ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ –  ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ

ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ – ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ


0 0 ψήφοι
Article Rating

Παραδόθηκε χθες μετά από 43 ολόκληρα χρόνια από τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων στο Πρόεδρο της Κυπριακής Βουλής ο Φάκελος της προδοσίας της Κύπρου το 1974. Σχετικά με το θέμα υπάρχει μια σημαντική λεπτομέρεια η οποία σκόπιμα υποβαθμίστηκε και αφέθηκε να πέσει στα μαλακά. Αφορά το γεγονός ότι από το συνολικό υλικό που παραδόθηκε λείπουν 11 φάκελοι. Εδώ είναι ο μεγάλος εμπαιγμός του λαού καθ' ότι αυτοί οι φάκελοι που κλάπηκαν πιστεύεται ότι περιέχουν σημαντικότατες πληροφορίες και πτυχές της εξόφθαλμης προδοσίας. Πέραν τούτου, οι πλείστοι των πρωταγωνιστών και εμπλεκομένων είτε έχουν αποδημήσει εις Κύριον, είτε βρίσκονται σε βαθιά γεράματα με αλτχάιμερ και ελάχιστα μπορούν να βοηθήσουν στην ανάδειξη της πραγματικής αλήθειας. Αλλά και αν ακόμη ευρεθούν κάποιοι ένοχοι δεν υπάρχει περίπτωση στη κυπριακή μπανανία να πληρώσει κάποιος. Οπόταν μόνο αφελείς πρέπει να είναι όσοι αναμένουν να προκύψει κάτι καινούργιο από την διερεύνηση του φακέλου της Κύπρου.

Και αν στην Ελλάδα μπήκαν στην φυλακή κάποιοι ανόητοι χουντικοί, στην κυπριακή μπανανία όπως συμβαίνει πάντα, ουδείς μπήκε στην φυλακή για την τεράστια αυτή προδοσία, μια που όλοι γνωρίζουμε ότι η Κυπριακή έχει καταντήσει ο YES MAN της εκτελεστικής εξουσίας και του ευρύτερου πολιτικοοικονομικού κατεστημένου.

Σε μια χώρα που δεν υπάρχει η ισονομία και ισοπολιτεία, που δεν τηρούνται οι νόμοι, που δεν τιμωρούνται εξόφθαλμα εγκλήματα, δεν μπορεί να αποκαλείται κανονικό κράτος. Γιατί αν κάποια εγκληματικά ανδρείκελα, που υποβοήθησαν τους άφρονες της ελληνικής χούντας για να πετύχει το πραξικόπημα, έμπαινα στην φυλακή, δεν θα είχαμε πιστεύω  τα μετέπειτα εγκλήματα, όπως το Χρηματιστήριο, Η έκρηξη του Μαρί και η Καταστροφή της Οικονομίας.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Είναι απίστευτο και συνάμα τραγικό ότι για τα πιο πάνω 4 τεράστια εγκλήματα σε βάρος της Κύπρου και του λαού της, όχι μόνο κανείς δεν μπήκε στην φυλακή, αλλά ο απίστευτα ανώριμος πολιτικά λαός της κυπριακής μπανανίας τους εμπιστεύτηκε ακόμη και την εξουσία. Και μια και αναφέρθηκα στο θέμα της καταστροφής της οικονομίας θα πρέπει να πω ότι ο νυν Γενικός Εισαγγελέας αλλά και ο προκάτοχος του, πρέπει να ντρέπονται για την απάθεια και την αδιαφορία τους στην υπόθεση της καταστροφή της οικονομίας. Ο νυν Γενικός Εισαγγελέα τον οποίον ο κύπριος φορολογούμενος πληρώνει €160.000 τον χρόνο, έχει καταντήσει δυστυχώς διακοσμητικό στοιχείο. 5 περίπου χρόνια από τον διορισμό του δεν κατάφερε ακόμη να βρει ενόχους για την καταστροφή της οικονομίας

Απο την στιγμή που η συνέρχεται εις Σάρκα Μίαν με το πολιτικοοικονομικό σύστημα πραγμάτων που διορίζει Δικαστές και Εισαγγελείς είναι αναπόφευκτο να λειτουργεί με τους άγραφους νόμους εκείνων που την ορίζουν. Έτσι ο πολίτης είναι καταδικασμένος να πληρώνει πάντα τον λογαριασμό, όσο ανέχεται να υπομένει σιωπηλά και αγόγγυστα τα 3 κακά της μοίρας του που του φορτώνει για δεκαετίες τώρα το αμαρτωλό κατεστημένο. Την έλλειψη Λογοδοσίας, την Ασυδοσία και την Ατιμωρησία


Αν αυτός ο λαός τελικά δεν ωριμάσει πολιτικά και δεν στείλει στο αγύριστο αυτούς που κατέστρεψαν και συνεχίζουν να καταστρέφουν τον τόπο του δεν υπάρχει περίπτωση η Κύπρος να επιβιώσει και σίγουρα θα τουρκέψει.

Όμηρος Αλεξάνδρου      

 

Πηγή: Ηλ.Τα

 


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Περισσότερο ψηφισμένο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x