ΕΝΔΟΓΕΝΗΣ ΑΛΛΑ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΗ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΝΔΟΓΕΝΗΣ ΑΛΛΑ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΗ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ


0 0 ψήφοι
Article Rating

Γράφει ο *Αμφικτύων

Η τρομοκρατία υπήρχε ανέκαθεν σαν παγκόσμιο φαινόμενο , όμως τον τελευταίο καιρό αναζωπυρώθηκε. Οι κυριότεροι λόγοι είναι : Η γενική παραβίαση των νόμων, η συρρίκνωση της δημοκρατίας, η ενίσχυση της ολιγαρχίας,  η εξασθένηση του έθνους-κράτους , η εξάπλωση της παγκοσμιοποίησης και  ο   υλιστικός τρόπος του σκέπτεσθαι.  Στην Ελλάδα ή τρομοκρατία είναι ενδογενής και ξενοκίνητη. Ειδικότερα αυτή οφείλεται:

1/   Στην αβυσσαλέα  ανισότητα εισοδημάτων  μεταξύ πλούσιων και φτωχών και στην έλλειψη κοινωνικής συνοχής.

2/  Στην επικράτηση του σιωνιστικού(υλιστικού) συστήματος στην παιδεία και στην  υποχώρηση της ανθρωπιστικής- κλασσικής παιδείας

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

3/ Στην ενίσχυση της κρατικής βίας , σαν αποτέλεσμα της δικτατορίας, και στην υποχώρηση της πολιτικής.

4/ Στην κατάφωρη παραβίαση των Νόμων από τους κυβερνώντες και κυβερνωμένους

Το Κράτος ανέχθηκε και υπέθαλψε την Τρομοκρατία


Το κράτος ανέχθηκε την  ύπαρξη του  φυτωρίου της αναρχίας  στα Εξάρχεια σε συνδυασμό με την ριζοσπαστικοποίηση των νέων μετά τα γεγονότα στο Πολυτεχνείο το 1974   .  Το γκέτο των Εξαρχείων  αποτέλεσε το αρχικό «αυγό»   εκκολάψεως  των  σημερινών φιδιών  της τρομοκρατίας. Το  κράτος εκμεταλλεύθηκε επί δεκαετίες το παρακράτος  της αναρχίας   για την πάταξη των εργατικών διεκδικήσεων και  συχνά με την ανοχή του  το βοήθησε να ανδρωθεί . Όμως προοδευτικά τούτο ανδρώθηκε σε βαθμό  ώστε σήμερον να είναι αδύνατον να το ελέγξει .[ Τούτ' αυτό συνέβη και με τους Γκρίζους Λύκους στην Τουρκία. Το παρακράτος   ενισχύθηκε   και θέλει  στο εξής να συνυπάρχει  με το κράτος.]

Η τρομοκρατία στις μέρες μας  άλλαξε χαρακτήρα,  αποβάλλοντας   το ιδεολογικό της έρεισμα  . Οι τελευταίες φουρνιές των τρομοκρατών διασυνδέονται  με  το κοινό ποινικό έγκλημα (διαρρήξεις τραπεζών , εμπόριο ναρκωτικών κ. α). Παράλληλα άλλαξαν και μεθόδους δράσεως . Τώρα δεν επιλέγουν  στόχους μεταξύ της πλουτοκρατίας αλλά χτυπούν τα όργανα της τάξεως ώστε να δρούν  ανενόχλητοι.  Με  τυφλά και σαδιστικά   χτυπήματα χτυπούν αδιάκριτα  την κοινωνία ακόμη και πολίτες. Διότι η αστυνομία δεν είναι η πλουτοκρατία, αλλά νέα παιδιά των λαϊκών τάξεων που πήγαν  στην ΕΛ.ΑΣ για το «μεροκάματο του τρόμου». Από την άποψη αυτή πρόκειται για σαδιστές  και δολοφόνους αθώων ψυχών.   Επομένως πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε σαν φονιάδες και κακούργους .

