Δέκα Σημεία που Καθορίζουν έναν Χριστιανό!


0 0 ψήφοι
Article Rating

10 – Αρνείστε σθεναρά την ύπαρξη χιλιάδων Θεών άλλων θρησκειών, αλλά προσβάλλεστε αν κάποιος αρνείται την ύπαρξη του Θεού σας.

9 – Αισθάνεστε προσβεβλημένος όταν λένε οι επιστήμονες ότι οι άνθρωποι εξελίχθηκαν από τις μικρότερες μορφές ζωής, αλλά δεν έχετε κανένα απολύτως πρόβλημα με τη βιβλική αφήγηση που θεωρεί ότι δημιουργηθήκαμε από την λάσπη.

8 – Γελάτε με τους πολυθεϊστές, αλλά δεν έχετε κανένα πρόβλημα πιστεύοντας σε έναν τριαδικό Θεό.

7 – Νευριάζετε όταν ακούτε για τις «αγριότητες» που αποδίδονται στον Αλλάχ, αλλά δεν σας αγγίζει καθόλου το γεγονός πώς ο Θεός Γιαχβέ θανάτωσε όλα τα μωρά της Αιγύπτου κατά την Έξοδο και διέταξε την εξάλειψη ολόκληρων εθνικών ομάδων – συμπεριλαμβανομένων των γυναικών, των παιδιών, των ζώων ακόμη και των δέντρων!

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

6 – Γελάτε με τις ινδικές πεποιθήσεις που θεοποιούν τους ανθρώπους και με τις ελληνικές αξιώσεις για τους Θεούς που κοιμούνται με γυναίκες, αλλά δεν έχετε κανένα πρόβλημα στο ότι το Άγιο Πνεύμα γονιμοποίησε την Μαρία, η οποία γέννησε έπειτα έναν Θεάνθρωπο τον οποίο τον σκότωσαν, έπειτα επέστρεψε στη ζωή και ανήλθε στον ουρανό.

5 – Είστε πρόθυμοι να περάσετε τη ζωή σας ψάχνοντας κάποιο παραθυράκι ώστε να παρερμηνεύσετε την επιστημονικά καθιερωμένη ηλικία της γης (4.55 δισεκατομμύρια έτη), αλλά δεν βρίσκετε τίποτα το λανθασμένο με την υιοθέτηση των ημερομηνιών που καταγράφονται από τους προϊστορικούς φυλέτες του Ισραήλ που κάθονται στις σκηνές τους και που υποθέτουν ότι η γη είναι μερικές γενεές παλαιά.

4 – Θεωρείτε ότι ολόκληρος ο πληθυσμός αυτού του πλανήτη, με εξαίρεση τους ομοπίστους σας, αποκλείοντας όλους εκείνους που πιστεύουν σε άλλες αιρέσεις – θα περάσουν την αιωνιότητα σε μια κόλαση βασάνων. Και όμως θεωρείτε τη θρησκεία σας «την πιο ανεκτική» και τον Θεό σας υπόδειγμα «αγάπης».


3 – Ενώ η σύγχρονη επιστήμη, η ιστορία, η γεωλογία, η βιολογία, και η φυσική έχουν αποτύχει να σας πείσουν, μια χούφτα ανόητων που μιλούν διάφορες γλώσσες γνωρίζουν όλα όσα χρειάζεστε για να αποδείξετε τον χριστιανισμό.

2 – Καθορίζετε το 0.01% ως «υψηλό ποσοστό επιτυχίας» όταν αφορά τις απαντημένες προσευχές. Θεωρείτε πως τα στοιχεία αυτά αποδεικνύουν ότι η προσευχή λειτουργεί! Και σκέφτεστε ότι η υπόλοιπη ΑΠΟΤΥΧΙΑ 99.99% ήταν απλά η θέληση του Θεού.

1 – Ξέρετε πραγματικά πολύ λιγότερα πράγματα από πολλούς άθεους και Αγνωστικιστές όσον αφορά την ίδια την Βίβλο, το χριστιανισμό και την ιστορία της εκκλησίας σας – αλλά ακόμα σας αρέσει να αποκαλείστε Χριστιανός.

ΠΗΓΗ: http://nespa.pblogs.gr/2007/04/56245.html  και

http://www.greatlie.com/xristianismos/bible/1453-deka-simeia-pou-kathorizoun-enan-xristiano.html

Πηγή: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΕΡΑ

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x