Ελληνική Ιθαγένεια. Ώρα μηδέν!

Ελληνική Ιθαγένεια. Ώρα μηδέν!


0 0 ψήφοι
Article Rating

Αξιότιμοι συμπατριώτες μου συν Έλληνες, πολίτες και πολιτευόμενοι.

Οι αιτίες που προκάλεσαν τη σκέψη μου, για την σύνταξη αυτής της επιστολής, είναι πολλές… και αν κάποιες από αυτές, περνούν από το μυαλό μου, σαν φευγαλλέες σκοτεινές σκιές, ειλικρινά, δεν είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή, να τις φωτίσω και να ανακαλύψω την ταυτότητά τους. Γι' αυτό το λόγο, θα μείνω μόνον στην αφορμή αυτής της παρωντρυντικής δημιουργίας, η οποία δεν είναι άλλη , από το φλέγον θέμα της κυβερνητικής πρότασης, να φέρει την Ελληνική Ιθαγένεια, σε Ώρα μηδέν.

Η Ώρα μηδέν, αγαπημένοι συνΈλληνες , είναι ότι πιο τρομακτικό και συνάμα αβέβαιο μπορεί να συμβεί σε κάθε πνεύμα ζωής… και πνεύμα ζωής δεν είναι ο άνθρωπος μόνον, ως ένα κινούμενο όν.
Πνεύμα ζωής είναι η φύση , η ρίζα και ο σπόρος των πλασμάτων της γης.

Ώρα μηδέν, είναι η στιγμή, όπου ο σπόρος καλείται να απαρνηθεί το χρέος που έχει, στο να αναπαράγει το είδος του, τα χαρακτηριστικά του, το λόγο ύπαρξης και προσφοράς του στο σύμπαν.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Αυτό που περικλείει τα χαρακτηριστικά του είδους, η ‘ της φυλής, για τη διαιώνισή τους, είναι η ιθαγένεια. Αυτήν την ιθαγένεια, την Ελληνική ιθαγένεια, την οποία τώρα, καλούμεθα οι Έλληνες να αποποιηθούμε.Γιατί επί της ουσίας, αυτό καλούμεθα να κάνουμε. Να αποποιηθούμε αυτό που είμαστε. Να σταματήσουμε εδώ, το λόγο ύπαρξης του Ελληνισμού. Να βαπτίσουμε αλλοεθνείς ιθαγενείς, ως Έλληνες ιθαγενείς …. και εμείς …. να μην υπάρχουμε.


ΔΊΟΤΙ, ΚΑΙ, ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ, ΟΙ ΑΛΛΟΕΘΝΕΊΣ ΙΘΑΓΕΝΕΊΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΈΝΑ.

Είναι παρά φύσει βιασμός κατά συρροήν χιλιάδων ετών !!!!


Τα αποτελέσματα ενεργειών, ως αυτής που επιδιώκεται τώρα, είναι γνωστά και θλιβερά για τον Ελληνισμό.
Από εποχής της πρώτης παγκοσμιοποίησης του Χριστιανισμού, Βυζαντινοί αυτοκράτορες, ως επί το πλείστον μη Ελληνικής καταγωγής, κατέκλυαν τους Ελληνικούς τόπους, με φυλές, οι οποίες ελάχιστη, η' και καμία σχέση είχαν με την Ελληνική ρίζα.
Τα αποτελέσματα γνωστά. Τετρακόσια χρόνια σκλαβιάς για έναν λαό, ο οποίος ήταν το λίκνο της γης και ο οποίος αντί να εξελίσεται , γυρνούσε πίσω στο σκοτάδι.
Και όχι πως έφταιγαν αυτές οι φυλές. Όχι. Απλά ήταν διαφορετικές. Είχαν άλλη ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ . Είχαν άλλους τρόπους σκέψης, άλλους τρόπους επιβίωσης, άλλους λόγους ύπαρξης, από αυτούς των Ελλήνων..