Τα Εξάρχεια  κέντρο Στρατολογήσεως Τρομοκρατών

Μέσα στο θερμοκήπιο των αναρχοαυτόνομων και ναρκομανών   των  Εξαρχείων μπορεί να στρατολογηθούν οι εγκέφαλοι όχι μόνον από την αστυνομία για δικό της λογαριασμό , αλλά και από τις ξένες Μυστικές Υπηρεσίες για την εξυπηρέτηση των δικών τους σκοπών(που υποψιαζόμαστε ότι συμβαίνει) Οι άνθρωποι αυτοί στερούνται ιδεολογίας και έχουν μεταβληθεί σε χαλασμένο μαζοπολτό. Το παράδοξο είναι ότι μια μερίδα του πολιτικού κόσμου στηρίζει πολιτικά το θερμοκήπιο της τρομοκρατίας και αντιδρά σε κάθε προσπάθεια περιορισμού ή και εξαλείψεως του.  Όλα δείχνουν ότι οι αρχές δεν έχουν δικαίωμα να βάλουν χέρι στην περιοχή των Εξαρχείων , ούτε πολύ περισσότερο να συλλάβουν τους τρομοκράτες , διότι κάποια «μαύρη χείρα» -ή έστω πορτοκαλί- υπάρχει άνωθεν και τους στηρίζει. Ποιά είναι αυτή;. Γιατί αυτός ο φόβος και το κράτημα στην εξάλειψη της τρομοκρατίας; Για ποιόν δουλεύουν οι τρομοκράτες και  τους προστατεύουν; Όλοι διερωτώμεθα χωρίς όμως να παίρνουμε απάντηση εδώ και δεκαετίες!!

Εχθρική Εισβολή η Τρομοκρατία

Επομένως σαν εγκληματική και  ξενοκίνητη  πρέπει να   αντιμετωπίσουμε την τρομοκρατία εμείς οι Έλληνες και  να την θεωρήσουμε ωσάν  μια  έξωθεν εισβολή. Σκοπός της είναι η αποσταθεροποίηση της πολιτικής και κοινωνικής  ζωής της χώρας ώστε να είναι επιδεκτική στις πάσης φύσεως πιέσεις εκ μέρους των , ΝΑΤΟ, Ε.Ε  και των σκοτεινών κέντρων που κατευθύνουν από τα παρασκήνια τη Νέα Τάξη Πραγμάτων.   Αυτή  δεν κάνει την αποσταθεροποίηση της χώρας    μόνον με την τρομοκρατία. Γίνεται και στην οικονομία και στα εθνικά  θέματα και στον πολιτισμό με την υποβάθμιση του   κ.α. Κατά καιρούς έχουν έλθει στο φως της δημοσιότητος δύο σχέδια των

α/  «Επιχείρηση OVERKILL» του Πενταγώνου των που προβλέπει τον διαμελισμό της Ελλάδος.

β/  «Επιχείρηση FEDORA» που προβλέπει την  αποσταθεροποίηση του εσωτερικού μας μετώπου  .

Και τα δύο σχέδια εξελίσσονται παράλληλα και τα αποτελέσματα είναι εμφανή. Η Ελλάς έχει γίνει αφ' ενός στόχος διαμελισμού των γειτόνων της (, Θράκη, Αιγαίο, Κύπρος κ. α) και  αφ ετέρου πεδίον   εσωτερικών συγκρούσεων εξ αιτίας της  παραβατικής  δράσεως των μεταναστών, των εγκληματιών  του κοινού εγκλήματος , της γενικευμένης διαφθοράς του δημόσιου και ιδιωτικού βίου και της δράσεως των ποικιλώνυμων τρομοκρατικών ομάδων, οι οποίες έχουν εξελιχθεί σε αντάρτικο πόλεων.  Οι κυβερνήσεις έρχονται και παρέρχονται , δίνουν υποσχέσεις για την εξάρθρωση της τρομοκρατίας και της εξυγιάνσεως  του  δημόσιου βίου , αλλά πάντα βρισκόμαστε στο ίδιο σημείο μηδέν και σε χειρότερη μοίρα από το παρελθόν. Τι φταίει λοιπόν;

Ξέφραγο Αμπέλι η Χώρα

Αν λάβουμε υπ' όψιν ότι στη χώρα μας υπάρχουν ανεξέλεγκτοι 3-4 εκατομ. μετανάστες και  μεγάλος αριθμός όπλων(Καλάσνικοφ, εκρηκτικά, ως και  βαρύς οπλισμός μπαζούκας) εξ  Αλβανίας και Κοσσόβου,  μεταφερθείς μετά την κατάρρευση της Γ/Β, μπορεί κανείς να αντιληφθεί το μέγεθος της ανασφάλειας και των απειλών που αντιμετωπίζουμε.

