ΑΝΟΧΗ – Μια Λογική και Πολιτική προσέγγιση εν όψει εκλογών0 0 ψήφοι
Article Rating

Ανοχή! Εκ του ρήματος ανέχομαι. Είναι άλλη μια νεοφανής στην σύγχρονη πολιτική φρασεολογία λέξη, που εκπορεύεται από τα γνωστά κέντρα των Παγκοσμιοποιητών (των παγκοσμίων εξουσιαστών). Είναι ακριβής μετάφραση της Αγγλικής λέξεως «tolerance». Την χρησιμοποιούμε στην Μηχανολογία για να δείξουμε το εύρος των ορίων που πρέπει να ακολουθούμε στην κατασκευή ενός προϊόντος για να είναι αυτό αποδεκτό. Δηλαδή λέμε π.χ. για έναν άξονα διαμέτρου 50 χιλιοστών ότι έχουμε ανοχή έως 0,01 χιλιοστό (49,99 έως 50,01). Κατά συνέπεια Ανοχή στην πρέπει να σημαίνει πρωτίστως ΟΡΙΑ.

Ναι, ας ανεχθούμε έναν ανίκανο-ανεπαρκή Υπουργό, αφού τον επέλεξε ο Πρωθυπουργός που ψήφισε ο λαός, αλλά για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Μετά θα πρέπει να πάει σπίτι του, να κάνει κάποια άλλη δουλειά… Έτσι, πρέπει να θέσουμε επίσης ένα λογικό όριο για τους ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Ναι, να ανεχθούμε, αν έχουμε ανάγκη από εργατικά χέρια, κάποιους μετανάστες έστω διαφορετικών φυλετικών, θρησκευτικών, πολιτισμικών χαρακτηριστικών, αλλά σε σαφώς ανεκτά όρια, ώστε να μην αλλοιωθεί η ομοιογένεια των Ελλήνων και η πολιτισμική, θρησκευτική, φυλετική ταυτότητα αυτού του Ιστορικού τόπου υποθηκεύοντας το μέλλον των παιδιών μας. Κύρια επιδίωξή μας στους δύσκολους αυτούς καιρούς πρέπει να είναι η συνέχεια του Γένους και του Έθνους. Όλες οι εξουσίες άλλωστε υπάρχουν υπέρ του Λαού και του Έθνους, όπως λέγει το πρώτο άρθρο του Συντάγματος.

Με την Λαθρομετανάστευση (πλέον των 2.000.000) ήδη έχουμε ξεπεράσει τα όρια της Ανοχής, πολλώ δε μάλλον την στιγμή που η υπογεννητικότητα των Ελλήνων (δείκτης 0,9 αντί τουλάχιστον 2,1) υπόσχεται την βέβαιη εξαφάνιση της φυλής μας εντός 50 ετών. Ανεκτό ποσοστό μεταναστών για τις Ευρωπαϊκές χώρες είναι το 3% έως 5% επί του γηγενούς πληθυσμού, αν και οι Ισπανοί, Γάλλοι, Ιταλοί, Άγγλοι, Γερμανοί αριθμούν από 40 έως 80 εκατομμύρια. Δηλαδή στην Ελλάδα μπορούμε να ανεχθούμε θεωρητικά 400.000 μετανάστες. Λογικά όμως πρέπει να δεχθούμε πολύ λιγότερους λόγω του κινδύνου εκ της δικής μας υπογεννητικότητας και της δικής των υπεργεννητικότητας, και φυσικά από χώρες που εμείς πρέπει να επιλέξουμε. Δεν θα θέλαμε π.χ. Μουσουλμάνους (Ασιάτες ή Αφρικανούς) διότι αρκετούς έχουμε ήδη στην Θράκη, που τους χρησιμοποιούν οι Τούρκοι για ποικίλες διεκδικήσεις εναντίον μας. Ούτε φυσικά θα θέλαμε μετανάστες από εν δυνάμει εχθρούς, κατοίκους άλλων γειτονικών κρατών που εποφθαλμιούν Ελληνικά εδάφη και σε μια πολεμική αναταραχή στα Βαλκάνια (…δεν θα έχουμε φυσικά αιώνια ειρήνη) θα στραφούν εκ των έσω εναντίον μας. Τα εσωτερικά Ευρωπαϊκά σύνορα όμως δυστυχώς καταργούνται, στο όνομα της Παγκοσμιοποίησης (τάχα Ευρωπαϊκής ενοποίησης), χωρίς να έχουμε διασφαλιστεί από έναν τέτοιο κίνδυνο.

