Διάθεση αλιευμάτων και οπωροκηπευτικών σε κοινωφελή ιδρύματα του Πειραιά

Διάθεση αλιευμάτων και οπωροκηπευτικών σε κοινωφελή ιδρύματα του Πειραιά


0 0 ψήφοι
Article Rating

Στη διάθεση, σε κοινωφελή ιδρύματα, κατασχεθέντων αλιευμάτων και οπωροκηπευτικών, κατάλληλων προς κατανάλωση, προχώρησε η αντιπεριφέρεια Πειραιά.

Πρόκειται για αλιεύματα 221 κιλών, που βρέθηκαν στην κατοχή πλανόδιων εμπόρων, οι οποίοι δεν διέθεταν τις απαραίτητες άδειες, ενώ κρίθηκαν από τους ελεγκτές κατάλληλα προς κατανάλωση εντός δύο ημερών.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Τα αλιεύματα διατέθηκαν για άμεση κατανάλωση στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας στον δήμο του Πειραιά, στο Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο του Αγίου Φανουρίου στη Δραπετσώνα και στο Ίδρυμα Ορθόδοξος Χριστιανική Αδελφότης «Ο Λυτρωτής» στον Πειραιά.

Επίσης, τρόφιμα φυτικής προέλευσης, συνολικού βάρους 618 κιλών, που κρίθηκαν κατάλληλα για κατανάλωση από τους ελεγκτές, διατέθηκαν στο Φιλόπτωχο Ταμείο του Αγίου Φανουρίου στη Δραπετσώνα.

«Η βοήθεια προς τα παραπάνω Φιλανθρωπικά Ιδρύματα είναι πολύτιμη και αποδεικνύει την έμπρακτη συμπαράστασή μας στις δύσκολες μέρες που περνάμε λόγω της οικονομικής κρίσης» δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, Στέφανος Χρήστου, υπογραμμίζοντας ότι το κοινωνικό έργο της Περιφέρειας θα συνεχιστεί με αμείωτους ρυθμούς και στο μέλλον.

http://www.zougla.gr


 

Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x