Απ’ τη σκοπιά του Έλληνα… αλλοδαπού!

Απ’ τη σκοπιά του Έλληνα… αλλοδαπού!


0 0 ψήφοι
Article Rating

”Καυτή Ερώτηση” προς τη Βουλή των Ελλήνων
για το ύψιστο εθνικό μας πρόβλημα, την υπόθεση των Σκοπίων!
(Την οποία επαναλαμβάνω, συνεχώς και αδιάκοπα, ήδη απ'το έτος 1996)

Κοινοποίηση:  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κυβέρνηση, αντιπολίτευση και λοιπά πολιτ. Κόμματα, Εκκλησία, Μακεδονικές Οργανώσεις και εντός κι'εκτός Ελλάδας, Ακαδημία Αθηνών, ΑΕΙ, Εταιρ.Μακεδ.Σπουδών και λοιπών άλλων ελληνικών Φορέων απανταχού Γης!

Η σελίδα αυτή εστάλλει απανταχού και συνεχίζω να τη στέλνω συνεχώς και αδιάκοπα απ'το 1996 έως και σήμερα…!

Αφορά: το εικονιζόμενο γραμματόσημο της Γιουγκοσλαβίας που εκδόθηκε το 1939 και κυκλοφόρησε επισήμως έως το 1944 – έτος … βαπτιστηρίων των Σκοπίων,  απ'τον ανθέλληνα Τίτο, σε …””!

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Με το γραμματόσημό τους αυτό – ντοκουμέντο μεγίστης σημασίας για την Ελλάδα – αναμφισβήτητα και αδιάψευστα πλέον καταρρέει ο μύθος της …”ς” των Σκοπίων: το όνομά τους, όπως φαίνεται-αποδεικνύεται σ'αυτό, είναι VARDARSKA“.

Ο τότε πρωθυπουργός Ανδρέας Παπανδρέου, σε μιά απ'τις τελευταίες του ομιλίες στη Βουλή των Ελλήνων, έδωσε το λόγο του (δεσμεύοντας έτσι το ΠΑΣΟΚ) ότι η Ελλάδα ουδέποτε θ'αναγνωρίσει κράτος που θα περιέχει στην ονομασία του  τη λέξη ”ή, παράγωγό της.  Σήμερα, ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του γιά την τελική έκβαση αυτής της, υψίστης σημασίας, εθνικής μας υπόθεσης – για το δράμα αυτό του Ελληνισμού!

Με αγανάκτηση, λύπη και απογοήτευση μεγάλη, εμείς οι ξενιτεμμένοι Έλληνες, αποδώ απ'τον αφιλόξενο παγωμένο βορρά, ρωτάμε τον πρώην υπουργό εξωτερικών Γιώργο Παπανδρέου, την τότε Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, την σημερινή υπουργό εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, την Κυβέρνηση της ΝΔ  και περισσότερο την πρώην και νυν Βουλή των  Ελλήνων:


Γιατί προδώσατε το λόγο του Ανδρέα Παπανδρέου, και τον ελληνικό λαό, που σας ψήφισε για να προστατεύσετε την Ιστορία του, τον Πολιτισμό του, την Τιμή του  –  αναγνωρίζοντας εν ψυχρώ τα Σκόπια σαν κράτος με τ'όνομα ”” –  αφού η Ελλάδα (αμέσως μετά το θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου) συναλάσσεται πλέον επισήμως και αδιάκοπα με το ”κράτος” αυτό, που αναιδέστατα αποκαλείται πλέον ντε φάκτο …Μακεδονικό Έθνος(;;;)

Και μην μας πείτε ότι: <<…ναι μεν συνεργαζόμασται με το κράτος αυτό, αλλά δεν το αναγνωρίζουμε …>>

Διότι κύριοι, ό'τι δεν αναγνωρίζουμε, αυτό δεν υπάρχει και με κάτι που δεν υπάρχει δεν μπορούμε να συνεργαστούμε. Κι'όταν εμείς  μπορούμε και συνεργαζόμαστε με κάτι που … δεν υπάρχει, τότε μας έχει εγκαταλήψει η λόγική μας, είμαστε παράλογοι…!

