ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΓΔΑΡΑΝΕ! ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΟΚΡΑΤΕΣ!

ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΓΔΑΡΑΝΕ! ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΟΚΡΑΤΕΣ!


0 0 ψήφοι
Article Rating

Αγαπητά μέλη και φίλοι του ΥΣΕΕ

Όλοι γνωρίζετε ότι εδώ και αρκετό καιρό το διεθνές εβραϊκό, αμερικανικό και βρετανικό κεφάλαιο έχει εξαπολύσει επίθεση κατά του Ευρώ, καθώς και ότι η αρμόδια για την υπεράσπισή του Ευρωπαϊκή Ένωση, αντί για οικονομική αντεπίθεση έχει επιλέξει να μεταβιβάσει το πρόβλημα στις ασθενείς «νότιες» οικονομίες (Ελλάδα, Ισπανία, Πορτογαλία) με πρώτη την σχεδόν πτωχευμένη της καταλεληλατημένης πατρίδας μας.

Όλοι γνωρίζετε επίσης ότι το ελληνικό κράτος έχει επιλέξει αντί για θεσμική ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ αναδιανομή του πλούτου την εύκολη αλλά αναποτελεσματική συνταγή τού περαιτέρω υποβιβασμού του βιοτικού επιπέδου των εργαζομένων, των συνταξιούχων και των ανέργων με μείωση εισοδήματος και φόρους κατανάλωσης που εκτοξεύουν σε ακόμα μεγαλύτερα ύψη τις ήδη υψηλές (τις υψηλότερες όλες της Ευρώπης!) τιμές των ειδών καθημερινής ανάγκης.

Όλοι γνωρίζετε τέλος ότι τον μεγαλύτερο πλούτο, το μεγαλύτερο ετήσιο εισόδημα αλλά και την μεγαλύτερη συνάμα φοροαπαλλαγή (που αγγίζει την μηδενική φορολόγηση!) απολαμβάνει στην χώρα μας η παρασιτική ορθόδοξη θεοκρατία μέσα από τις ΧΙΛΙΑΔΕΣ εκκλησιαστικές και περιεκκλησιαστικές νομικές οντότητές της, ενώ ΚΑΜΜΙΑ κυβέρνηση έως τώρα δεν έδειξε ή δείχνει πολιτική διάθεση να βάλει τέλος σε αυτόν τον παραλογισμό. Ακόμα χειρότερα, η έως τώρα επί του θέματος περίεργη «ομερτά» των Μαζικών Μέσων Ενημέρωσης (ένδειξη του ότι ίσως ελέγχονται οικονομικά από τους βαθύπλουτους θεοκράτες) έχει τώρα επεκταθεί και σε όλα τα εντός Βουλής πολιτικά κόμματα, κάτι που δείχνει ότι ίσως πλέον έχουν και αυτά εξαγοραστεί.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Προκειμένου να αρθρώσουμε τον λόγο που όλοι αυτοί φροντίζουν να μην αρθρωθεί, το ΥΣΕΕ αποφάσισε να τυπώσει μερικές δεκάδες αεροπανό με το σύνθημα

ΑΡΚΕΤΑ ΓΔΑΡΑΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ!

ΠΑΡΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!


και να τα τοποθετήσει σε καίρια, μεγάλης κυκλοφορίας, σημεία (αερογέφυρες κ.λπ.).

Καθώς το κάθε αεροπανό διαστάσεων 3 Χ 1 μ. κοστίζει 60 ευρώ (20 ευρώ ανά τ.μ.) το όχι πλούσιο ταμείο του φορέα μας αντέχει να πληρώσει γύρω στα 10 – 15 αεροπανό, πράγμα «ηρωϊκό» μεν αλλά ανεπαρκέστατο εάν θέλει κανείς να μιλήσει για αποτελεσματική παρέμβαση.

Αγαπητά μέλη και φίλοι του ΥΣΕΕ
εάν θέλετε να βοηθήσετε αυτή την παρέμβαση να αποκτήσει το (πρώτο) μέγεθος που πρέπει απέναντι σε ένα τέτοιου (πρώτου) μεγέθους εθνικό, οικονομικό και προσωπικό μας πρόβλημα, βοηθήστε τον αριθμό αυτών των αεροπανό να αυξηθεί, συνεισφέροντας όποιο ποσό εσείς κρίνετε πρέπον μέχρι την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου στον λογαριασμό του εξουσιοδοτημένου ταμία μας: 385 – 002786 – 000019 (ALPHA BANK, δικαιούχος Κ. Κεχαγιάς, ΙΒΑΝ GR36 0140 3850 3850 0278 6000 019)    

Εμπρός να εκπλήξουμε δυσάρεστα αυτούς που έχουν επενδύσει στην κατασκευασμένη αδράνεια των μαζών. Η διαβουκόλησή μας δεν θα περάσει!

ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΓΔΑΡΑΝΕ! ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΟΚΡΑΤΕΣ!

YSEE [[email protected]]


Διαβάστε επίσης σχετικά:

Λαθοs Κατευθυνση στο επικαιροποιημενο Προγραμμα οικονομικηs Σταθεροτηταs και Αναπτυξηs τηs Ελλαδοs

ΤΟ ΠΟΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Περισσότερο ψηφισμένο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x