Ένα ATM που δίνει λεφτά


0 0 ψήφοι
Article Rating

Ανακυκλώνουμε τα παλιά κινητά ή mp3s και παίρνουμε λεφτά; Ακούγεται σίγουρα ενδιαφέρον! Στις συμβαίνει ήδη, άρα σύντομα θα φτάσει και σε εμάς. Είναι ένα μηχάνημα, το οποίο μοιάζει με ATM και δίνει τη δυνατότητα σε όποιον έχει μία παλιά συσκευή κινητού τηλεφώνου ή mp3 player (ακόμη και σπασμένη!) να τη δώσει και να πάρει πίσω χρήματα. 

Το EcoATM είναι ήδη σε 150 σημεία (εμπορικά κέντρα, σούπερ μάρκετ κλπ) σε 10 πολιτείες των και υπολογίζεται ότι μέχρι το τέλος του έτους θα έχουν τριπλασιαστεί. Αυτό το ATM είναι μία πολύ καλή λύση και αυτούς που θέλουν να ξεφορτωθούν το παλιό τους κινητό (ειδικά εν όψει του νέου iphone) και να πάρουν πίσω χρήματα αλλά και για το περιβάλλον! Ήταν καιρός να γίνει ένα βήμα παραπάνω στην ανακύκλωση τεχνολογικών συσκευών, που συχνά κατέληγαν σε κάδους απορριμάτων.

Πώς λειτουργεί;

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Πρώτο βήμα είναι να τοποθετήσουμε τη συσκευή στο EcoATM για να την ελέγξει και να την αναγνωρίσει.

Μετά απάυτό, ζητάει κάποιες επιπλέον προσωπικές πληροφορίες από τον κάτοχο της συσκευής, ώστε να εξακριβώσει τη νόμιμη κατοχή του προϊόντος.

Δεύτερο βήμα είναι να ψάξει το μηχάνημα για την υψηλότερη τιμή που θα έπαιρνε κανείς για το συγκεκριμένο gadget.


Τρίτο βήμα είναι η αποδοχή της συναλλαγής και η παραλαβή των χρημάτων.

Μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία, ο χρήστης μπορεί να αλλάξει γνώμη και να πάρει πίσω τη συσκευή του.

Τα αριθμητικά αποτελέσματα όσον αφορά στις συσκευές που έχουν ανακυκλωθεί μέχρι σήμερα, είναι εντυπωσιακά, αν λάβουμε υπόψη μας ότι η επιχείρηση ecoATM ξεκίνησε ως startup πριν από ενάμισυ χρόνο περίπου. Επομένως, δεν έχουμε, παρά να αναμένουμε την εξάπλωσή του και σε άλλες χώρες και να παίρνουμε παραδείγματα υλοποίησης ιδεών που γίνονται πραγματικότητα.

Ρίξτε μια ματιά και μόνοι σας: http://ecoatm.com 

 

Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x