Τετρακόσια χρόνια σκλαβιάς για ένα λαό, ο οποίος γέννησε τον Μέγα Αλέξανδρο, που πέρασε τον Ευφράτη … και τον Λεωνίδα, το σύμβολο του ηρωισμού και της αυτοθυσίας, φωτεινό και μοναδικό παράδειγμα όλης της ανθρωπότητος. ..Τετρακόσια χρόνια σκλαβιάς για τον Έλληνα, που πλέον, όχι μόνον Ευφράτη δεν είχε, μα, παρέδωσε ακόμα και την ίδια του τη γη … και αντί να πεθαίνει για την πατρίδα του, …. σκυφτός ραγιάς έγινε, να παλεύει για το χαράτσι του σουλτάνου.

Και εγώ ερωτώ για να οξύνω το θέμα. Αν αυτή η μίξη των φυλών και των ιθαγενειών, του κατά το όνομα, Ελληνοφανούς Βυζαντίου, ‘επαιξε το ρόλο της για τα τετρακόσια χρόνια εξεφτελισμού , τι θα γίνει τώρα ;
Γιατί τώρα, τα πράγματα είναι τραγικά. Δεν έχουμε μετανάστευση μιας ολόκληρης φυλής. Έχουμε εκατομμύρια μετανάστες, πολλών χωρών και εθνικοτήτων, οι οποίοι στις πατρίδες τους έχουν συγγενείς, αδελφούς, γονείς και φίλους. Στην απίθανη έστω περίπτωση πολέμου, μεταξύ της πατρίδος μας και της δικής τους πατρίδας, τι θα κάνουν;

Ποιά πατρίδα θα υπερασπισθούν;

Μπορεί κάποιος να μου εγγυηθεί, πως οι ” βαπτιζόμενοι Έλληνες ιθαγενείς ”, θα υπερασπισθούν την Ελλάδα;.. όπως έπραξαν στην εσχάτη της επανάστασης, αρκετοί άνδρες των φυλών, όπου είχαν εγκατασταθεί σε Ελληνικούς τόπους από το 1400 μ.χ.; … η' ; στην αντίθετη περίπτωση, θα τρέφουμε εχθρούς στον κόρφο μας και θα εμπλέξουμε τα παιδιά μας σε διπολικό πόλεμο, όπως επίσης είχαμε αρνητικά παραδείγματα από ράτσες και φάρες που στήθηκαν ενάντια του λαού μας;

Μπορεί κάποιος να μου εγγυηθεί , πως στον μακροχρόνιο αγώνας μας για την ονομασία των Σκοπίων, οι αλλοδαποί ” ιθαγενείς ” , θα μείνουν ανεπηρέαστοι από εξωγενείς παράγοντες και θα στηρίζουν τις Ελληνικές θέσεις;

Μπορεί κάποιος να μου εγγυηθεί πως ο ” ιθαγενής ΄” γιος του αλλοδαπού, θα ‘πολεμήσει δίπλα στο δικό μου γυο, και ενάντια στον αδελφό του , ο οποίος μπορεί να μην ζει εδώ στην Ελλάδα;

Δεν μπορεί συν Έλληνες ! Κανείς δεν μπορεί !Και αφού δεν μπορεί να μου εγγυηθεί την ασφάλεια και το μέλλον της χώρας μου, τότε, δεν δικαιούται και να το πραγματοποήσει ! Εκτός, εάν έχει άλλους λόγους, τους οποίους θεωρεί πως είναι ανώτεροι από την ασφάλεια και το μέλλον της Ελλάδος. Μα τότε, δεν θα έπρεπε να είναι είναι κυβερνήτης αυτής της χώρας.Γιατί οι κυβερνήτες, προσπαθούν να σώσουν τα πλοία τους και τους λαούς τους και όχι να τους βουλιάξουν. Με ποιά ποινή θα τιμωρούσε ένας δίκαιος δικαστής, έναν κυβερνήτη, που βουλιάζει έναν λαό χιλιάδων ετών;

