Δωρεά 75.000 δολαρίων από την Παγκρητική Ένωση Αμερικής

Δωρεά 75.000 δολαρίων από την Παγκρητική Ένωση Αμερικής


0 0 ψήφοι
Article Rating

Περισσότερα από 75.000 δολάρια συγκεντρώθηκαν σε εκδήλωση – έρανο της Φιλανθρωπικής Επιτροπής της Παγκρητικής Ένωσης Αμερικής (ΠΕΑ), που διοργανώθηκε πρόσφατα στο Εθνικό Ελληνικό Μουσείο στο Σικάγο, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων της Κρήτης.

Συγκεκριμένα, το ποσό αυτό, μαζί με τις εισφορές που θα συγκεντρωθούν από ομογενείς μέχρι και την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου, θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για την φροντίδα της υγείας ορφανών και ηλικιωμένων στον Φιλανθρωπικό Σύλλογο Σητείας, «Ο Σαμαρείτης», στον μη κερδοσκοπικό Σύλλογο «Ηλιαχτίδα», στο Ηράκλειο.

 

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Ο Σύλλογος  από το 1992 παρέχει υποστήριξη στα παιδιά με νεοπλασματικά νοσήματα και των οικογενειών τους, στον Σύλλογο «Αγάπη», στο Ρέθυμνο, στο Ορφανοτροφείο του Αγίου Νεκταρίου στα Χανιά και στο Πρόγραμμα Περίθαλψης του Φιλανθρωπικού Ταμείου της ΠΕΑ, που έχει σκοπό την υποστήριξη οικογενειών στην Κρήτη που έχουν ανάγκη.

Η ανταπόκριση των Μελών της ελληνοαμερικανικής κοινότητας του Σικάγου ήταν συγκινητική και καταδεικνύει ότι το ελληνικό πνεύμα παραμένει ζωντανό στην ομογένεια, καθώς η επιτυχία του εράνου ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Η εκδήλωση στο Εθνικό Ελληνικό Μουσείο στο Σικάγο, προσέλκυσε πάνω από 250 ομογενείς με το σύνθημα «Στέγη Αγάπης», ανάμεσά τους προσωπικότητες από τον χώρο της πολιτικής, των και της Τέχνης.

http://www.goodchannel.gr


 

Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x