Η Ελλάδα ήταν και είναι κράτος Εθνικό. Αν κανείς αμφιβάλει, ας διαβάσει το Σύνταγμα της Ελλάδος, στο οποίο όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες ορκιζόμαστε πίστη. Όποιος δεν το σέβεται πρέπει να θεωρηθεί …φασίστας. Πολλοί όμως Πολιτικοί και πληθώρα Κομματικών στελεχών δεν σέβονται το Σύνταγμα της Χώρας. Στο μέγιστο εθνικό θέμα της λαθρομετανάστευσης, δηλαδή εισβολής και εποικισμού της χώρας από αλλοεθνείς, σαν να υφιστάμεθα έναν ιδιότυπο πόλεμο (…μεθόδευση των Παγκοσμιοποιητών) διακηρύσσουν στα πολιτικά τους προγράμματα ευθαρσώς, ότι απαιτούν νομιμοποίηση όλων των λαθρομεταναστών, και ίσα δικαιώματα με τους Έλληνες. Δηλαδή όλους αυτούς τους εξαθλιωμένους θέλουν να τους κάνουν Έλληνες πολίτες, για να τους ψηφίζουν (…εκλογική πελατεία). Δηλαδή θέλουν αντισυνταγματικά να δώσουν τέλος στην Ελληνική λαϊκή κυριαρχία, προς ίδιον όφελος, και φυσικά προς όφελος των Παγκοσμιοποιητών, που δεν θέλουν εμπόδια από Εθνικά Κράτη στην Πλανητική τους επερχόμενη κυριαρχία. Ωφελεί αυτό τους Έλληνες; Τοιούτοι Κομματικοί επαγγελματίες και τρόφιμοι «ανθρωπιστικών» ΜΚΟ (Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων of Soros group) φωνασκούν, ενισχύουν, οργανώνουν και εξωθούν τους μετανάστες σε διαδηλώσεις ενάντια στον «ρατσισμό» και τον «φασισμό» των Ελλήνων, ενώ αυτοί οι τοιούτοι «Έλληνες» πρωτίστως παρανομούν εναντίον των Συνταγματικών μας διατάξεων και εκφράζουν ρατσισμό κατά των γηγενών Ελλήνων, που δεν χρωστούν τίποτα σε κανέναν ξένο. Αντιθέτως, αυτοί μας οφείλουν ό,τι θετικό πολιτικό και πολιτιστικό χαρακτηριστικό υιοθέτησαν, που εξέπεμψε το Ελληνικό Πνεύμα (Φιλοσοφία, Θεολογία, Δημοκρατία, Επιστήμες, Τέχνες, Αθλητισμό). Γι' αυτό η Ελλάδα πρέπει να κηρυχθεί Προστατευόμενη Χώρα του Φωτός, όπως κάνουν για κάθε ιδιαίτερο μνημείο ή δρυμό.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Οι Λαθρομετανάστες θέλουν στέγη, φροντίδα, δουλειά, που δεν έχουν στις χώρες τους. Εμείς όμως αγωνιζόμαστε μια ζωή για να τα αποκτήσουμε και αυτοί τα θέλουν έτοιμα στο πιάτο. Έχουμε εμείς καμμία τέτοια υποχρέωση απέναντί τους; Με τα χρήματα του Ελληνικού λαού θα τραφούν και θα στεγαστούν όλης της γης οι πεινασμένοι; Η φιλευσπλαχνία, ο αλτρουϊσμός, η λύπηση, η αγάπη έχουν και αυτά τα ανθρώπινα όριά τους, αλλιώς θα είμασταν άγγελοι ή θεοί. Με μεταναστευτική άδεια μέσω Πρεσβειών (για συγκεκριμένη πόλη και για συγκεκριμένο επάγγελμα) ξεκινούσαν οι Έλληνες μετανάστες για Γερμανία, Βέλγιο κτλ., δηλαδή δεν πήγαιναν εκεί λαθραία. Οι Έλληνες δεν θέλουν να μεταλλαχθούν σε ένα πολυεθνικό και πολυπολιτισμικό μόρφωμα τύπου Αμερικής, επειδή το θέλουν κάποιοι ανεγκέφαλοι Κομματικοί και το επιδιώκουν οι εχθροί των Εθνών. Αν υπάρχει περί τούτου αμφιβολία, ας γίνει Δημοψήφισμα, τί σόι Δημοκρατία έχουμε άλλωστε;


