Αυστραλία | Οι ομογενείς στο πλευρό των δοκιμαζομένων Ελλήνων

Αυστραλία | Οι ομογενείς στο πλευρό των δοκιμαζομένων Ελλήνων0 0 ψήφοι
Article Rating

Από τότε που ξέσπασε η κρίση στην Ελλάδα πολλές από τις εκδηλώσεις των ομογενειακών οργανώσεων της Αυστραλίας έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Στόχος τους αποτελεί η συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση διαφόρων φορέων που προσφέρουν κοινωνικό έργο σε δοκιμαζόμενες οικογένειες πίσω στην πατρίδα.

Την περασμένη εβδομάδα η ΑΧΕΠΑ οργάνωσε εκδήλωση, σε παραλιακή τοποθεσία της Μελβούρνης, όπου συγκέντρωσε 32.000 δολάρια για την ενίσχυση της οργάνωσης «Κιβωτός του Κόσμου» που δραστηριοποιείται στη μέριμνα παιδιών που ζουν σε συνθήκες εξαθλίωσης και υποσιτισμού, χωρίς ιατρική φροντίδα, χωρίς μέλλον, τα περισσότερα από μονογονικές οικογένειες, αλλά και πολλά χωρίς γονείς.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Εξάλλου για την ενίσχυση της οργάνωσης «Κιβωτός του Κόσμου» το νεοσύστατο τμήμα Αχιλλέας Νο. 24, των νέων της ΑΧΕΠΑ Βικτωρίας συγκέντρωσε άλλες τρεις χιλιάδες δολάρια. Την ίδια στιγμή και η Ένωση Θεσσαλονικέων «Ο Λευκός Πύργος» συγκέντρωσε 4.000 δολάρια για το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.


Συνολικά όμως οι ομογενείς της Αυστραλίας έχουν προσφέρει τον τελευταίο χρόνο πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια σε φορείς της Ελλάδας για να συνδράμουν συμπατριώτες μας που δοκιμάζονται.

http://www.flashnews.gr via http://www.ellinikoproion.gr

 

Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x