Δημοτική Αποθήκη Τροφίμων & Ειδών Πρώτης Ανάγκης στο Δήμο Πετρούπολης

Δημοτική Αποθήκη Τροφίμων & Ειδών Πρώτης Ανάγκης στο Δήμο Πετρούπολης


0 0 ψήφοι
Article Rating

Κάλεσμα προς τους κατοίκους της Πετρούπολης απευθύνει ο Δήμος προκειμένου να σταθούν αλληλέγγυοι και να στη ρίξουν τους συμπολίτες τους.

Η Δημοτική Αποθήκη Τροφίμων & Ειδών Πρώτης Ανάγκης σε λίγο καιρό θα συμπληρώσει ένα χρόνο συνεχούς λειτουργίας και στήριξης εκατοντάδων οικογενειών της Πετρούπολης που έχουν ανάγκη.

Δυστυχώς, λόγω της πρωτοφανούς φορολογικής λαίλαπας, των υψηλών ποσοστών ανεργίας, της δραματικής μείωσης μισθών και συντάξεων, των κάθε είδους χαρατσιών που καλούμαστε συνεχώς να πληρώσουμε, η εξαθλίωση του λαού συνεχώς αυξάνεται και οι αιτήσεις προς την Κοινωνική Υπηρεσία για την παροχή κάθε λογής βοήθειας είναι φαινόμενο καθημερινό.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Οι Πετρουπολιώτες έχουν

αποδείξει ότι μπορούν και στέκονται αλληλέγγυοι στους συνανθρώπους τους που το έχουν ανάγκη και προσφέρουν από το υστέρημά τους ότι είναι δυνατό.  Η Δημοτική Αποθήκη Τροφίμων & Ειδών Πρώτης Ανάγκης στηρίζεται στο μεγαλύτερο μέρος της στις προσφορές των κατοίκων, αλλά και φορέων που έμπρακτα δείχνουν την ευαισθησία τους σε κάθε λογής κοινωνικά προβλήματα.

Επειδή είμαστε σίγουροι ότι η ευαισθησία και η ανθρωπιά μας δεν εξαντλείται αποκλειστικά της περίοδο των εορτών, σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να συνεχίσετε να προσφέρετε κυρίως τρόφιμα μακράς διαρκείας, προκειμένου να διατεθούν στις οικογένειες που έχουν ανάγκη.


Όποιος κάτοικος της Πετρούπολης επιθυμεί να γίνει δικαιούχος της Δημοτικής Αποθήκης Τροφίμων & Ειδών Πρώτης Ανάγκης, πρέπει να επικοινωνήσει με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας, η οποία και έχει την αποκλειστική ευθύνη της λειτουργίας της, στο τηλέφωνο 210 5059604 ή στο γραφείο της (Κρήτης 2, στρογγυλή πλατεία, 1ος όροφος).

Σημεία συλλογής τροφίμων
  • Κοινωνική Υπηρεσία, Κρήτης 2, στρογγυλή πλατεία
  • Δημαρχείο, Κ. Βάρναλη 76-78, 2ος όροφος, 213 2024475
  • Δημοτικό Κολυμβητήριο, Κ.Βάρναλη & Ελαιών, 210 5062961
  • Πνευματικό Κέντρο, Μπουμπουλίνας & Αθ. Διάκου, 2105063710

Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x