Στην χώρα μας δρούν πολυάριθμες μυστικές υπηρεσίες( , Ισραήλ,  ς, Κίνας , Γερμανίας , Αγγλίας , Γαλλίας ,  Τουρκίας κ. α). Εξ αυτών  πρέπει να αποκλείσουμε τις χώρες της Ε.Ε, διότι δεν έχουν συμφέρον να αποσταθεροποιήσουν μια χώρα μέλους της Ενωσης. Ομοίως  και   Κίνα δεν έχουν αποχρώντες λόγους  να δημιουργήσουν παρόμοια προβλήματα.   Οπότε η υποψία στρέφεται  στις ( CIA), Ισραήλ(Mossad) και  Τουρκία( MIT) Με τις τρείς αυτές χώρες η Ελλάδα έχει ανοιχτούς λογαριασμούς  και έχουν λόγους να επεμβαίνουν στα εσωτερικά μας για την εξυπηρέτηση   γεωστρατηγικών τους συμφερόντων στην περιοχή των Βαλκανίων και της Ανατολικής Μεσογείου. Υπάρχει και η εμπειρία του ιστορικού παρελθόντος (Εμφύλιος ,   Χούντα, Καταστροφή της Κύπρου, Σχέδιο Αννάν κλπ) Οι     και   το Ισραήλ ( είναι συγκοινωνούντα δοχεία )ποτέ δεν έπαυσαν να στηρίζουν την επίσημη πολιτική τους με ανορθόδοξες . επιχειρήσεις που  αναλαμβάνουν είτε απ' ευθείας η CIA και  Mossad με  πράκτορες τους , ή στρατολογούν Έλληνες ή αλλοδαπούς πράκτορες  για την επίτευξη των σκοπών τους.

Οι Μυστικές Υπηρεσίες  είναι σε θέση να  ελέγχουν τρομοκρατικές οργανώσεις όπως λ.χ : Σέχτα, Επαναστατικοί Πυρήνες,   Επαναστατικός Αγών –  ή όπως στο παρελθόν η 17 Ν την οποία διέλυσαν διότι δεν τους ήτο χρήσιμη στην μετα-Σοβιετική εποχή.

Πολλά μπορούν να κάνουν οι Μυστικές Υπηρεσίες

Οι Μυστικές Υπηρεσίες μπορούν να κάνουν  δολοφονίες    ηγετών , παρατεταμένες απεργίες , ώστε να παραλύσει τη χώρα,   εξέγερση και καταστροφή σαν αυτή των Δεκεμβριανών ,   πολιτική αποστασία δια της εξαγοράς των αποστατών,   εκβιασμός ενός ηγέτη(διότι όλους τους κρατάνε),  πυρπόληση  ζωτικής περιοχής( όπως λ.χ  Αττική, Ηλεία , Πελοπόννησος κ.α),   εκλογή ενός δικού της ηγέτη στην  ηγεσία ενός κόμματος. Μπορεί να είναι και αποστολές ομάδων  κρούσεως για την διεξαγωγή ένοπλων επιθέσεων και αντάρτικου πόλεων, σαν αυτήν στις 27/10 στο Α/Τ Αγ.Παρασκευής.  Αλλά όταν βρίσκεις εντοπίους τρομοκράτες να σου κάνουν τη δουλειά θα ήτο βλακώδες και παρακεκινδυνευμένο να την αναλάβεις με δικούς σου  εκτελεστές.  Σχεδόν πάντα  εξαγοράζουν τα για να περνούν τις θέσεις τους   και  πάντα έχουν μεταξύ μας  πράκτορες , κατασκόπους και μια αφανή 5η Φάλαγγα για την υπονόμευση του εσωτερικού μετώπου  και  την    επίτευξη   χάους  ,   αβεβαιότητος και   φόβου στους πολίτες.  Οι προκηρύξεις των τρομοκρατών  δεν πρέπει να μας εξαπατούν , διότι  δεν  αποκαλύψουν την αλήθεια , αντίθετα την αποκρύπτουν.

