ΑΦΥΠΝΙΣΗ  ΠΟΛΙΤΩΝ  ΚΑΙ  ΔΙΑΣΩΣΗ  ΤΗΣ  Ο. Α.

ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ Ο. Α.


0 0 ψήφοι
Article Rating

Δελτίο   1    /  23. 9. 08

Αγαπητοί  Φίλοι  

Προγραμματίζαμε να στείλουμε το παρόν,  με ολοκληρωμένο μήνυμα αναφορικά με τις  θέσεις, στόχους, μέσα και νοοτροπία που χρειαζόμαστε, προκειμένου να αναστραφεί η επιταχυνόμενη βουτιά μας πρός τον "αφανισμό". 

Ατυχώς οι  αρνητικές εξελίξεις, και οι προκλητικές αιτιάσεις που προσβάλουν βάναυσα την νοημοσύνη των Πολιτών, δέν μας αφήνουν χρονικά περιθώρια. Η εξαγγελθείσα απόφαση του Υπουργείου Μεταφορών να τελειώσει με το θέμα της Ολυμπιακής μέχρι τις 9 Απριλίου 2009,  και η δημιουργία "νέας" στρατιάς μεσήλικων συνταξιούχων,  με τα χρήματα βέβαια ημών των φορολογουμένων, που για χάρη μας – για να απαλλαγούμε δήθεν απο τις ζημιές της που πληρώνομε ( ! ! ! ) – μας αναγκάζει να ξεκινήσουμε πρόωρα με την ελπίδα να προλάβουμε ένα ειδεχθές έγκλημα που, άν συντελεσθεί, δέν επανορθώνεται και μαζί με ομοειδείς ενέργειες σχετικές με ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΟΣΕ και μερικούς άλλους "οργανισμούς"  κοινής ωφέλειας, σημαίνουν περίπου μιά νέα " Αλωση  της Πόλης " άρα διάλυση της πατρίδας μας όπως την γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Ευτυχώς το θέμα "Ολυμπιακή" και μπορεί και επιβάλλεται να διευθετηθεί ανάμεσα σε μας, τους Ελληνες, χωρίς παρεμβάσεις και . . . διαιτησίες αλλοδαπών τεχνοκρατών, Θεός φυλάξει ! Εμείς και οι συμπατριώτες μας της διασποράς, έχουμε και τις γνώσεις και τα μέσα και προ παντός την θέληση να το πράξουμε. Αρκεί να το απομονώσουμε στεγανά από την ανάμειξη της πολιτικής και των πολιτικών και να το προστατέψουμε όπως φροντίζουμε τα μάτια μας.Επειδή δέν θέλουμε η πρώτη μας επαφή να κουράσει με το μάκρος της, παραθέτουμε στη συνέχεια – αδιαμόρφωτες – τις σκέψεις / προτάσεις, σας παρακαλούμε να ασχοληθείτε με το θέμα και να στείλετε τις δικές σας, ωστε η τελική διατύπωση να είναι κατά το δυνατόν ΠΛΗΡΗΣ και ΤΕΛΕΙΑ !

(Λακωνικά για τη Σύμπραξη Πολιτών: Πιστεύουμε ότι διάσωση της χώρας μας και μεταβολή της άθλιας κατάστασης που επιτρέψαμε να καταπέσει, γεννιέται και ξεκινάει από μας τους ΠΟΛΙΤΕΣ. Οταν οι Πολίτες επανακτήσουμε την ΠΡΩΤΗ θέση που μας ανήκει στη Διοίκηση των κοινών μας υποθέσεων, θυμηθούμε και υιοθετήσουμε τις αρετές της "Αμεσης Δημοκρατίας " και παρακολουθούμε / ελέγχουμε κάθε δραστηριότητα, ΤΟΤΕ η ποιότητα της ζωής μας και το μέλλον μας, διασφαλίζονται, ανταποκρίνονται και ταιριάζουν στην Ιστορία μας.)