Υ.Γ.

Και πριν αλέκτωρ λαλήσει, στην εφημερίδα του Θριασίου (30-9-09) δημοσιεύονται τα «έργα και ημέραι» του Οικολόγου Πράσινου Μιχάλη Τρεμόπουλου. Αυτός ο καλός «Έλλην» ερωτά την Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατά του Ρατσισμού και των Διακρίσεων, κοινώς μας καταδίδει στην γνωστή ECRI που εγκαλεί κάθε τόσο την Ελλάδα (βλ. 68σέλιδο πόρισμα Σεπτ. 2009), τα εξής, αφού κάνει και σχετικό πρόλογο: Θέμα: «Καταπολέμηση του ρατσισμού και των φυλετικών διακρίσεων στην Ελλάδα» (Σταχυολογώ…): «Η Ελλάδα δεν έχει επικυρώσει ακόμη το Πρωτόκολλο 12 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου. Η Ελληνική νομοθεσία δεν αναγνωρίζει ως ιδιαίτερης μορφής έγκλημα τον ρατσισμό και την ξενοφοβία. Το τελευταίο διάστημα μάλιστα έχουν πολλαπλασιαστεί τα κρούσματα ωμής ρατσιστικής βίας από συμμορίες ακροδεξιών νεοναζιστών, αλλά και από την ίδια την Ελληνική Αστυνομία. Η ECRI συνιστά έντονα στις ελληνικές αρχές να δράσουν σθεναρά για να διασφαλίσουν την τιμωρία των παραβάσεων, ώστε να καταπολεμήσουν κατάλληλα την υποκίνηση φυλετικού μίσους. Είναι διατεθειμένη η Επιτροπή να κάνει συστάσεις στην Ελλάδα ούτως ώστε να διασφαλίσει την τιμωρία κομμάτων (όπως το ΛΑΟΣ), οργανώσεων και υπεύθυνων για την διάδοση ρατσιστικών στερεοτύπων και μισαλλόδοξων ρατσιστικών σχολίων, καθώς και την απαγόρευση της λειτουργίας νεοναζιστικών ομάδων, όπως η Χρυσή Αυγή;». Αυτόν λοιπόν τον καλό «Έλληνα» και προπαντός «Δημοκράτη» θα πληρώνει το Ελληνικό Δημόσιο (όλοι εμείς) ως Ευρωβουλευτή, για να υποστηρίζει με το ανθελληνικό του παραλήρημα (ως ελληνόφοβος και ρατσιστής κατά των Ελλήνων) τα πορίσματα υπόπτων Ευρωπαϊκών Επιτροπών (…πολλά λέγονται για τον ρόλο προσώπων τύπου Σόρος), που έρχονται σε σαφή αντίθεση με το Ελληνικό Σύνταγμα, το οποίο προστατεύει τον Λαό και το Έθνος των Ελλήνων.

του Αναστασίου Στάμου


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x