Η Αποσταθεροποίηση του Εσωτερικού Μετώπου

Η   αποσταθεροποίηση του πολικού συστήματος και η   απόσπαση της κοινής γνώμης από τα σοβαρά και πραγματικά προβλήματα-με την προβολή των προβλημάτων   τρομοκρατίας-   βολεύει τα σκοτεινά κέντρα και όχι σπανίως και τις κυβερνήσεις. Πάντως ποτέ δεν θα μπορούσε Έλληνας να δράσει όπως οι εκτελεστές των αστυνομικών της Αγίας Παρασκευής και της   δολοφονίας εν ψυχρώ οικογενειαρχών αστυνομικών , ή   την πυρπόληση της Αττικής, Ηλείας  ,  την καταστροφή της Αθήνας κ.α. Μόνον πωρωμένοι εκτελεστές και δολοφόνοι  θα μπορούσαν να διαπράξουν τέτοια ειδεχθή εγκλήματα. Επομένως θα πρέπει να ομιλούμε για εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου και εχθρούς της κοινωνίας-και του Ελληνισμού ειδικότερα-ανεξαρτήτως αν αυτοί  είναι Έλληνες το γένος  ή   ξένοι. Οι  εντολές που εκτελούν δίδονται από ξένα κέντρα και αυτά εξυπηρετούν. 

Αδύναμη η Αστυνομία μας

Η Αστυνομία δυσκολεύεται να εξιχνιάσει και ν' αντιμετωπίσει αυτού του είδους τα εγκλήματα διότι :

1/ Στην χώρα μας -όπως προανεφέρθη-ζουν 3-4 εκατ. ξένοι που δεν ελέγχεται    η διαμονή τους , η  εργασία  τους,   το ποινικό τους μητρώο,  οι  διασυνδέσεις  τους με μυστικές υπηρεσίες και με τα κυκλώματα των μυστικών υπηρεσιών και κοινού εγκλήματος.

2/  Δεν υπάρχει συνέχεια στο   έργο  της δημόσιας ασφάλειας μετά από κάθε κομματική κυβερνητική εναλλαγή , ακόμη και με την αλλαγή υπουργών δημοσίας τάξεως( προστασίας του πολίτη).

3/  Οι δυνάμεις  ασφαλείας δεν είναι αρκούντως εκπαιδευμένες στην αντιμετώπιση ενόπλων επιθέσεων, οχλοκρατικών εκδηλώσεων, διώξεως του κοινού εγκλήματος και αντιμετωπίσεως πυρκαιών.

4/  Τα κόμματα δεν συνεργάζονται στην πάταξη της βίας,( συμπεριλαμβανομένης   της τρομοκρατίας,  των κουκουλοφόρων, των μεταναστών κ.ο.κ). Αντίθετα ορισμένα την στηρίζουν πολιτικά.

5/ Τα   επιτίθενται στην Αστυνομία   και  παρέχουν   υποστήριξη πάντα υπέρ των παραβατών υπέρ των παραβατών , ταραξιών και βιαστών της δημοσίας τάξεως και του νόμου και εις βάρος των  αστυνομικών.

6/ Τα χέρια της αστυνομίας είναι δεμένα  από την πολιτική εξουσία και υπάρχουν περιπτώσεις που αντί να συλλαμβάνονται οι   παραβάτες του νόμου,  διώχνεται   ο  αρχηγός  της αστυνομίας.

7/ Οι πολίτες είναι σαστισμένοι και φοβούνται για την ζωή και την ασφάλεια τους ατομικά . Όμως δεν δείχνουν συλλογικό πνεύμα και  αποφασιστικότητα να  στηρίξουν την Αστυνομία.

