Είναι η Ατλαντίδα που Φαίνεται από το Διάστημα Κάτω από τον Ωκεανό, όπως την Κατέγραψε ο ΔΔΣ, ή ένα ψηφιακό σφάλμα;

Είναι η Ατλαντίδα που Φαίνεται από το Διάστημα Κάτω από τον Ωκεανό, όπως την Κατέγραψε ο ΔΔΣ, ή ένα ψηφιακό σφάλμα;


0 0 ψήφοι
Article Rating

Μία εκπληκτική ανακάλυψη υποστηρίζει ότι έκανε ο Scott C. Waring, όπως υποστηρίζει και όπως, τουλάχιστον, φαινομενικά δείχνουν οι εικόνες από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

Παρακολουθούσα, μας λέει, τη ζωντανή μετάδοση του διαστημικού σταθμού, όταν παρατήρησαν πολλές φορές τις ίδιες δομές κάτω από την επιφάνεια του ωκεανού. Αυτό που εννοώ είναι ότι η κάμερα δεν ήταν καθόλου live, αλλά έπαιζε το ίδιο βίντεο όλη την εβδομάδα. Είδα τα κτίρια αυτά και αποφασίζω να τα καταγράψω.

Μόλις έκανα μεγέθυνση, ήμουν σίγουρος ότι αυτά ήταν αρχαία ερείπια κάτω από τον ωκεανό. Παρακολουθήστε στο βίντεο πώς μπορείτε να δείτε την αντανάκλαση του ήλιου από την επιφάνεια του νερού στο πάνω δεξιά μέρος του βίντεο.

Ουσιαστικά, αυτό που βλέπουμε είναι μία τεράστια υποβρύχια πόλη, ή μία βυθισμένη πολιτεία στον ωκεανό. Θα μπορούσε να είναι η Ατλαντίδα ή τα ερείπια κάποιας άλλης αρχαίας πόλης;

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Αυτή μπορεί να είναι η χαμένη πόλη της Ατλαντίδας. Δεν βλέπω άλλη γνωστή πόλη τέτοιου μεγέθους. Αυτά τα κτίρια εκτείνονται σε εκατοντάδες μίλια απόσταση!

Άραγε, έχει δίκιο με βάση αυτά που βλέπει ή απλά είναι κάποιο σφάλμα στην μετάδοση της εικόνας, ένα ψηφιακό σφάλμα, ένα pixellation; Εσείς τι νομίζετε;

Δείτε προσεκτικά το βίντεο όπως μας το δίνει ο ίδιος..


Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Ενημέρωση μετά την ανάρτηση 26/8/2021:

Από την ανάλυση του αγαπημένου φίλου μου Γιάννη Πηλιούνη, προκύπτει το εξής: “Το τόξο που διανύει το video, είναι περίπου το 1/6 του γήινου σφαιροειδούς, μη πω και κάτι παραπάνω. Όμως, Η ΣΚΙΑ επάνω στο τμήμα του ISS που φαίνεται, από το “μπράτσο” του ρομποτικού χεριού που υπάρχει, όπως βλέπουμε, ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΗ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να αλλάζει επάνω στην λευκή επιφάνεια του κυλινδρικού τμήματος του ISS.”
Συμπέρασμα, το παραπάνω video είναι φτιαχτό.

Εάν έχετε άλλη γνώμη θα την περιμένω στα σχόλια του άρθρου

Ι.Σχίζας

Πηγή …

0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x