Και με ποιόν τρόπο η καταχρεωμένη Ελλάς θα ιθαγενοποιήσει αυτούς τους ανθρώπους;
Με ποίες δυνατότητες;
Σε μια εποχή που εμείς οι ίδιοι ιθαγενείς Έλληνες, προσπαθούμε να κρατήσουμε ζωντανή την Ελληνική μας γλώσσα και την Ελληνική μας συνείδηση, πως θα μεταδώσουμε όλα αυτά τα στοιχεία , σε ανθρώπους που το μόνο που τους αφορά είναι να σιτισθούν; ;

Δεν αρνούμαι το καλύτερο αύριο, του κάθε ανθρώπου αυτής της γης. Τουναντίον.
Μα αυτό που προέχει τώρα, είναι το καλύτερο αύριο των Ελλήνων . Αυτό που προέχει, είναι τα δικά μας παιδιά.
Τα Ελληνόπουλα.Αυτά τα παιδιά μας που ο κρατικός μηχανισμός μας δεν μορφώνει. Αυτά τα παιδιά που τους κρύβει την ιστορία μας. Αυτά τα παιδιά που τα αφήνει να πεθαίνουν στους δρόμους από ναρκωτικά.Αυτά τα παιδιά που τα αφήνει άνεργα με δυο και τρια πτυχία, που τα έχουν πληρώσει με αίμα οι γονείς τους.

Αν θέλουν οι κυβερνήτες μας να παίξουν το ρόλο του ευεργέτη, να ευεργετήσουν πρώτα το λαό τους !

Γιατί η Ελλάδα θα πρέπει να πληρώσει πάλι πρώτη, τη δεύτερη παγκοσμιοποίηση ;

Τι θα προσφέρουν στην Ελλάδα οι αλλοδαποί ” ιθαγενείς ”;

Στη χώρα του Αριστοτέλη και του α τι θα δώσουν; … Τη μόρφωσή τους και τη σοφία τους;
Στη χώρα του Ιπποκράτη τι θα δώσουν;….. Την επιστήμη τους;
Στη χώρα του Περικλή τι θα δώσουν;…. Τη δημοκρατία τους;
Στη χώρα του Λεωνίδα τι θα δώσουν;…. Την αυτοθυσία τους;
Στη χώρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου τι θα δώσουν;…. Την αθάνατη Ελληνική ορμή; ….

Ε.. λοιπόν …δεν τα έχουν όλα αυτά συνΈλληνες …Δεν τα έχουν για να τα δώσουν …Αυτά τα έχουμε μόνον εμείς , γιατί τα δημιούργησαν οι Έλληνες ιθαγενείς προγονοί μας … και όχι οι πρόγονοι του Αλία και του Μωάμεθ …
Και το σοβαρό θέμα, είναι, πως αυτά που εμείς έχουμε, εκείνοι δεν τα ζητούν ! Δεν τους χρειάζονται ! Εκείνοι, ζητούν άλλα πράγματα, που τώρα, εμείς δεν έχουμε να τους τα προσφέρουμε. Δεν έχουμε τα απαραίτητα, ούτε καν να τους φιλοξενήσουμε, πόσο μάλλον να τους κρατήσουμε για πάντα εδώ !

Ουκ αν λάβουν, παρά των μη εχόντων !!!!

Αν τους κρατήσουμε εδώ, θα πρέπει να τους δώσουμε ότι δικαιωματικά μας ανήκει.Θα πρέπει να τους δώσουμε τις ήδη πενιχρές εργασίες μας, να τους δώσουμε την ήδη πενιχρή μόρφωση των παιδιών μας, την ελάχιστη περίθαλψη υγείας και κοινωνικής μας πρόνοιας, τη δική μας γη και όλα τα άλλα, με αποτέλεσμα τον δικό μας ολοκληρωτικό αφανισμό.Θα γίνουμε σκλάβοι, στην ίδια μας την πατρίδα.Μια σκλαβιά, η οποία θα έχει επιτευχθεί εις βάρος μας, χωρίς καν να έχουμε πολεμήσει !

