Ανοίγει τις πόρτες του το ανακαινισμένο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Ανοίγει τις πόρτες του το ανακαινισμένο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά


0 0 ψήφοι
Article Rating

Την επαναλειτουργία, στις 21 Σεπτεμβρίου 2013, του Δημοτικού Θεάτρου ανακοίνωσε ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος.

Όπως είπε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, «η ανάδοχος εταιρεία που ανέλαβε την αποκατάσταση του Θεάτρου φρόντισε να αναδείξει τους χώρους και τα εικαστικά του στοιχεία, παντρεύοντάς τα με τα πιο υπερσύγχρονα τεχνολογικά, φωτιστικά και ηχητικά μέσα, ώστε να μπορούμε σήμερα να είμαστε περήφανοι που ένα τέτοιο κτίριο κοσμεί τη πόλης μας και θα μπορεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να φιλοξενήσει θεατρικές και καλλιτεχνικές παραστάσεις μεγάλου βεληνεκούς».

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Υπογράμμισε, επίσης, πως «η σημερινή μορφή του Δημοτικού Θεάτρου απαιτεί την στελέχωση

από προσωπικό που θα διαθέτει εξειδικευμένες γνώσεις τόσο σε καλλιτεχνικά θέματα, όσο και σε θέματα διαχείρισης μεγάλης χωρητικότητας εγκαταστάσεων.

Σύμφωνα με τον κ. Μιχαλολιάκο, το θα αποτελέσει ένα υπερσύγχρονο πολιτιστικό κέντρο διεθνών προδιαγραφών, το οποίο θα μπορεί να υποστηρίζει τον προγραμματισμό υψηλού επιπέδου θεατρικών, μουσικών, χορευτικών, λυρικών, πολιτιστικών και συνεδριακών εκδηλώσεων.

«Το Δημοτικό θα μεθοδεύσει Καλλιτεχνικό άνοιγμα προς τις Μεσογειακές χώρες και θα καταστεί πνευματικός πόλος της ευρύτερης περιοχής και Μεσογειακό Κέντρο Πολιτισμού, ένα της Μεσογείου, το οποίο θα στηρίζει μεγάλες εκδηλώσεις» τόνισε ο κ. Μιχαλολιάκος.


http://news.in.gr

 

Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x