Δωρεάν στειρώσεις σε θηλυκές γάτες από τον Δήμο Αθηναίων

Δωρεάν στειρώσεις σε θηλυκές γάτες από τον Δήμο Αθηναίων


0 0 ψήφοι
Article Rating

Ο Δήμος Αθηναίων έχει ήδη ξεκινήσει δωρεάν πρόγραμμα στειρώσεων για θηλυκές αδέσποτες γάτες.

Όσοι μένουν στα διοικητικά όρια του Δήμου Αθηναίων και επιθυμούν να συμβάλλουν και να μάθουν περισσότερα γι' αυτό ώστε να βοηθήσουν τις γατούλες της περιοχής τους θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Αστικής Πανίδας είτε στα τηλέφωνα: 2103239201 – 2103239202, είτε μέσω e-mail: [email protected].

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Ελάχιστοι είναι δήμοι, που πραγματοποιούν στειρώσεις αδέσποτων ζώων, και ακόμα λιγότεροι εκείνοι που συμπεριλαμβάνουν στα προγράμματα αυτά τις γάτες αν και ο νόμος 4039/2012 το προβλέπει. Θα πρέπει να γνωρίζουμε πως ό,τι ισχύει για τους σκύλους ισχύει και για τα γατιά.

Δεν στειρώνουν τις γάτες καθώς – δυστυχώς γι' αυτές – δεν γαβγίζουν και δεν αντιμετωπίζονται ως «δημόσιος κίνδυνος». Τα αιλουροειδή κυκλοφορούν πιο πολύ τη νύχτα αναζητώντας τροφή και η παρουσία τους είναι λιγότερο «δυσάρεστη» για τους ανθρώπους, αφού θάβουν τα κόπρανα τους και δεν λερώνουν τα πεζοδρόμια μας.

Όμως οι αδέσποτες γάτες υποφέρουν, όπως ακριβώς και οι αδέσποτοι σκύλοι, και αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να το ξεχνάμε.

 


http://www.econews.gr

 

 

 

Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x