Οι γιατροί της Αθήνας στο πλευρό των αναξιοπαθούντων

Οι γιατροί της Αθήνας στο πλευρό των αναξιοπαθούντων0 0 ψήφοι
Article Rating

Στη δημιουργία δικτύου εθελοντών γιατρών, που θα εξετάζουν τους ανασφάλιστους ασθενείς στις γειτονιές της πόλης, προχωρά ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν στην προσπάθεια.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ς, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών σε συνεργασία με την ιστοσελίδα www.nowdoctor.gr καλεί τα μέλη του που εργάζονται στην πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια ή τριτοβάθμια περίθαλψη, “να απλώσουν το χέρι τους αναξιοπαθούντες πολίτες και να προσφέρουν λίγο από το χρόνο τους και το δυναμικό τους για τους ευπαθείς συμπολίτες μας”.

Οι εθελοντές γιατροί της Αθήνας μπορούν να εγγραφούν στην ιστοσελίδα, αναφέροντας επακριβώς τις μέρες και ώρες που διαθέτουν για δωρεάν εξετάσεις και οι ανασφάλιστοι πολίτες θα τους αναζητούν μέσω αυτής, ανά ειδικότητα και περιοχή.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Ο ασθενής θα πρέπει να προσκομίσει έγγραφα που θα αποδεικνύουν ότι είναι ανασφάλιστος και ο γιατρός, αφού τον εξετάσει, θα τον καταγράφει στο Βιβλίο Ασθενών ως δωρεάν εξέταση. Κάθε μήνα, ο εθελοντής γιατρός έχει την υποχρέωση να δηλώνει στον Ιατρικό Σύλλογο τους ασθενείς που εξέτασε.

http://www.rafinanews.gr


Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x