Ήδη, στα σχολικά βιβλία των ”κυρίων” αυτών αναφέρονται σχολαστικά και περίτρανα οι …ένδοξοι ”πρόγονοί”τους  κι'. Σε χαρτονόμισμά τους φιγουράρει ο Λευκός Πύργος στην …παραλία της Θεσσαλονίκης, στο χάρτη τους τα σύνορά τους με την Ελλάδα είναι η … Κοζάνη. Και τώρα στείνουν στην κεντρική τους πλατεία και το άγαλαμα του Μ. Αλέξανδρου σε ύψος  οκταώροφης πολυκατοικίας. Κι' εσείς τους στρώνετε κόκκινα χαλιά ερχόμενοι στην Ελλάδα σαν αρχηγοί … ”Μακεδονικού Έθνουςκαι μάλλιστα με αεροπλάνο τους που γράφει πάνω ””…!

Η απάθειά σας (όλων σας – και των 300) απέναντι στη φρικτή αυτή ταπείνωση του Ελληνισμού απ'τους Σκιοπιανούς, σίγουρα θα καταγραφεί στην Ιστορία σαν η πιό μαύρη κηλίδα στο πέτο σας – όπως σίγουρο είναι ότι οι απόγονοί σας θα ντρέπονται που τους …γεννήσατε…!

Είναι ακόμη καιρός ν'αποτρέψετε την ατίμαση αυτή της Ελλάδας και του Ελληνισμού:

Απομονώστε, πάραυτα, τα παράσιτα αυτά των Σκοπίων κόβοντας, διά νυκτός, κάθε σχέση μαζί τους:
σχέση πολιτική, οικονομική, εμπορική, πολιτιστική  – ”εξαφανίστε” τους έστω διά …σκέψεως!

(Αν δεν σας απέμεινε ίχνος από τιμή και φιλότιμο Ελληνανθρώπου, για να στείλετε μιά διμοιρία … απόστρατους Λοκαντζίδες στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων να ”στήσουν” την … πάλε ποτέ ένδοξη ελληνική Σημαία – να ησυχάσουμε…!

Το κοινοβούλιο των Τουρκαλάδων γιατί έστειλε πρόσφατα 100.000 στρατό κι'άρπαξε, χωρίς καμιά αιτία, τη μισή Κύπρο και τώρα, οι Ευρωπαίοι, όλοι αυτοί οι …”αγαπημένοι” μας φίλοι, βλέπε Günther Beckstein, κάνουν εκεί … ευτυχισμένες διακοπές ;;;)

Ήδη, τα κόκκαλα των μεγάλων νεκρών της φιλής μας αναδείονται στούς τάφους τους κι'όπου νάναι θ'αρχίσουν να εξφενδονίζονται στα κεφάλια σας…!

Θα είστε άχριστοι και ανάξιοι να κουβαλάτε στην πλάτη σας το βαρύ φορτίο της κληρονομιάς του πολιτισμού της Γης, αν αφήσετε το …”συνονθήλευμα” αυτό να ποδοπατήσει τα και τα Όσια των Ελλήνων – να ταπεινώσει τόσο φρικτά τον Ελληνισμό!

Κώστας Γκαλιμάνης, Γερμανία,  Αύγουστος 2009,  φαξ: 0049-7733-6820

[email protected] / paradoxon888@yahoo.de

Υ.Γ.  Ο ίδιος είμαι πάντα στη διάθεση οποιουδήποτε και για  οτιδήποτε αφορά το γραμματόσημο, πρωτότυπο του οποίου ευχαρίστως παραχωρώ πάραυτα σε οποιοδήποτε επίσημο πολιτικό πρόσωπο … δια τα περαιτέρω…!

0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x