Να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα. H ZHMIA ( τα «συσσωρευμένα» . . . ελλείμματα, κατά τη δήλωση του υπουργού) της Ο.Α. οφείλονται Ε Ξ Ο Λ Ο Κ Λ Η Ρ Ο Υ στην κομματική φαυλότητα, άγνοια, ασχετοσύνη και ΠΑΝΤΕΛΗ έλλειψη ενδιαφέροντος των «κομματικών στελεχών» για την επιτυχή λειτουργία της. Η Ο.Α. ως επιχείρηση αεροπορικών μεταφορών ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ, ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ, ΟΥΤΕ πρόκειται να είναι ΖΗΜΙΟΓΟΝΑ.

Ολοι ανεξαιρέτως Α Σ Ε Λ Γ Η Σ Α Ν πάνω στην Ο.Α. επί μακρόν και κατ' επανάληψη, κυβερνήσεις, διοικήσεις, — έφτασαν στο έσχατο σημείο αναισχυντίας, να αναθέσουν σε μελετητή-υπάλληλο ανταγωνίστριας εταιρίας (British Airways) την " αναδιοργάνωση της Ο.Α " κι εκείνος φυσικά "συμβούλευσε", για την μείωση των "ζημιών", το κλείσιμο της μονοπωλιακής γραμμής της Ο.Α. Αθήνα-Τόκιο, με πληρότητα 95-100 %, την μοναδική επικοινωνία της χώρας μας με τις αγορές της Απω Ανατολής, και ο νοών νοείτω — «εργαζόμενοι», συνδικάτα και κομματικοί περαστικοί. Εχομε στο αρχείο μας ιστορίες για …αγρίους, που λίγο- πολύ είναι γνωστά, σαν «ακούσματα», στους έλληνες. Την φόρτωσαν κομματικό προσωπικό που δεν χρειαζόταν, την έστελναν σε κομματικές – εκλογικές φιέστες χωρίς να πληρώνουν το κόστος της, τη χρέωναν με διπλο-τριπλές τιμές για τις προμήθειές της, (στο τέλος ακολουθεί μία αποκαλυπτική και κυνική ομολογία που μας έστειλε παραλήπτης) την «στέρησαν» από ανανέωση του στόλου της και τώρα έχουν το θράσος «χιλίων πιθήκων» να την κατηγορούν ως «ΖΗΜΙΟΓΟΝΑ» !

Αυτή λοιπόν η «ζημιογόνα» Ο.Α. που τώρα την λιθοβολούν γιατί τάχα . . . νοιάζονται για τα χρήματα των φορολογουμένων, αν δεν ήταν ισχυρή, κερδοφόρα επιχείρηση αλλά ασθενική και άχρηστη, όπως ισχυρίζονται οι απεργαζόμενοι την κηδεία της και χρειαζόταν τις. ενισχύσεις που οι κυβερνήσεις – «ιδιοκτήτες» της χορηγούσαν, για να τις εισπράξουν πίσω τετραπλά, από κομματικές εκδουλεύσεις, πόσο καιρό θα άντεχε ;

ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ Ο.Α. Ο Υ Δ Ε Π Ο Τ Ε Κ Λ Η Θ Η Κ Α Ν Ν Α

Ε Κ Φ Ρ Α Σ Ο Υ Ν Τ Η Ν Α Π Ο Ψ Η Τ ΟΥ Σ ΚΑΙ ΤΗΝ Α Π Ο Φ Α Σ Η Τ Ο Υ Σ, ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ! ! !

ΚΑΙ ΟΜΩΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ Κ Α Ι ΝΑ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ Κ Α Ι ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ! ! ! ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ, ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ . . . ΤΗΝ ΡΕΜΟΥΛΑ ! ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΤΟ «ΑΝΑΣΚΟΥΜΠΩΜΑ » ΤΩΝ Π Ο Λ Ι Τ Ω Ν. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΜΑΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΤΟΧΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.

ΝΑ την πάρουμε στα χέρια μας αφού εμείς ΠΛΗΡΩΝΟME ΤΑ «ΣΠΑΣΜΕΝΑ».

