Ανακοίνωση Τρύφωνα Ολυμπίου

Ανακοίνωση Τρύφωνα Ολυμπίου


0 0 ψήφοι
Article Rating

Αγαπητοί και εγκάρδιοι φίλοι

Μετά από απουσία μερικών ετών απο το Ελληνικό κίνημα, φαίνεται πως έχω χάσει πολλά από την νέα του διαμόρφωση. Γι αυτό η επανεμφάνισή ίσως ήταν κάπως άκομψη. Ζητώ λοιπόν συγνώμη αν έθιξα κάποιον ή άλλους γενναίους, παλαιούς ή νέους, αγωνιστές του χώρου μας. Με αυτά τα δεδομένα έχω να ανακοινώσω τα παρακάτω:

1.    ΕΛΛΑΝ, παρεξήγηση!
Προ ημερών στα Προμήθεια ανακοίνωσα την γέννηση ιδεολογικού κινήματος με το όνομα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ή αλλιώς ΕΛΛΑΝ με σκοπό να δημιουργήσει μια κοινωνική ζήμωση για το τι πρέπει να γίνει. Δεν είχα όμως γνώση ότι μια ομάδα είχε ήδη σχηματίσει μη κερδοσκοπική εταιρεία με το ίδιο όνομα, ΕΛΛΑΝ, με αποτέλεσμα να επέλθει σύγχυση. Θέλω συνεπώς να δηλώσω κατηγορηματικά ότι δεν έχω σχέση με την εν λόγω εταιρεία.

2.   Το ιδεολογικό κίνημα
Η πρόθεση της επανεμφανίσεώς μου ήταν να παράγω μια ιδεολογική πρόταση, η οποία θα ένωνε το Ελληνικό έθος με την κοινωνία της γνώσεως (στην οποία έχω, εξ αντικειμένου, εντρυφήσει επί πολλά έτη). Με την ιδεολογία αυτή θα μπορούσαμε να πρωτοπορήσουμε στο παγκόσμιο γίγνεσθαι, νομίζω. Επειδή όμως η εμφάνισή μου φαίνεται πως δημιουργεί παρεξηγήσεις, απεφάσισα να μην προχωρήσω στην δημιουργία οργανωμένου κινήματος. Αυτό δεν σημαίνει ότι αποχωρώ. Απλώς θα εκπονήσω την ιδεολογία και θα την διαθέσω ελευθέρως προς ζήμωση.

Με εγκαρδίους χαιρετισμούς

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Τρύφων Ολύμπιος


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x