Διανομή ρούχων και υποδημάτων από το Δήμο Πάτρας

Διανομή ρούχων και υποδημάτων από το Δήμο Πάτρας0 0 ψήφοι
Article Rating

Από την Δευτέρα ξεκίνησε η διανομή ρούχων και υποδημάτων από τη Δημοτική Ιματιοθήκη, και θα διαρκέσει για τρεις με τέσσερις εβδομάδες, όπως έγινε γνωστό από την Αντιδημαρχία Υποστήριξης Δημότη, Εθελοντισμού, Ισότητας Φύλων, και Ένταξης Μεταναστών.

Η διανομή γίνεται σε συγκεκριμένες ημέρες και ώρες, που αναγράφονται στην κάρτα που δίνεται στους πολίτες από την Τράπεζα Τροφίμων, όταν παίρνουν τα τρόφιμα.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Η προσφορά των πολιτών ήταν τόσο απλόχερη, που έχουν γεμίσει δύο αίθουσες στο Αρσάκειο από ρούχα και παπούτσια, ενώ φορτηγά που γέμισαν από τις προσφορές στα Δημοτικά Διαμερίσματα της Πάτρας, διαρκώς ξεφορτώνουν.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, όπως

είπε η αντιδήμαρχος κυρία Μαρία Ανδρικοπούλου –Ρούβαλη, να βοηθηθούν και άλλες οικογένειες οι οποίες έχουν ανάγκη, πλην των 1.200 που είναι καταγεγραμμένες στην Τράπεζα Τροφίμων.

Γι αυτό το λόγο, έχουν σταλεί από την Αντιδημαρχία επιστολές στους Διευθυντές των σχολείων του Δήμου και στους Συλλόγους Γονέων, με τις οποίες γίνεται γνωστό, ότι τα ρούχα που έχουν συγκεντρωθεί, μπορούν να βοηθήσουν πέντε οικογένειες από κάθε σχολείο, δηλαδή επιπλέον 1.500 οικογένειες, οι οποίες αντιμετωπίζουν σοβαρό οικονομικό πρόβλημα.

Ο Δήμος Πατρέων, ξεκίνησε στα τέλη του 2011 (και συνεχίζεται ως σήμερα, με ολοένα αυξανόμενη ζήτηση, λόγω της κρίσης που ταλανίζει τη χώρα και τους πολίτες), τη λειτουργία της Δημοτικής Ιματιοθήκης, στις Εργατικές Κατοικίες του Νέου Δρόμου στην Πάτρα, με στόχο την παροχή βοήθειας σε πολίτες οι οποίοι αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και με στόχο να διανέμει είδη ένδυσης και υπόδησης, τρεις φορές το χρόνο σε 1.200 πλέον οικογένειες. Κατάφερε όμως, μέσα στο 2012 να τις βοηθήσει πάνω από τέσσερις φορές και σήμερα, μπορεί να βοηθήσει και επιπλέον 1.500 οικογένειες.

http://www.airetos.gr

Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x