Σας καλούμε να απαντήσουμε στο ερώτημα :

Θ Ε Λ Ο Υ Μ Ε  Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η  Τ Η Ν  Ο Λ Υ Μ Π Ι Α Κ Η ;

ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΗΠΕΙΡΟΥΣ ;

ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΜΟΝΟΣΗΜΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ και συνωδά ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ;

ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΕΝΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ;

ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΜΟΝΙΜΟ ΛΟΓΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΨΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΟΣ ;

ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ! ! ! ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΟΥ Ε Ι Μ Α Σ Τ Ε

Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΑΡΧΗ, YΠΕΝΘΥΜΙZΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΟΤΙ : ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ Π Ω Λ Ο Υ Ν Τ Α Ι , ΟΥΤΕ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΙ ! ! !

Είναι παράλογο, αντιφατικό, απαράδεκτα εξωφρενικό και ηλίθιο απ' τη μια : να δίνομε μάχη για να κρατήσουμε την ονομασία της φέτας, να διασώσουμε τη Μaκεδονία μας, να διεκδικούμε την μονιμότητα των ολυμπιακών αγώνων στη γενέτειρα τους, να περηφανευόμαστε για τον πολιτισμό μας που δωρίσαμε στον κοσμο, . . . κλπ. κλπ. κι απ' την αλλη : να . . . αδιαφορούμε, «χωρίς περίσκεψη, χωρίς αιδώ» για τους πέντε ολυμπιακούς κύκλους με τους οποίους μας αναγνωρίζουν σαν Ελληνες στό πλανητικό στερέωμα!

Ποιός επενδυτής θα πλησιάσει, διαπιστώνοντας οτι δέν εχομε ο ύ τ ε  ι ε ρ ό, ο ύ τ ε  ό σ ι o αφού διαλύουμε τα πάντα για να έχομε την (αυτο)ικανοποίηση ότι «καταφέραμε να βγάλουμε μ ό ν ο ι μας τα μ ά τ ι α μας» ! για να μας χτυπήσουν την πλάτη οι «πάτρωνές» μας ; ; ;

ΣΚΕΨΕΙΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ Ο Λ Ο Υ Σ ΜΑΣ ! ! !

1. Η Ο.Α. ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ, ΑΓΟΡΑΖΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΛΗΘΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Σ'ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΣΤΟΧΟΣ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΕΚΑ (10) ΔΙΣ. ΕΥΡΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΘΟΥΝ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ Ο.Α., ΝΑ ΑΠΕΜΠΛΑΚΕΙ ΑΠΟ ΤΑ «ΝΥΧΙΑ» ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΩΝ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΟΥΝ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑ ΣΤΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ.

2. ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 10 (;) ΜΕΤΟΧΕΣ OΝΟΜΑΣΤΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ 100 ΕΥΡΩ, ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΩΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΩΣΠΟΥ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΓΙΩΘΕΙ.

3. ΣΥΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Ε Τ Α Ι. Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΟΜΟΦΩΝΑ. ΤΥΧΟΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟΨΕΩΝ ΕΠΙΛΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΚΤΗ, ( ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΙΖΟΜΕΝΗ) ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕ ΔΙΕΤΗ ΘΗΤΕΙΑ.

4. ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΠΟ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ Α Μ Ι Σ Θ Η (ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ) ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ, ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΤΟΧΩΝ, ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΩΝ ΑΓΟΡΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ. ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΊΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

5. ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΑ «ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ », ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΕΞΟΦΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΔΡΥΤΗ ΤΗΣ, ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΟΓΚΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΜΕΤΟΧΩΝ.

ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ:

Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ  Σ Τ Α  Π Ε Ρ Α Τ Α Τ Η Σ  Γ Η Σ !  Α Ν Τ Ι Σ ΤΑ Θ Ε Ι Τ Ε, ΣΤΟΝ  Κ Α Τ Α Σ Κ Ε Υ Α Σ Μ Ε Ν Ο,

ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ Α Π Ε Χ Θ Η  Α Φ Α Ν Ι Σ Μ Ο ΤΗΣ Ο Λ Υ Μ Π Ι Α Κ Η Σ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΑΣ ! ! !

ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΜΕ ΜΙΑ Ο.Α. ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ !


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x