Ελληνικές πρωτιές στα τουριστικά Όσκαρ!

Ελληνικές πρωτιές στα τουριστικά Όσκαρ!


0 0 ψήφοι
Article Rating

Τα World Travel Awards για τους μη γνωρίζοντες είναι κάτι σαν τα κινηματογραφικά Όσκαρ. Είναι βραβεία με υψηλό κύρος, οι δε υποψήφιοι ανήκουν στην αφρόκρεμα της τουριστικής αγοράς.

Για την Ελλάδα τα φετινά βραβεία είχαν ιδιαίτερη σημασία καθώς έγιναν στην Αθήνα, στο Divani apollon palace & Thalasso, κάτι που δείχνει πως η παγκόσμια τουριστική αγορά δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στις προσπάθειες της χώρας να επανέλθει στην κανονικότητα με όχημα τον τουρισμό.

Παράλληλα, όμως, υπήρξαν και διακρίσεις για τα ελληνικά χρώματα που δείχνουν το υψηλό επίπεδο ξενοδοχειακών παροχών στη χώρα.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Όπως σημειώνει η Καθημερινή, ο θεσμός που διεξάγεται σε κάθε ήπειρο από το 1993 αναγνωρίζει και επιβραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές στους τομείς του τουριστικού τομέα παγκοσμίως. Στην εκδήλωση της Αθήνας, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν στην κορυφή της Ευρώπης, η στην κατηγορία με τα καλύτερα αξιοθέατα, η Κέρκυρα στην κατηγορία του προορισμού με τις καλύτερες παραλίες, η Aegean Airlines στην κατηγορία της καλύτερης περιφερειακής αεροπορικής εταιρείας, το Divani Apollon Palace & Thalasso στην κατηγορία του ξενοδοχείου με το καλύτερο spa, το Grand Resort Lagonissi στην κατηγορία με το καλύτερο συνεδριακό κέντρο για εκδηλώσεις, το Costa Navarino στην κατηγορία του υπεύθυνου τουρισμού και το Porto Zante Villas σε 2 κατηγορίες για την πολυτέλεια των βιλών του στην παραλία και ως παραθεριστική μονάδα.

Με αφορμή την απονομή του βραβείου στο Costa Navarino o πρόεδρος των World Travel Awards, κ. Γκράχαμ Κουκ, σημείωσε ότι «το Costa Navarino είναι ήδη ανάμεσα στα πιο δυνατά brands στην Ευρώπη και τώρα λαμβάνει ακόμη μεγαλύτερη προσοχή με την επιλογή από τους ψηφοφόρους των βραβείων». Από την ομάδα της Hotel Brain που είχε 4 διακρίσεις για την ίδια και για μέλη του δικτύου της (Bill & Coo Suites & Lounge, Katikies Hotel, Kirini Suites & Spa) τα βραβεία παρέλαβε ο πρόεδρός της κ. Πάνος Παλαιολόγος. Εξάλλου για 4η συνεχή χρόνια βραβεύτηκε η Lufthansa ως κορυφαία αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη, ενώ 3 βραβεία απονεμήθηκαν στην Avis.

 


Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x