ κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου, κατάργησε (2010) τις καθιερωμένες δεξιώσεις-εκδηλώσεις στις πρεσβείες και στα προξενεία της Ελλάδας, γιά την εθνική μας επέτειο της 25ης Μαρτίου , υποτίθεται γιά ”λόγους οικονομίας”, αλλά και ”γιά λόγους συμβολισμού”. Ακόμα και όταν Ομογενείς προθυμοποιήθηκαν να καλύψουν τα έξοδα, η απάντηση της κυβέρνησης ήταν αρνητική, γεγονός που μας δείχνει ότι δεν ενδιαφέρεται γιά την απόδοση της πρέπουσας τιμής στους ήρωες της επανάστασης στα , που μας απελευθέρωσαν. Κι ενώ κατάργησε τις δεξιώσεις γιά την εθνική μας επέτειο, συνεχίζει να ”εγκρίνει”, δεξιώσεις γιά τους επισκεπτόμενους τις παροικίες υπουργούς, στις πρεσβείες και στα προξενεία ή δεξιώσεις-εκδηλώσεις σχετικές με το Ολοκαύτωμα.
Η ”οργανωμένη Ομογένεια” στις , τι προτίθεται να πράξει; ΤΙ μήνυμα θα δώσουμε στα παιδιά, στα εγγόνια μας και στους φιλέλληνες Αμερικανούς συμπολίτες μας;…

● 
Επιστολή Ομοσπονδίας στον γεν. πρόξενο στην Τάμπα, γιά εορτασμό 25ης Μαρτίου… (Διαβάστε)
Ερώτηση βουλευτή στον υπουργό Εξωτερικών, γιά ζήτημα κατάργησης εκδηλώσεων σε πρεσβείες και προξενεία της Ελλάδας, γιά την εθνική μας επέτειο της 25ης Μαρτίου … (Το κείμενο)
Σημ.: Επιτέλους, λύθηκε το μυστήριο: Η κυβέρνηση του ”Τροϊκα-νού” GAP κατάργησε τις δεξιώσεις-εκδηλώσεις γιά την 25η Μαρτίου σε πρεσβείες και προξενεία, επειδή δεν υπάρχουν χρήματα. Τα ξόδεψαν, η αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών, η Μαριλίζα και ο υφυπουργός Εξωτερικών, ο Δημητράκης. ‘Εκαναν ανακαίνιση στα γραφεία τους, που στοίχισε κοντά 90.000 ευρό στους ‘Ελληνες φορολογούμενους. Πολιτικοί του επιπέδου τους, χρειάζονται και καινούργια, αναπαυτικά έπιπλα γιά να ξεκουράζουν τους (ευτραφείς)…πισινούς τους, διαφορετικά δεν παράγουν ”ευτραφές έργο”.

ΠΗΓΗ: http://www.kalami.net/2011/omogeneia/25march_omogeneia.html

Πηγή: Η Αφυπνιση των απανταχου Ελληνων

Σύνδεσμος στην Πηγή…


Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών
0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x