Και χωρίς να το επιδιώξω και ουδόλως να αναζητώ την προφητεία ανατρεπτικών κατα της δημοκρατίας ενεργειών, μου έρχεται στο νου, η περίπτωσις του Αιγυπτίου προέδρου Νάσερ.Γνωρίζετε οι νεότεροι τι έγινε στην Αίγυπτο το 1956;; Ο στρατηγός Νάσερ κατέλαβε με πραξικόπημα την εξουσία και ως πρόεδρος της Αιγύπτου, εξεδίωξε όλους τους αλλοδαπούς, που έπιναν το αίμα του Αιγυπτιακού λαού.Όλους τους ξένους .
Ακόμα και τους Έλληνες που τους θεωρούσαν φίλους και ανθρώπους του πνεύματος.Χρειάστηκε ειδική συμφωνία μετά από 4 χρόνια μεταξύ του τότε βασιλέως Παύλου και του Αιγυπτίου προέδρου, για κάποια ευνοικότερη για τους Έλληνες αντιμετώπιση, σε σχέση με τη δήμευση των αμύθητων περιουσιών τους.
Σκλάβοι στον τόπο τους είχαν γίνει οι Αιγύπτιοι εξ αιτίας των ξένων. Πεινούσαν και μαστιγόνονταν. ! Και οι ξένοι μεγαλουργούσαν με τον πλούτο της Αιγυπτιακής γης. Ο πρόεδρος Νάσερ, δήμευσε τις περιουσίες τους και μοίρασε τη γη στον Αιγυπτιακό λαό.

Αν λοιπόν ως αλλοδαποί ” ιθαγενείς ” , κατακλύσουν την Ελλάδα μας, που μαθηματικά αυτό θα γίνει,… το μέλλον του Ελληνισμού, διαγράφεται δυσοίωνο. Ο κάθε αναξιοπαθής και αγνώστου ήθους και πνευματικής εμβέλειας αλλοδαπός, με τη βεβαιότητα που θα του προσφέρει η ΄΄ Ιθαγενική ” ασυλία, θα εγκαθίσταται στη χώρα μας και θα διαιωνίζει με τους απογόνους του, την κουλτούρα της πατρίδας του, στα ιερά χώματα των Θερμοπυλών και της Ακροπόλεως …

Συν Έλληνες !!! Μας αξίζει αυτό ;;;;
Έχουμε επιτέλους πατρίδα;
Έχουμε τόπο που τον κράτησε ελεύθερο ο Μιλτιάδης κι ο Θεμιστοκλής;
Έχουμε χώμα που το πότισε με αίμα ο Θανάσης Διάκος ;
Για ποιόν λαό , για ποιούς ιθαγενείς πάλεψαν και θυσιάστηκαν οι πρόγονοί μας;

Για τους Έλληνες ιθαγενείς. Για μας. Για σένα και για μένα Έλληνα συμπατριώτη μου !

Για τα παιδιά μας !

ΣυνΈλληνες !!!

Τώρα μας δίνεται η μεγαλύτερη ευκαιρία, να αποδείξουμε σε όλα τα αφεντικά της γης, πως , το μπορώ μας, είναι πιο δυνατό απο το θέλω τους.!!!

Τώρα μας δίνεται η ευκαιρία, να αποδείξουμε στα παιδιά μας , πως είναι πραγματικά παιδιά των Ελλήνων !

Σας ευχαριστώ από Ελληνικής καρδιάς και Ελληνικής προγονικής ιθαγένειας.

Δώρα Πρωτόπαπα
Συγγραφέας- Ποιήτρια.
Δώρα Πρωτόπαπα


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x