Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο θα λειτουργήσει στο Ωραιόκαστρο

Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο θα λειτουργήσει στο Ωραιόκαστρο


0 0 ψήφοι
Article Rating

Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση Ανοιχτών Λαϊκών Πανεπιστημίων σε Μυτιλήνη, Τρίκαλα, Βόλο και Λάρισα,η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία Ακαδημία των Πολιτών προκηρύσσει τη λειτουργία του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου στο Δήμο Ωραιοκάστρου του Νομού Θεσσαλονίκης.

 

Τα μαθήματα θα έχουν τη μορφή τρίωρων εβδομαδιαίων διαλέξεων και θα διεξάγονται στην αίθουσα “Παύλου Μελά” στο κτίριο Διοίκησης του Δήμου Ωραιοκάστρου ενώ αναμένεται να ξεκινήσουν τον ερχόμενο Οκτώβριο με τον πρώτο κύκλο μαθημάτων να έχει σαν θέμα την “Ψυχολογία-Συμβουλευτική”.

Για την εγγραφή οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να φέρουν μαζί τους μία φωτοτυπία της αστυνομικής τους ταυτότητας, μία μικρή φωτογραφία για τη σπουδαστική τους ταυτότητα και 80 ευρώ για την ετήσια συνδρομή τους.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

 

Για εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν στο 6973333422 τις ώρες 09.00 – 13.00, με την κ. Τσακράκη Τάνια, συντονίστρια του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Ωραιοκάστρου ή στα κεντρικά γραφεία της Ακαδημίας των Πολιτών στα τηλέφωνα 2251054739, 6970069007 και 6981067776.

Ειδήσεις για τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο


Πηγή: Καλά Νέα … Υπάρχουν κι αυτά

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x