Δύο Επέτειοι  παραδομένες σε Οχλοκρατικές Εκδηλώσεις

Κάτω από αυτές τις συνθήκες σέρνεται  από το 1974 ως τώρα η Τρομοκρατία στη χώρα . Αυτή τροφοδοτείται από τις επετείους του Πολυτεχνείου του 1974 και διαιωνίζεται κάθε χρόνο,   την 17η Νοεμβρίου  δια της  καταστροφής των περιουσιών φτωχών βιοπαλαιστών στο κέντρο της Αθήνας, ενώ στην πραγματικότητα αυτή έπρεπε να είναι  ημέρα πένθους . Διότι  άνοιξε την πόρτα στο  δικτάτορα  Ιωαννίδη  ο οποίος έπαυσε την κυβέρνηση Μαρκεζίνη και   άνοιξε την πόρτα στο Πραξικόπημα κατά του Μακαρίου  και την Κυπριακή Τραγωδία. Όμως το ψέμμα έχει επικρατήσει και κάθε χρόνο όλο και αυξάνει η βία .  Από πέρσι το Δεκέμβριο με το φόνο του Αλέξη Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια  αποκτήσαμε δύο επετείους οχλοκρατίας και ο ας βάλει μυαλό στην νεολαία μας και στο κράτος.  Αυτή την εποχή που η χώρα μας βρίσκεται ενώπιον σοβαρών προβλημάτων και δέχεται την πίεση εξωτερικών και εσωτερικών δυνάμεων να ενδώσει σε μείζονα θέματα του Ελληνισμού, αυτή την εποχή ο ρόλος της τρομοκρατίας είναι πολιτικός και κανένας  δεν πρέπει να αμφιβάλλει ότι αυτή εξυπηρετεί τις γεωστρατηγικές βλέψεις των ,  της Τουρκίας και των Σκοπίων  στα Βαλκάνια, με την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και στην Ε.Ε  και την απονομή του ονόματος «Δημοκρατία της ς» άνευ  όρων. Επίσης ασκείται πίεση από τις υπέρ της Τουρκίας για την στήριξη της ένταξης της στην Ε.Ε, ανεξαρτήτως αν έχει εκπληρώσει τους όρους αναγνωρίσεως της Κύπρου και αν άνοιξε τα λιμάνια και τα αεροδρόμια της στα κυπριακά πλοία και αεροπλάνα, ούτε φυσικά  για το casus beli , για τις παραβιάσεις στο Αιγαίο , για τους λαθρομετανάστες, για τη Θράκη και  το  εκκρεμές  θέμα    της  Υφαλοκρηπίδας και της  Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης.

Συμπέρασμα -Προτάσεις:

Η Τρομοκρατία είναι ενδογενής αλλά ξενοκίνητη και ισοδυναμεί με εισβολή και διάλυση του εσωτερικού μετώπου της χώρας. Δημιουργεί  έλλειμμα  δημοκρατίας ,  ενίσχυση των κρατικών κατασταλτικών μηχανισμών, μείωση των ξένων επενδύσεων  και αδυναμία υποστήριξης των εθνικών μας θεμάτων .  Αποτελεί εθνικό πρόβλημα και πρέπει σύσσωμη Πολιτεία και Λαός να το αντιμετωπίσουμε ενωμένοι , ανεξαρτήτως κομματικής ή άλλης τοποθετήσεως. Η Τρομοκρατία μας πλήττει όλους. Είναι ο καρκίνος του Κράτους και του Έθνους και πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε ενεργητικά με έργα.  Και το πρώτο μέτρο της κυβερνήσεως είναι η πάταξη της Τρομοκρατίας, της Διαφθοράς, της Ανεργίας,  η μείωση του χάσματος πλούσιων -φτωχών, η αυστηρή τήρηση των νόμων και η  εισαγωγή της Ελληνικής ανθρωπιστικής  ς και των Ελληνικών διαχρονικών Αξιών.

*Αμφικτύων: Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x