ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – Ανακοίνωση Τρύφωνα Ολύμπιου

ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – Ανακοίνωση Τρύφωνα Ολύμπιου


0 0 ψήφοι
Article Rating

Η Κεντρική Επιτροπή του ΕΑΡ συνήλθε στις 20-9-2009 και αποφάσισε ομόφωνα να αφήσει το πεδίο ελεύθερο για τον σχηματισμό νέου πολιτικού φορέα υπό την ηγεσίαν εμού. Ο φορέας υπάρχει ήδη με την επωνυμία ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ή ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.

Θέλω να απευθυνθώ σε όλους τους φίλους που αγωνιούν για την εξέλιξη του Ελληνικού Κινήματος και συνεπώς του μέλλοντος της Ελλάδας και να διαβεβαιώσω ότι το νέο Κίνημα, η Επιστροφή, δεν έχει συγγένεια, δεν είναι συνέχεια και δεν μεταφέρει νοοτροπίες και τακτικές του ΕΑΡ. Μιλάμε για εντελώς νέο σχήμα με νέες ιδέες, νέες πρακτικές και άλλους ανθρώπους.

Σκοπός μου είναι να δώσω ένα άνοιγμα στο πολιτικό τέλμα προσφέροντας μια συγκροτημένη ιδεολογία, η οποία συντόμως θα τεθεί στην διάθεση των Ελλήνων. Αν αυτά που προτείνονται στην ιδεολογία θεωρήσετε ότι όντως είναι εκείνα που μπορούν να δώσουν πνοή στο Ελληνικό Κίνημα και μπορούν να φέρουν το μεγάλο άλμα στην Ελλάδα, τότε καλούμεθα όλοι σε έναν κοινό αγώνα με κοινό όραμα και έναν φορέα, την Ελλήνων Επιστροφή.

Μ' άλλα λόγια η ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ είναι προπάντων ένα ιδεολογικό κίνημα, που δίνει προοπτική για το μέγιστο άλμα της ιστορίας μας και όραμα για μια Ελλάδα πρωτοπορίας στο παγκόσμιο γίγνεσθαι. Συνεπώς το ιδεολογικό μας κίνημα εντάσσεται στην υπηρεσία της ανυψώσεως της παγκόσμιας κοινωνίας και της ευημερίας των λαών.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Συντόμως θα έλθουμε με ένα γενικό κάλεσμα.

Μετά λόγου τιμής και υπολήψεως

Τρύφων Ολύμπιος


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x