ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΟΗΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΟΗΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συναγωνιστές, Συναγωνίστριες,

Απολογούμαστε για την ταλαιπωρία, αλλά είναι επιβεβλημένη. Τώρα μάθαμε την πραγματική ώρα που θα είναι όλοι τους και οι Δημοσιογράφοι, δικοί μας και ξένοι , πάνω στο Αεροδρόμιο. Θα είναι εκεί για δημοσιογραφική Διάσκεψη στις 4.15 το απόγευμα , αντί αργότερα που είχαμε υπόψη μας όταν προγραμματίζαμε για τις 5.30μμ. Γιαυτό η εκδήλωση μετατέθηκε για τις 4μμ ώστε να είμαστε εκεί όταν θα περάσουν οι δημοσιογράφοι και οι ίδιοι.

Προσπαθήστε να κινητοποιηθεί κόσμος είναι υψίστης σημασίας αν όχι καθοριστικής για τις εξελίξεις.

ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΩΡΑΣ ΤΗΣ  ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΟΗΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.

ΔΕΥΤΕΡΑ, 1.02.2010,      ΏΡΑ 04.00 μ.μ.,     ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΙΚΟ ΚΟΜΒΟ ΚΟΛΟΚΑΣΙΔΗ, ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΟΥ ΟΗΕ.

Η ώρα της εκδήλωσης μετατίθεται στις 04.00 το απόγευμα ΑΝΤΙ   5.30μμ , τη Δευτέρα 1.02.2010, που έχει αρχικά ανακοινωθεί,  διότι εκείνη την ώρα θα είναι στο Αεροδρόμιο ο Γενικός Γραμματέας για να  δώσει  Δημοσιογραφική Διάσκεψη.


Επαναλαμβάνουμε ότι  σκοπός της εκδήλωσης είναι :

·        Να διαμαρτυρηθούμε διότι οι εκπρόσωποι του  ΟΗΕ επιτρέπουν  να συζητούνται στο Κυπριακό στοιχεία λύσης τα οποία αντίκεινται στον Καταστατικό Χάρτη του ΟΗΕ.

·        Να διαμαρτυρηθούμε διότι οι εκπρόσωποι του ΟΗΕ στηρίζουν τις θέσεις του κατακτητή και βιαστή των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων μας.

·        Να απαιτήσουμε από τους εκπροσώπους του ΟΗΕ να τερματίσουν το διάλογο που γίνεται στη βάση των κατοχικών δεδομένων.

·        Να απαιτήσουμε σεβασμό στα Δίκαια και τα Δικαιώματά μας

·        Να απαιτήσουμε την απελευθέρωση της Κύπρου από την Τουρκική κατοχή και την αποκατάσταση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων μας

·        Να επαναλάβουμε ότι απαιτούμε ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ και να διαδηλώσουμε ότι ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ  ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΔΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ .

·        Να διαδηλώσουμε ότι αγωνιζόμαστε τόσο για τη δική μας ελευθερία και δικαίωση αλλά και για να διαφυλάξουμε τις αρχές του ΟΗΕ ο οποίος ιδρύθηκε για να στηρίξει τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

Καλούμε κάθε Κύπριο πατριώτη να δώσει το παρόν του. Αφιερώστε δύο ώρες από το χρόνο μας για την Πατρίδα η οποία κινδυνεύει άμεσα. Η Κύπρος αυτή τη στιγμή στραγγαλίζεται ασφυκτικά από πλοκάμια συνωμοσίας τα οποία κινούν τα ξένα συμφέροντα και πρέπει να ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΘΗΛΕΙΑ. Στο χέρι μας είναι το αύριο και μια καλή κινητοποίησή μας συμβάλλει προς αυτή την κατεύθυνση. Όλος ο κόσμος θα έχει στραμμένα τα μάτια του στην Κύπρο για τρεις ημέρες και πρέπει να ακούσει την άποψή μας.

Από το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x