Τα Ελληνικά προϊόντα στην e-λαϊκή αγορά ebloko.gr

Τα Ελληνικά προϊόντα στην e-λαϊκή αγορά ebloko.gr0 0 ψήφοι
Article Rating

Το kala-nea.gr προτείνει  το ebloko.gr μια προσπάθεια προβολής όσο το δυνατόν περισσότερων προϊόντων που παράγονται από ελληνικά χέρια, από Έλληνες παραγωγούς και κατασκευαστές. Στο e-bloko τα «ελληνικά χέρια» δεν προβάλλονται γενικά και αόριστα,αλλά με όνομα, επώνυμο και διεύθυνση, έτσι ώστε να παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη να δει, να συγκρίνει, να περιηγηθεί, να μάθει και να προμηθευτεί.

Εφόσον ο επισκέπτης δώσει ηλεκτρονική παραγγελία, το e-bloko αναλαμβάνει τη διαχείρισή της (λήψη, επιβεβαίωση, διαβίβαση) και σε συνεργασία με τη Γενική Ταχυδρομική φροντίζει ώστε να φτάσει στην πόρτα του.

Το e-bloko παρέχει την δυνατότητα σε όποιον επισκέπτη του θέλει να μην κάνει την παραγγελία του ηλεκτρονικά, αλλά να επικοινωνήσει απευθείας με κάποιον παραγωγό ρυθμίζοντας ο ίδιος τα της αγοράς του (είδος, ποσότητα, τρόπο μεταφοράς, τρόπο πληρωμής κτλ.). Για κάποια από τα προϊόντα που προβάλλονται δεν υπάρχει έτσι κι αλλιώς η δυνατότητα διαχείρισης της παραγγελίας από το e-bloko, οπότε η απευθείας συνεννόηση παραγωγού και καταναλωτή είναι αναπόφευκτη.

Συνεπώς το e-bloko δεν είναι και ούτε φιλοδοξεί να γίνει ένα ακόμη ηλεκτρονικό κατάστημα. Δεν αγοράζει, δεν πουλάει και δεν εισπράττει μεσιτικά. Είναι ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ σε ηλεκτρονική εκδοχή. Στον ιντερνετικό χώρο του e-bloko οι παραγωγοί απλώνουν τα προϊόντα τους και οι καταναλωτές τα βλέπουν και μπορούν να τα αγοράζουν σε τιμές παραγωγού χωρίς την παρεμβολή μεταπωλητή και χωρίς να μετακινηθούν, αφού θα τα παραλάβουν στην πόρτα τους.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Στο e-bloko γίνεται μια προσπάθεια αμφίδρομης επικοινωνίας για ζητήματα που πιθανώς καθημερινά απασχολούν πολλά άτομα και οικογένειες (υγείας, παιδείας, ασφάλισης, νομικά κτλ.). Συνεργάτες του e-bloko, άνθρωποι με ειδικές επιστημονικές γνώσεις σε μια σειρά γνωστικά αντικείμενα, είναι διαθέσιμοι να δώσουν υπεύθυνες απαντήσεις σε κάθε σχετικό ερώτημα (δωρεάν για τον χρήστη). Στην ίδια λογική γίνεται προσπάθεια παροχής χρήσιμων πληροφοριών για έναν ευρύ κύκλο θεμάτων.


Το e-bloko δίνει χώρο για την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς του ελληνικού τοπίου, της παράδοσης, της λαϊκής τέχνης και πολιτισμού, προβάλλοντας κάθε δημιουργική ανθρώπινη δραστηριότητα που τιμά τη φύση, τον άνθρωπο και την παράδοση.

Νομίζουμε πως αξίζει τον κόπο..


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x