38ο Δημοτικό Πειραιά | Ένα σχολείο γεμάτο χαμόγελα χάρη στους pireactive

38ο Δημοτικό Πειραιά | Ένα σχολείο γεμάτο χαμόγελα χάρη στους pireactive


0 0 ψήφοι
Article Rating

διαβάζουμε στο pireactive.wordpress.com

Μπορείς να αλλάξεις κάτι; κι αν ναι πώς; κι αν όχι γιατί; Πόσα μπορείς να κατορθώσεις αν συνεργαστείς, προσφέρεις, φανταστείς κάτι πέρα από αυτό που βλέπεις; σίγουρα περισσότερα από όσα έχεις ήδη!

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Κάπως έτσι χρώματα και χαμόγελα ανακατεύτηκαν για να μας δώσουν ένα υπέροχο αποτέλεσμα στο 38ο δημοτικό σχολείο Πειραιά!

Η δράση πραγματοποιήθηκε σε 2 στάδια!Αρχικά ένα τεράστιο φιδάκι που επιμελήθηκε ο Μιχάλης από την ομάδα μας κι ένα σκάκι που έφτιαξαν η και η Κατερίνα έγιναν τα νέα πεδία για παιχνίδι και δράση για τους μαθητές που ενθουσιάστηκαν με την καινούργια

τους εσωτερική αυλή!

Λίγες μέρες μετά ήταν ο Παναγιώτης Καργάκος που προσφέρθηκε εθελοντικά για άλλη μια φορά και στόλισε τους εξωτερικούς τοίχους του σχολείου με υπέροχα γκράφιτι, ενώ τους υπόλοιπους χώρους τους περιποιήθηκαν μέλη της ομάδας μας μαζί με δασκάλους, γονείς και ασφαλώς τα παιδιά!!!


Τα πινέλα λερώθηκαν, τα μουντά χρώματα άλλαξαν, οι τοίχοι γέμισαν με μηνύματα και το σχολείο έγινε καθρέπτης των ψυχών που συμμετείχαν σε αυτή τη δράση!

Πούλια και ένα ζάρι δόθηκαν στα πιτσιρίκια για να ολοκληρωθεί το παιχνίδι τους στην αυλή τους και τα πρόσωπα άρχισαν να γεμίζουν χαμόγελα!

Και στο τέλος κάτι άλλαξε, κάτι καταφέραμε, λίγο ή πολύ δεν ξέρουμε, πάντως το καταφέραμε όλοι μαζί…

και γι΄αυτό σας ευχαριστούμε!!!

 

Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x